Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Iskreno, nisam te baš najbolje razumeo, na G2A lepo piše koje je region i koje jezike podržava igra
Pogledajte prilog 172301

Kao sto rekoh nije global nego RU only key, a to sto tu pise je prevara. Kupio i taj i season pass i oba su RU only. Kontaktirao sam support cisto iz zezancije da vidim da li ce uopste da bace pogled na slucaj posto su oba kljuca vec aktivirana.

I, šta je zaključak, jel pouzdano kupiti win? Nešto mislim, kada već godinama kupujem legalno igre, red je da legalizujem i win...

Očito da jeste, po iskustvima drugih ljudi. Inače, ono gore sam pitao za komšiju, koji još uvek nije ništa uradio po tom pitanju. I ja se razmišljam da uzmem jedan key, jeftino je, neka stoji u rezervi neće da se baci, a važiće i apgrejd na Win desetku :)

P.S. Najverovatnije ću uzeti posle ovih gaming rasprodaja, kada budem bio načisto koliko je para ostalo :d

Kao sto rekoh nije global nego RU only key, a to sto tu pise je prevara. Kupio i taj i season pass i oba su RU only. Kontaktirao sam support cisto iz zezancije da vidim da li ce uopste da bace pogled na slucaj posto su oba kljuca vec aktivirana.

ma 100% dobijaš keš nazad, nemaš brige.
Inače i ja sam uzeo Watch Dog za 2$(ima dva meseca), Uplay verzija, probao sam igru, sve normalno ima engleski jezik....

@filipenko, i svi ostali koji žele da pređu na legalan Win , neka ubace i mene, da se i uključim u akciju .

I tako prso steam čim je krenuo summer sale, uspeo samo da vidim GTAV da je 50%

Počeo summer sale.
Gta V €22.48

Edit: Izgleda bug, ne mogu više naći.

Poslednja izmena:
Potrebna mi je pomoc, pokusao sam, pre par dana, klincu da kupim CS : GO na steam-u sa vise razlicitih master kartica i konstantno sam dobijao neku gresku. Bez uspeha sam probao i paypal.
Postoji neki siguran sajt gde bih mogao da kupim steam gift card i resim problem na taj nacin?

Hocu bre da igram monster game na steamu. navalise ljudi ko nenormalni, a klikova nigde.
zapravo, tek oko 100k ljudi je uspelo da odigra.

btw, onaj time remaining meni ide od 0 pa na gore :D

Da li je moguce da su neki naslovi sa rasprodaje nedostupni (zakljucani) za odredjene drzave? Vidim da ih na Tier2 ima, a za Tier1 (Nemacka) se ne vide. Radi se o kompletnom Commandos serijalu. Ukoliko Nemci nisu raspolozeni za takve igre, mogu li ja ikako odavde da ih kupim i kako?

^generalno su sve cene u odnosu na rasporodaje od pre godinu dana otisle gore a popusti su manji... Pitanje je koliko je velikoj vecini nas to i bitno... Ja imam povecu biblioteku od koje nisam 80% odigrao i ne planiram neku vecu kupovinu mozda 1- max 2 naslova (poput Ori-ja)... Vise mi je rasprodaja starijih naslova na GoG-u interesantnija, mada i kod je ista situacija sa podizanjem cena (odnosno manjim snizenjima)...

U svakom slucaju za svaku rasprodaju zna se, pamet u glavu i isthereanydeal.com....

Vaistinu su akcije nekako mnjah...

Dying Light je recimo na Kinguinu 21 evro, a na Steamu 45 evra sa popustom.

Far Cry 4 je 17 evra na Kinguinu, a na Steamu 36 evra sa popustom.

Dead Rising 3 je na Kinguinu 19, a na Steamu 25 evra sa popustom.

I tako dalje, i tako dalje...sve u svemu, meni deluje da Steam ide na sledeću foru - skapirao je da obim popusta nije toliko značajan, koliko fakat da je igra na nekakvom popustu, i sada daje popust na ogromnu količinu igara, više nego ikada, svaka igra je na popustu praktično - ali, ti popusti su manjeg procenta. Sve se vrti oko 15-25-35%. Ne računam prastare naslove, naravno.

Na Steam-u su uvek bili najisplativiji bundle-ovi.

Vaistinu su akcije nekako mnjah...

Dying Light je recimo na Kinguinu 21 evro, a na Steamu 45 evra sa popustom.

Far Cry 4 je 17 evra na Kinguinu, a na Steamu 36 evra sa popustom.

Dead Rising 3 je na Kinguinu 19, a na Steamu 25 evra sa popustom.

I tako dalje, i tako dalje...sve u svemu, meni deluje da Steam ide na sledeću foru - skapirao je da obim popusta nije toliko značajan, koliko fakat da je igra na nekakvom popustu, i sada daje popust na ogromnu količinu igara, više nego ikada, svaka igra je na popustu praktično - ali, ti popusti su manjeg procenta. Sve se vrti oko 15-25-35%. Ne računam prastare naslove, naravno.

Dolaziće igre i na daily/flash sales sa većim popustima od ovih "regularnih popusta" koje imaju gotovo sve igre. Većina igara na daily imaju istorijski minimum za steam. Tako je bilo i na svakom sale-u. Naravno da cene sa kinguin-a ne možeš porediti, jer to su grey market ključevi nabavljeni sa jeftinijih tržišta ili nekim muljažama kao što je bio slučaj sa onom velikom pompom oko Ubisoft naslova na kinguin-u čiji su izvor bile kradene kartice.

http://www.eurogamer.net/articles/2...ght-from-eas-origin-using-stolen-credit-cards

Poslednja izmena:
Ja sam naručio win 8.1 pro, pa šta bude nek bude :) Ukupno plaćeno 31.60€. Narudžbina je u "processing" fazi već dvadesetak minuta - nadam se da će do kraja rada biti obavljena...

Ako neko ima iskustava, šta mislite, da li će biti dovoljno da deaktiviram narodni aktivator i onda da aktiviram win sa legalnim ključem ili će morati reinstall?

Hvala na odgovoru. Stigao je ključ. Još ja da stignem kući večeras pa da probam.

Ja sam uzeo prosle godine kupio win 7 pro kljuc za 10 ili 15 $ od nekog lika sa reddita, proverio da li je legalan, evo ga jos uvek radi,nisam imao nikakvih problema.

Ja sam naručio win 8.1 pro, pa šta bude nek bude :) Ukupno plaćeno 31.60€. Narudžbina je u "processing" fazi već dvadesetak minuta - nadam se da će do kraja rada biti obavljena...

Ako neko ima iskustava, šta mislite, da li će biti dovoljno da deaktiviram narodni aktivator i onda da aktiviram win sa legalnim ključem ili će morati reinstall?

hahahahha nisam jedini koji je uzeo :)

da li se meni cini ili vise nema community choice i flash deal-ova na ovoj letnjoj rasprodaji?

Ima flash dealova, a community choice je zamenjen sa popustima iz one igrice.

hahahahha nisam jedini koji je uzeo :)

Uradio sam rearm da deaktiviram narodni key pa sam ubacio novi i radi bez problema. Rezervisao sam win 10 update i sada cekam 29. jul :) Definitivno bolji nacin da se potrosi 30e od kupovine igara na steam sale-u koje cu mozda igrati sledece ili one tamo godine ;)

Ja mislim da je još bolji način kada ga aktiviraš sasvim legalno a ne platiš ništa :)

Uradio sam rearm da deaktiviram narodni key pa sam ubacio novi i radi bez problema. Rezervisao sam win 10 update i sada cekam 29. jul :) Definitivno bolji nacin da se potrosi 30e od kupovine igara na steam sale-u koje cu mozda igrati sledece ili one tamo godine ;)

Kako si rezervisao win 10 update?

Kako si rezervisao win 10 update?

Uradi window update i sa njime ce ti se snimiti program ''Get Windows 10'' koji ce te pitati da li zelis da se Windows 10 skine sam (preloaduje) pre 29. jula kada izlazi i da ti 29og ponudi da ga instaliras.

^Hvala. Nisam radio nikad tu nadogranju windowsa na postojeci windows, ne znam jel ima opcija da se formatira particija i da se sve snimi od nule ili on samo prelepi preko postojece verzije.
Sistem mi je star 3 godine i zreo je za format.

Vrh Dno