Šta je novo?

Akcija na 24 rate SBB + LIST Computers.

naravno da se isplati, ali sbb-u i list computers-u.

konfiguracije su blago receno zastarele, a o igranju da ne govorimo.

recimo pc gamer bi te izasao 67176 din, a za te pare moze da se uzme i mlogo bolja konfa .
na to dodaj sbb 24x 1390din plus odrzavane i dobijas cifru od oko 117.336din u osnovnom paketu.
kome nije malo 117.336din , njemu se isplati.
meni na zalost, ne

jedina prednost je da u slucaju preke potrebe i neposedovanja kesa ( vece kolicine ), covek moze na rate uzeti nesto osrednje-lose za samo 5000din mesecno u naredne dve godine.

e da ima jos jednu prednost da ne gresim dusu : legalan operativni sistem

Poslednja izmena:
lepo kaze q4u
isplati se samo ako bas nemas kintu pa placas ovo 24 meseca po malo jer, koliko vidim, nema nikakvih kamata. dakle bolji su uslovi nego placati na rate kreditom uzetim u prodavnici preko banke (ovo ipak jos treba proveriti, ali ako "posebne pogodnosti" ukljucuju iste kamate kao kredit u banci onda...). mada i ovo vazi samo za osnovnu konfu za net. ko uzima jaci racunar ipak mora da sklopi tacno po svojim potrebama umesto da uzima gotovu.

znaci, ako si planirao za tastu na rate onda mozes da uzmes jer njoj sigurno nece praviti veliku razliku. ako si mislio preko taste za sebe onda ipak razmisli o drugim mogucnostima.

Poslednja izmena:
Ne, mislio sam za klince, čisto za one tupave igrice i početke računarstva.
Taštu bih iskoristio kao penzosa da bih dobio na rate. (a i neku ratu neka plati, ne mogu bre sve ja ... )

A SBB ionako koistim, imam već potpisan na 12 meseci (sada teče 3. mesec) da bih ima 4 MBIta ... tako da to već plaćam pa plaćam.

A najviše sam pitao zbog prijatelja, koji je i video akciju, pa reko ajd i za mene, a glavna fora je baš to ... nedostatak keša na gomili ... a i on pre 3 dana prešao na postpaid i potpisao na 12 meseci SBB .... Pa sad ... kom opanci kom obojci ...

A što se tiče Legit OS, izgleda da je to još jedan način da utrpavaju ono što ne mogu da prodaju ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno