Cekaj malo,za koga ti mene smatras?Da sam dao benchamanov telefon kao telefon te skole.Pre nego sto napises tako neku GLUPOST,imas bre bele strane pa proveri sam ciji je telefon.pozovite skolu i pitajte,najpre pitajte koga ste dobili,u slucaju da ovo nije benchamanov fiksni telefon sa foruma
Cekaj malo,za koga ti mene smatras?Da sam dao benchamanov telefon kao telefon te skole.Pre nego sto napises tako neku GLUPOST,imas bre bele strane pa proveri sam ciji je telefon.
Samo pokusavam da pomognem,akcija je dugo trajala i nema smisla da se ne vide rezultati.Decka znam iz vidjenja i nista vise,radio je kod jednog mog prijatelja u prodavnici racunarske opreme,sad vise ne radi i to je sve sto znam.
Prihvaceno.I mene nervira,pratio sam temu,jbt ispasce da su ljudi iz SM neki *****i,prvo onaj sarmica ispalio djoleza,sad ovo.Necu da prejudiciram nista i stvarno ne verujem da je u pitanju prevara ali mogao je barem da se javi.izvini za ovo,priznajem da je moja glupost,ali nervira me da je neko tolika pic.a da je prevario ovolike ljude
Na koji Digital tachno mislish?Cekajte ljudi dok ta deca tamo istestiraju komp, pa ce vam se javiti ko treba, neki PR, ako ne benchaman, ili evenutalno pratite Digital mozda ce test tamo da izadje.
Na koji Digital tachno mislish?
Pretpostavio samPa na casopis Digital.![]()
Pretpostavio samali i dalje ne kapiram shta si hteo da kazesh
![]()
Pa, nista pravim zajebanciju, sklopljenu masinu deca treba da testiraju, pa ce onda "PR" te dece ili skole da javi utiske, ili ce da objave mediji tipa Digital, cista zezancija...
Pa nije valjda Digital toliko oslabio![]()
:lupko:
(mada kad smo vec kod Digitala, mislim da sam poslednji put procitao neki broj jos letos, i to mi pozajmio neko)