Šta je novo?

Ajmo mi neki sket ili fudbal...

Ja sam u nedelju od jutra i onako na adi, mada ako dođete u 5, tesko da cete teren naci, mora to malo bolje da se organizuje, a ne samo "dođite na adu". Kad dođeš i ne nađeš teren, možeš samo na pivo da odeš...

pa kako cemo onda? kada da se pojavimo na adi u nedelju? ja sam mislio negde oko 5:30-6:00 uvece, tada je stvarno najbolje vreme...
predlozi...

Pa otkud ja znam, da ne studiram menadžment možda :D :d?

Poslednja izmena:
Pa ja glasam u 8 ujutru, neću da glasačku kutiju tera baksuz ceo dan :)...

Pa dobro i shta je na kraju bilo .. jel cemo na sket u nedelju posle 5 ako ne pada kisha ili ... :trust:

Po prognozi sa Beograd.com-a , nedelja : 15-24 C , sanse za padavinu 80 %
Meni se cini da nema nista od basketa ove nedelje , a ovde ionako nema sanse da se nesto dogovori za manje od mesec dana :d , mozda iduce nedelje ?
Zainteresovan za basket , a moze i fudbal .
Takodje mislim da nema sanse da se nadje teren posle 17 h .
Najbolje bi bilo vreme nedelja , negde oko 10h ?
Da , da , 10h ujutru :zgran: :whip:

Pozdrav , Misa...

Bane® je napisao(la):
Pa otkud ja znam, da ne studiram menadžment možda :D :d?

ne znam da li studiras menadzment ali si organizator nula :d :D

Mali HoBiT je napisao(la):
a ako ima dobrih vozaca moze i neki kart da se opici.
mislim, znam da nece biti konkurencije al nema veze :D

Ja pokušavam da ubedim neke ljude da idemo na one tramvaje :) kartinge al' ne uspevam :) Svaki dobar predlog termina se usvaja, grupe su od po 4 vozača, računa se najbrži krug kojeg ja neću imati iz objektivnih razloga (m=0.1 t .)).

Heinz je napisao(la):
Ja pokušavam da ubedim neke ljude da idemo na one tramvaje :) kartinge al' ne uspevam :) Svaki dobar predlog termina se usvaja, grupe su od po 4 vozača, računa se najbrži krug kojeg ja neću imati iz objektivnih razloga (m=0.1 t .)).
Ajd' za nas neupucene , o cemu se radi malo detaljnije ;)

E ljudi, aj onda ipak da ostavimo za sledeci weekend. Mislim da ce biti bolje vreme a i ovo je prebrzo (iz iskustva, ovde treba bar jedno 2 nedelje da se neshto organizuje kako valja :d). Shto se mene tiche, sledeca subota ili nedelja ce biti taman kako terba!
Al ajde do utorka-srede da se dogovorimo za tachan termin pa da ne nabadamo vishe :d
Meni odgovara u nedelju kada hocete (mislim na sledecu nedelju):)

Nemoja ban, molim te :D :D . Ajde onda da padne neki dogovor za sledeci vikend. Predlozite vreme i mesto. :banana:

bio dobar basket danas, ali kod mene u kraju :D

Ljudi, obrati pažnju, na adi ima makar 10 novih koševa (+ što su tereni renovirani na starim koševima), aj smišljajte nešto za sledeći vikend... Može i fudbal...

e fudbal ne moze :D

bolje sket,i dajte za nedelju i ja obecavam da cu doci :)

Pa ajd da pravimo odmah ekipe...ja se prijavljujem za krilnog centra u ekipi obuchenih(dok ne skinem salce :D )...200cm,115kg...cekam jos dvojicu i imamo dream-team :banana: :banana: :banana:

E dok se vi izdogovarate, ja do daljnjeg nastavljam da derem klince ispred zgrade i ulazim u formu za Atinu :)
Svi zainteresovani su pozvani da se pridruze bilo kog suncanog dana, bojno polje su Olimp i Lion. Preferiram iskusnije igrace, da zajedno nerviramo decu :D

salac je napisao(la):
E dok se vi izdogovarate, ja do daljnjeg nastavljam da derem klince ispred zgrade i ulazim u formu za Atinu :)
Svi zainteresovani su pozvani da se pridruze bilo kog suncanog dana, bojno polje su Olimp i Lion. Preferiram iskusnije igrace, da zajedno nerviramo decu :D

Pa bre komsija,mozda sam te ja nekad drao u basketu a da to i ne znam :D

Death rally

Heinz je napisao(la):

Racunaj na mene!!! :wave:

Vrh Dno