Bane® je napisao(la):Pa otkud ja znam, da ne studiram menadžment možda:d?
Izbaksuziraš li kišu, banovaću teeinstein je napisao(la):I da li ima nesto od tog basketa? Ili povlacenje zbog kise?
Mali HoBiT je napisao(la):a ako ima dobrih vozaca moze i neki kart da se opici.
mislim, znam da nece biti konkurencije al nema veze![]()
Ajd' za nas neupucene , o cemu se radi malo detaljnijeHeinz je napisao(la):Ja pokušavam da ubedim neke ljude da idemo na one tramvajekartinge al' ne uspevam
Svaki dobar predlog termina se usvaja, grupe su od po 4 vozača, računa se najbrži krug kojeg ja neću imati iz objektivnih razloga (m=0.1 t .)).
Bane® je napisao(la):Izbaksuziraš li kišu, banovaću te![]()
![]()
salac je napisao(la):E dok se vi izdogovarate, ja do daljnjeg nastavljam da derem klince ispred zgrade i ulazim u formu za Atinu
Svi zainteresovani su pozvani da se pridruze bilo kog suncanog dana, bojno polje su Olimp i Lion. Preferiram iskusnije igrace, da zajedno nerviramo decu![]()
Heinz je napisao(la):Ja pokušavam da ubedim neke ljude da idemo na one tramvajekartinge al' ne uspevam
Svaki dobar predlog termina se usvaja, grupe su od po 4 vozača, računa se najbrži krug kojeg ja neću imati iz objektivnih razloga (m=0.1 t .)).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari