Kako si uspeo da podignes novi firmware?Elem, APP2, pogotovo sa firmware 8A343a, su o-dli-čne!
Pretpostavljam da se ovo odnosi na sve aplikacije gde se koristi mikrofon (telefonski razgovori, zoom, slack, google meet...) ili samo bukvalno za snimanje?Studio snimanje nije radilo ako su slušalice bile povezane na iPhone sa iOS18, ali sam u međuvremenu i tu odradio 26
Kada veceras instaliras ios 26, neces morati da pratis te korake. Dovoljno je samo da ostavis neko vreme slusalice na punjacu u blizini telefona (preko noci recimo) i trebalo bi da dobijes novi firmwareSettings > Privacy & Security > Developer Mode > toggle [On]
Settings > Developer > Pre-Release Beta Firmware > AirPods Pro > toggle [On]
Potrajalo je nekoliko dana do ažuriranja, bez obzira što sam svašta pokušavao da iznudim tu nadogradnju.
Jel moram da imam na telefonu iOS26 da bi se to desilo? Posto sam na 18.7 i ne bih još da dižem na 26 ako ne moram…firmware updated v 8A356
Da sam sebi odgovorim. Ne mora, uspeo sam sa iOS 18.7, ostavio slušalice na punjaču 30 min (iako su bile pune), povezao ih (otvorio kućište) na bluetooth i zatvorio kućište. Nakon 30 min dobile su novi firmware.Jel moram da imam na telefonu iOS26 da bi se to desilo? Posto sam na 18.7 i ne bih još da dižem na 26 ako ne moram…
E to već ne znam😀Ostali?😂meni je kuciste verzija 74.10.0
wtf![]()
Uneo sam nemir na forum😂😅sada sam ih ponovo nakacio na punjenje, da vidim da li ce se promeniti![]()
Evo nisam jedini😆Neki Koreanac ima isto😂S tim što.. Moje sluške su kupljene u Americi, pa možda ima neke veze, mada ne verujem…sada sam ih ponovo nakacio na punjenje, da vidim da li ce se promeniti![]()
To da, i ja sam Pro 1 koristio par puta za sastanke u kucnom ili office okruzenju i rade posao, niko se nije zalio, u prodavnici prolazi isto. Ali metro, bus, tramvaj, kao sto neko rece vetar i ulicni saobracaj, katastrofa. Jer tada moraju da izoluju puno vise zvukova, ne samo ljudski govor.
Evo jedan dosta bolji i realniji test, ovde je bas sa vetrom testirao - isto ako ne i gore. I jos poneke stvari su bolje na APP2. Nisam bas siguran u upgrade, nada sa da nista nije losije (neki kazu da im je bolji zvuk na APP2, da je APP3 malo vestacki itd.. Treba probati.
Mikrofon ne vredi sa vetrom, ne znam jel postoji nacin da se koristi neki eksterni mikrofon sa APP. Mislim da ne moze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari