Šta je novo?

AirCash Srbija

Pitanje za one koji koriste AirCash:

Da li je moguće dopuniti AirCash novčanik korišćenjem platne kartice trećeg lica? Npr. da li Marko Marković može da dopuni svoj AirCash novčanik pomoću Visa kartice svog prijatelja Petra Petrovića?

Povlačenje ide i na Mastercard koja je povezana sa računom u banci takođe.

U Hrvatskoj (i BiH) nema povlačenja na MC uopšte, ni ukoliko je MC izdat od strane banke.

U RH npr možeš ako nemaš Visu jedino povezati bankovni račun direktno i novac ide na račun, bez obzira da li uopšte i imaš neku karticu.

U Hrvatskoj (i BiH) nema povlačenja na MC uopšte, ni ukoliko je MC izdat od strane banke.

U RH npr možeš ako nemaš Visu jedino povezati bankovni račun direktno i novac ide na račun, bez obzira da li uopšte i imaš neku karticu.
Da, to je standard u EEA što se tiče PayPal-a.

Aircash kartica moze da se doda na PayPal ali ne mogu da se povuku pare.
Za srpske naloge je kod Mastera preduslov da banka podržava instant transfer i povlačenje je moguće isključivo u dinarima. Drugi problem je i što je AirCash kartica Prepaid, te svakako povlačenje na Prepaid karticama nije moguće.

razmatra se i širenje u regiji, na Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Albaniju...
u planu su i Velika Britanija i SAD

Izvor je ova vest od pre 15 dana:

Štošta im je planovima i razmatranjima, samo kad bi znali kada :)

razmatra se i širenje u regiji, na Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Albaniju...
u planu su i Velika Britanija i SAD

Izvor je ova vest od pre 15 dana:

Štošta im je planovima i razmatranjima, samo kad bi znali kada :)
Cuj razmatraju za BiH, zar nije prica da bi trebalo da krenu sa radom prije pocetka sl. godine?! Sto li su se registrovali u Banja Luci ako razmatraju ;)

Cuj razmatraju za BiH, zar nije prica da bi trebalo da krenu sa radom prije pocetka sl. godine?! Sto li su se registrovali u Banja Luci ako razmatraju ;)
Počeće vrlo bzo (mada je već moguće koristiti i uslugu i karticu), reklame se i dalje vrte na TV-u "Aircash uskoro u BiH", a pre mesec dana su uplatili 700.000 KM koliko je potrebno za dobijanje licence u BiH.

Ja je koristim u Srbiji, svuda prolazi bez problema, i online plaćanje i u marketima. Registovana sa BiH dokumentima. Naravno nema nikakve provizije za konverziju.

razmatra se i širenje u regiji, na Srbiju,
Mislim da Aircash ima volju da dođe u Srbiju, ali je sam proces dobijanja dozvole NBS jako dug i težak. Mi smo imali iPay koji je radio po sl principu i znam da je i njima bilo potrebno dugo vreme da dobiju dozvolu, a posle su je i izgubili

Ja je koristim u Srbiji, svuda prolazi bez problema, i online plaćanje i u marketima. Registovana sa BiH dokumentima. Naravno nema nikakve provizije za konverziju.
Koristim je i ja al ne za placanje posto nema ni rsd ni bam valutu. Koliki je kurs kad odradi konverziju pri placanju?

Povoljan kurs, u suštini se isplati i plaćati karticom u marketima jer je isto kao da plaćaš u RSD / BAM.

Nazad
Vrh Dno