Šta je novo?

AION

Posto ce za preorder kljuceve zvanicno igra poceti 20-og pa se samo zvanican kljuc apdejtuje 25..planiram da se ubacim u neku nasu gildu. jel ima neko preporuku? igram sa emo-ima :D

Ako igraš Elyos onda topla preporuka za EXIT legion, igraće na Castor serveru, prijava na http://www.exitguild.info.ms/.
Jedini downside Castora je da su i Španci i Rusi i meni uvek "omiljeni" Francuzi odabrali ovaj server za "svoj" ( i pored činjenice da postoje 3 official France servera ) .

Poslednja izmena:
Ako igraš Elyos onda topla preporuka za EXIT legion, igraće na Castor serveru, prijava na http://www.exitguild.info.ms/.
Jedini downside Castora je da su i Španci i Rusi i meni uvek "omiljeni" Francuzi odabrali ovaj server za "svoj" ( i pored činjenice da postoje 3 official France servera ) .

Wolf i ja samo se pridružili nekom hard core KDS klanu. Likove znam iz Warhammera još, a oni sami su uspevali da pomere balans servera na jednu ili drugu stranu. Najverovatnije nećemo biti na Castoru s obzirom da će se tamo engleski retko kad čuti.

Ljudi koji pričaju engleski, kao i aionsource community najverovatnije idu na Spatalos, a tamo ćemo najverovatnije i nas dvojica sa KDSom, mada nije potvrđeno.

Castor
Gorgos
Perento
  • Sweden
  • Norway (Rumors only, need source)
Spatalos
Telemachus

Da li je neko probao ranger-a? Sta mislite o ovoj klasi nekako su bili nepopularni u ovoj poslednjoj OB.

U pravu si! i mene interesuje sto se tako slabo pojavljivala ta klasa. za sve vreme igranja OB sam video mozda 5-6 rangera i to je to. Mada citava scout klasa je bila zaista malo zastupljena! najvise je bilo Magova i Tenkova.

Endgame PvP ce se zasnivati na AoE atakovima i healovima, Scout klasa nema sta da trazi tu. Assasin ce biti izbor za solo gankere, ali ranger stvarno nema nikakve sanse, kako sad stoje stvari... Ni meni se nesto preterano to ne dopada, ali tako je, kako je.

Rangeri su odlični za solo igrače, a ljudi ih nisu igrali mnogo jer oni dobre osobine dobijaju mnogo kasnije u igri, kao i templari. Oni su jako jako dobra klasa, ali moraju mnogo da beže i pucaju da bi postigli nešto i tako se oni igraju sve vreme. Imaju odličan fizički dmg za veoma kratko vreme i jedini su od ranged klasa koje mogu da naprave crit na daljinu.

Sve klase u igri su izbalansirane za endgame, pa će se dešavati da neke budu OP na početku igre, a neke oko sredine. Sa ograničenjem na nivo 30 nije ni čudo što ih je bilo manje ;)

ok .... pitanje.

jel ima ovde ljudi koji hoce da igraju na headstartu (znaci preorderovali igru) a da nisu u fazonu da rolaju onu gej rasu?

Dali neko zna neki guild provereno dobar koj ce da igra Asmodijance?

nas za sad ima cetvoro i igracemo .... mislim ... chanter, gladijator, templar i sorcerer (templar jos nije 100% odlucen)

poruke na PP za dogovore

Skinuo sam kompletan klijent za igru na laptop pa me sada zanima da li postoji mogucnost da se igra "bezbolno" prebaci sa kompjutera na kompjuter (desktop u mom slucaju) odnosno da li se moze izbeci skidanje kompletnog klijenta od 9GB? U wow-u je ovo moguce pa me zanima da li i ova igra nudi takvu opciju? Prosto kopiranje fajlova, a zatim pokretanje nekog fix programa koji samo upise neophodne vrednosti u registre.

E da odgovorim na ovo ako neko vec nije ..... igru iskopirate standardno ... samo ceo folder sa svim na novi komp, napravite shortcut za launcher .... pokrenete launcher, pa u opcijama podesite gde je Aion, ..... i onda na onoj drop strelici pored aiona na launcheru izaberete repair (consistency check) sacekate i to je to

Poslednja izmena:
ok .... pitanje.

jel ima ovde ljudi koji hoce da igraju na headstartu (znaci preorderovali igru) a da nisu u fazonu da rolaju onu gej rasu?

Dali neko zna neki guild provereno dobar koj ce da igra Asmodijance?

nas za sad ima cetvoro i igracemo .... mislim ... chanter, gladijator, templar i sorcerer (templar jos nije 100% odlucen)

poruke na PP za dogovore

ja imam guild za Asmodiance ima nas 6ro, ja templar :)

ok .... pitanje.

Misliš na ove?

4380d1248453770-so-many-hardcore-pvp-asmodian-legions-asmo-emo.jpg

:laugh:

LOL dobra slika !!!! mrzi me sad da trazim neke gey elios slike po netu .... ali i sam kapiras fazon sa onom gej kosicom i onim gej izgledom .... mislim to je kao... bilo koja alijansa rasa u WoWu....

mmarkovic .... ima vas 6 ukupno? to nije bas neka gilda :) ali ako je dobra osnova pusti mi PP gde ste mislili da rolate i da li svi znaju dobro engleski, prethodna iskustva u MMO igrama, i da li svi igraju headstart itd itd.

U najboljem slucaju treba mi neka vec organizovana gilda jer me do jaja mrzi da ponovo nesto sklapam i da budem odgovoran za sve ... hocu da igram igru bez wispova non stop itd itd.

Ako ne nadjemo dobro organizovanu gildu, sami cemo praviti istu.

4365d1248430004-so-many-hardcore-pvp-asmodian-legions-elyos.jpg

joj morao sam i ovu !!!

bruno.jpg

necu vise da spamujem slikama mislim da kapiramo svi fazon ;)

Poslednja izmena:
Jao Bruno mi je extra :) hahaha Moraću da ga napravim kao lika hahah :D

Inače, evo nešto i za opake momke ,)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YLPtqWq1hBc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YLPtqWq1hBc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
20-og septembra je headstart u 21h , na serveru Castor ce igrati EXIT-Legija Balkanskih igraca . Mozete nam se pridruziti jednostavim /whisper-om upucenim meni , tj Sekira in-game ili vodji koji se zove Zver. Vidimo se ljudi =)
evo i link http://www.exitguild.co.nr/

Wolf & ja odosmo na Telemachus[eng] server. Spatula je izgleda pretrpana.

Ok..pojavio mi se problem. pokrenuo sam launcher i igra se update-ovala na 1.5.0.6 medjutim jedan fajl mi je avira prijavila kso trojanca u direktorijumu c:programfiles/ncsoft/aion/bin32/aion.bin.p-a-t-c-h-e-d. a virus je TR/crypt.xpack.gen. propustio sam fajl misleci da je lazna uzbuna.
Ako ste citali ranije postove igrao sam OB bez ikakvih problema i mislim da je problem u patchu. naime launcher pokusa da startuje igru, pojavi se prozor posle klika na dugme play ali tu racunar jednostavno zablokira! jel problem u patchu ili nesto drugo?

Ok..pojavio mi se problem. pokrenuo sam launcher i igra se update-ovala na 1.5.0.6 medjutim jedan fajl mi je avira prijavila kso trojanca u direktorijumu c:programfiles/ncsoft/aion/bin32/aion.bin.p-a-t-c-h-e-d. a virus je TR/crypt.xpack.gen. propustio sam fajl misleci da je lazna uzbuna.
Ako ste citali ranije postove igrao sam OB bez ikakvih problema i mislim da je problem u patchu. naime launcher pokusa da startuje igru, pojavi se prozor posle klika na dugme play ali tu racunar jednostavno zablokira! jel problem u patchu ili nesto drugo?

Sacekaj oni updateju serveri ! Ima mnogo gresaka trenutno !

P.S Sada sve radi normalno !

Ovo je izgleda ogroman problem..masa ljudi se zali na isti problem. preporuke su da se izbrise postojeci klijent, da se logujete preko ncsoft sajta i da se skine neki Pc client..koji ce ponuditi novo skidanje..pokusacu tako pa sta bude.
EDIT: ok Yodanssen..posto sam izbrisao klijent snimicu ga opet..nadam se da nece biti prijavljavanja trojanaca na sta su se i drugi zalili i zamrzavanja ekrana.

Poslednja izmena:
ok..launcher je sad totalno pobrljavio..posto je prvobitna vezija bila 1.5.0.1 kad pokusa da je patchuje na poslednju kaze da ne moze da nadje patching server :S:
najverovatnije cu ostaviti ovo za sutra :smoke:

Poslednja izmena:
ok..launcher je sad totalno pobrljavio..posto je prvobitna vezija bila 1.5.0.1 kad pokusa da je patchuje na poslednju kaze da ne moze da nadje patching server :S:
najverovatnije cu ostaviti ovo za sutra :smoke:

Mnogo ljudi skida update trenutno ! Samo sacekaj malo !

Novi update 1.5.13.4

P.S U novom updatu vise nema GameGuard ! :)

Poslednja izmena:
hmm nisam hteo da se bakcem sa pre-orderom, sacekacu da lepo izadje i onda polako da igram , posto sam ljubitelj mmorpg igara,i igao sam wow jako dugo, (cuj ljubitelj ZAVISNIK BRE!!!)
mislim da ce mi se ovo jako svideti :)

E kad bolje razmislim bolje da je ne uzimam dok ne zavrsim skolu :) da ne bi bilo problema xD

1. [ENG] Spatalos - Temporarily Locked
2. [ENG] Telemachus - Elyos Only
3. [ENG] Castor
4. [ENG] Perento
5. [ENG] Gorgos - Elyos Only

Bice izgleda ista prica kao i sa warhammerom sa jedne strane stoji 30 ljudi iz order-a, a sa druge strane 330 ljudi iz destrukcije.

Bice izgleda ista prica kao i sa warhammerom sa jedne strane stoji 30 ljudi iz order-a, a sa druge strane 330 ljudi iz destrukcije.

Neće biti ista priča. Forsira se balans servera i kada jedna je strana 10% brojnija od druge, ona se zaključava dok se suprotna ne popuni. Mnogi već plaču po forumima, tipično za Emoe :D, ali se nadam da ncsoft neće popustiti.

Poslednja izmena:
HAHAHAHAHAAH! Pored svih problema juce..ovo sto mi se sad desilo je ubedljivo najbolje! skinuo mi je jos 2 patcha..ukupno oko 600mb i kad sam konacno usao...ceo interfejs je na korejskom :D :D:D
nista pipnuo nisam od podesavanja koja sva u vezi sa jezicima stoje na europe ili english! sad radim onaj Repair (consistency check) :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno