Šta je novo?

AION

Svi su navalili sada :)

Kladim se da se stvorio spontani DOS napad. Eto šta hype uradi :)

Reci cu vam samo ovo: ne mogu da otvorim nijedan NCsoft sajt (ni forume ni oficijalne sajtove plaync igara) :D

Lazem, radi http://eu.aiononline.com/en/ ali samo on...

Edit: Radi jedino homepage. Da li je moguce da im prsnu svi serveri u isto vreme. Pa nisu valjda zavisni jedni od drugih?

Poslednja izmena:
Isti slučaj kao u CBT, neće proraditi još bar sat vremena, stvarno ćemo početi u 21h :d

HAHA! koga ovo podseca na otvaranje hipermarketa u Srbiji kad daju popust na sve zivo u radnji...pa nasi sugradjani nagrnu! :D :D :D

Vala bas :S:

Inace nije mi jasno sta zezaju. Evropski sajtovi rade perfektno, down su samo US sajtovi (serveri su valjda u Ostinu TX ili New York NY). Ali ne kapiram zasto nama iz EU ne daju da igramo ako su njima prsli serveri :trust:

Oziveli su. A ja se ponadao :(

Poslednja izmena:
Ja sam ušao, gužva na kvadrat ali interesantno da nema lag-a

Igrao 45 minuta i smorio se (kao i za vreme kineske open bete). Sta znam, ne privlaci me vise ovakav tip igre.

E ***, promenili su imena serverima. Ja sam imao karakter koji je bio lvl20 al ne znam sad na kom je serveru (zvao se Fregion nekad). Jel moram da igram sve od nule ili mogu da nastavim?

Poslednja izmena:
Ti bas nemas iskustva sa MMO igrama, zar ne? Moras sve ispocetka. CB accounti se uvek brisu.

Nemam pa sta? :) Zato i lepo pitam.

Pa nista, ja to onako flejmerski :) (tesko se otarasiti stare navike). Koliko je meni poznato i ovo sto sad napravis bice brisano (wiped - najcesce se brisu likovi a account informacije, username i pass ostaju). Valjda jedino headstart nece brisati.

Pa ja sam apsolvirao CB skroz :) al' igracemo i open betu cisto reda radi.

Wolf i ja smo se odvalili danas od Aiona, on Cleric, ja Templar. Kad igraš solo igra je onako.. meh... kao i svaka druga. Ako imaš društvo, onda je super ;) Sad nam fali samo neki DPS i mini tim je kompletan :)

Na kom ste serveru da vam se pridruzim?

Server se zove Kromede. Igramo kao Elyosi. Njegov nick je Wolfdvam, a moj Bullock. Cimni nas kad budeš online. ;)

Poslednja izmena:
Sto kaze R0B0T0..igra je stvarno bolja kad vas ima vise :D
Nego...buraz i ja smo uleteli na isti server medjutim nismo mogli da se nadjemo u igri..jel to zato sto su nas smestili na razlicite chanele i jel se to uradilo jer je bila navala?

PVE zone su kao u guild warsu podeljene na razlicite kanale. Kanal možeš sam da promeniš. Čini mi se da odeš u opcije, pa valjda u support, pa change channel.

Igrao Cb, igram OB, super je igra ali prosto ovo ce po mom misljenju pomalo igrati samo wow-hejteri dok se ne vrate istom :)
Nema "dušu" ali je tehnički super odradjena.
Tako da ko pre nije mmo-irao super moze biti. Jedino proncip mesecne pretplate ne znam kako ce im raditi van azije.

Skinuo sam kompletan klijent za igru na laptop pa me sada zanima da li postoji mogucnost da se igra "bezbolno" prebaci sa kompjutera na kompjuter (desktop u mom slucaju) odnosno da li se moze izbeci skidanje kompletnog klijenta od 9GB? U wow-u je ovo moguce pa me zanima da li i ova igra nudi takvu opciju? Prosto kopiranje fajlova, a zatim pokretanje nekog fix programa koji samo upise neophodne vrednosti u registre.

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da moze, iskopiraj i pokreni igru, samo nemoj zaboraviti da instaliras NCsoft Launcher.

Nazad
Vrh Dno