Šta je novo?

AION

Uspeo sam da ugrabim jedan OB AION ključ i dajem ga onom ko ispriča najbolji fazon :)

Kada pocinje OB? Ja nisam pratio.

Trebalo bi da pocne u nedelju. Ja cu verovatno izabrati Elyos (uvek uzimam ljudolike klase).

A za fazon, pa mozda je malo budjav a i verovatno su svi dosad culi ali eto rizikujem:

Zasto Usain Bolt trci tako brzo?
Pa zato jer ga juri lik koji je istovremeno i Tajson i gej i crnac. :D

Molim publiku da me ne gadja pokvarenim jajima i paradajzom, hvala lepo :).

Žao mi je što nemate i vi ostali prilike da probate, ali samim tim što niste probali vaš komentari da je igra ovakva ili onakva jednostavno padaju u vodu ;) Ne može sve da se vidi preko youtube-a ili da se pročita iz komentara. Kada bi to bilo tako, ljudi nikada ništa ne bi igrali.

Nisam rekao da je igra losa vec da ono sto sam pogledao na youtube snimcima nije ostavilo dovoljno snazan utisak da igru kupim na slepo. Na slepo sam kupio warhammer i pokajao se posle dva meseca kada je populacija drasticno opala, moje nepoverenje dodatno pothranjuje ova de facto zatvorena beta, ono zbog cega igru nisam probao je zahtev proizvodjaca da platis da bi postao beta tester sto je svojevrsni nonsense, placas da bi testirao neciji proizvod.

Poslednja izmena:
Probala sam igru u CB, napravila templara i priesta, pve je onako - standaran za svaki mmo, quests, quests.. and little more quests,.. Zao mi je samo sto nisam probala pvp / Abyss (mrzelo me da grindam do 25.lvl-a ;s ), ali zato je tu open beta, samo sto mi prvo treba OB key koji nazalost nemam.

Fazon. Meni se licno svidjaju vicevi o Zemuncima ;d c/p:

Zadaci iz matematike u Zemunu:

1) Мали Аца има четири грама кокаина. Ако 1/8 прода Зеки за 5 евра а 1/4 Гоксију за 10 евра, колика је улична вредност онога што му остаје?

2) Бели добија 2000 евра за украдени BMW, 1000 за украдени Голф 5 и још 2500 за Ауди А8. Ако украде један BMW и 2 Голфа 5, колико Аудија треба да мазне да би имао укупно 9000 евра?

3) Киза је добио 6 година за убиство, а од наручиоца је добио 10 000 евра. Ако његова жена троши 100 евра месечно, колико пара ће му остати кад се изађе из ћузе?
Додатно питање: Колико времена ће још морати да лежи ако убије гадуру која му је потрошила паре?

4) Шоне је украо Ганетов Кавасаки. Док Шоне бежи брзином од 100 км на сат, Гане вади утоку. Ако му треба 7 секунди да извади утоку, репетира је и испали, колико далеко може да стигне Шоне док га овај не обори?

:D

Poslednja izmena:
Ključ otišao kod Dee Dee :)

Očekviao sam više zainteresovanih, al šta da se radi :D Ko je čitao poruke, mogao je da dobije OB ključ ;)

Koliko sam ja ukapirao svi pre-order koji su bili u CB idu u OB, makar oni bili samo kodovi koji ne obavezuju ( pr. game-s ). Mozda se varam...

mhm...al ste vi spora banda :D
Imam vam dati jedno dva EU OB ključa za sad, tako da ko hoće neka napiše ovde poruku (imajte u vidu da je klijent 9GB pa ako nećete skidati nemojte bezveze ni tražiti key).

btw... Anarchy Online ftw

uh koja navala :D Poslato na private.
Stoji i dalje još dva ključa u ponudi jer mi je jedan vraćen. :p

Gde je na ovom forumu "edit" dugme. :(
Još jedan ključ je otišao tajanstvenom članu koji ostaje anoniman.
Po nekim mojim čudnim listama prioriteta foruma/mmo orgova gde dajem ključeve ostaje još 1 za benchmark ali to nije fiksno jer nije velika navala :) (nije baš i da imam puno, još ostalo 5 sa potencijalom +2 ako imam sreće na izvlačenjima danas).
Cilj mi je da podelim pre početka bete našima jer teško da će neko početi sledeće nedelje tamo negde u sredu, pa ako znaju sad još da mogu dobiti ključ onda vredi i početi download od ludih 9GB :d

Ako se ko još javi evo i svih potrebnih informacija u spojleru što sam već pisao ranije, pa da ne punim privatne poruke :p
Od 6. do 13. septembra je OPEN BETA. - Server status i odbrojavanje do bete mozete proveriti - OVDE.
Open beta client (client v1.5) je veličine 9.10GB
Moze se skinuti trenutno sa: fileplanet / torenta / atomicgamer / FileFront / AusGamers / GamersHell
--------------------------------------------

Procedura aktivacije je sledeća:
1. https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/accountManagement.pl
1a. - ako imate account, ulogujete se i stisnete "Use a Serial Code" sto se nalazi desno
1b. - ako nemate account, registrujete se na toj stranici i uradite 1a.
2. - Kad ubacite i potvrdite ključ i igru treba da ispadne nešto kao na slici u spojleru
b5jxpc.jpg
Ako vam onaj "YES" deo za password nije "yes" samo promenite pass...pa ga posle vratite ako bas hocete.

Nameštanje NCsoft Launcher-a na region Europe, i prebacivanje Aiona u EU režim:
Ovaj tutorial se odnosi na čistu instalaciju igre i launchera.
Kada sveže instalirate igru i NCsoft Launcher (dve odvojene ali ipak povezane stvari) biće namešten region US.

1. U NCsoft launcheru kliknite FILE -> SETTINGS | Advanced jezičak i stavite region EUROPE, ugasite launcher i upalite ponovo.
Sada će vam kod instaliranih igara pisati "Aion (US)", a u listi "Not Installed" će stojati "Aion".
2. Preimenujte folder gde je instalirana igra npr u AionEU, a u launcheru obrisite Aion US (desni klik uninstall, nestaje iz liste)
3. Kliknite desnim tasterom miša na ne-instalirani Aion i kliknite properties.
qoy41u.jpg
Mesto Install Location je prazno. Kliknite Browse i označite putanju gde vam instalirana igra npr. E:\Igre\NCsoft\AionEU\bin32 i fajl AION.BIN
Pojaviće se prozorče da je tamo već instaliran Aion (US) i da će biti prebrisan u (EU). Kliknite OK i malo sačekajte.
Posle što se to lepo završi poželjno je uraditi repair da se provere svi fajlovi i da sve bude u redu. To radite tako što kliknete desnim tasterom miša na Aion u listi i kliknete Repair (Consistency Check)

ima update od ~20mb, ponekad zeza updater pa izbaci error...a kad skida ide 13KB/s lol

Garant sam nešto zaboravio, ali *** kad nema edit dugme, a auto merge je ****** (ako ga ima)
hm, sad ga ima...ali ga nema i nije bilo za prethodni post wtf
pa sad izvinite, nije namerno.

edit: ako vam zeza igra na Windows 7 ima otrova za GameGuard.

Poslednja izmena od urednika:
Archer Mac drugar, ajd' suni jedan OB key ako mozes, bio bih veoma zahvalan,
ne bih da po x-ti put trosim kintu na slepo.
hvala ti unapred

P.S.
Vec sam instalirao 1.5.0.3 verziju, cisto da ne mislis da kljuc trazim za badava :)

Poslednja izmena:
Poslato :)
Toliko o 3 ekskluzivna kljuca. Imam još dva slobodna ali ne mogu ih garantovati više, ako ste brzi dobićete :)

U nedelju u 21h uveče po našem vremenu počinje OB.

Ovi moji i ja palimo na ARIEL server kao Elyosi, pa možete da nam se pridružite. Vidimo se u OB ;)

Vise od 5k kljuceva je podeljeno.
Eurogamers je delio 5k ali je bilo jos desetak nemackih sajtova sa po 500,pa francuski,holandski i belgijski tako da je lep broj za EU, i to bez onih koji vec imaju OB access.

@boba84, poslat kluc :)

Poslednja izmena:
mada pojma nemam i dalje koga cu da izaberem :party::party:

I ja imam isti problem :) Sve klase (sem gimpovanog spiritmastera) su jako primamljive i zanimljive za igranje. Plašim se da ću opet, kao i u Warhammeru, da završim sa 3 maina i 8 altova :D

I ja imam isti problem :) Sve klase (sem gimpovanog spiritmastera) su jako primamljive i zanimljive za igranje. Plašim se da ću opet, kao i u Warhammeru, da završim sa 3 maina i 8 altova :D

Ti baš imaš vremena :party:

Poslednja izmena:
Ti baš imaš vremena :party:

Jedna od prednosti kad si privatnik ;)

p.s. Šalu na stranu, WAR je igra u kojoj si za 3-5 nedelja nekog umerenog igranja (2-3 sata dnevno) mogao da dovedeš lika do poslednjeg nivoa. Sa svakim patchom se levelovalo sve brže i sve lakše. Imao sam samo 3 na poslednjem nivou, a ostali su bili buranija sa kojom je opet bilo zanimljivo da se igra. ;)

Poslednja izmena:
Mozda uzmem Asmodian mage-a pa posle sorcerera..ili Elyos skauta pa posle rengera..ili assassina..JOJ! NE ZNAM! :D dajte neke preporuke! :D :D

Igrao sam sorc-a u CBT ( level 27 ) i svaka preporuka : ogroman damage ( direktan dmg, delayed i DOT - možeš napraviti ubistvene kombinacije ) plus veliki izbor Crowd Control spell-ova. Ali ako te dohvate padaš za sekundu :).
Drugi char mi je bio Gladiator ( level 25 ) i više mi se sviđa stil igre sa njim : sa dobrim healerom si skoro neuništiv + solidan dmg u PvP + solidan tank u low level PvE.
U OB ću verovatno probati Assasina i Cleric-a.

Nazad
Vrh Dno