Šta je novo?

AIMP (generalna tema)

Ja imam problem, nemam na desni klik na folderu onaj podmeni za dodavanje pesme ili albuma u aimp-u ... sta da radim? v4

Menu>Preferences>System>Integration>Add to Explorer context menu

Moraš da pokreneš kao admin prvo AIMP.

Hvala na savetu ali nije pomoglo, reinstalirao sam aimp, greska je bila kada sam v4 pregazio preko v3, sad vidim novi UI i sve je daleko lepse i preglednije nego pre, default skin je ok. Super sveee!

Poslednja izmena:
Liči pomalo na mrtvi Winamp sada.

Samo OraMulih skin, covek zaboravi sta je default skin :) Furam ga i na v4 kao i na prethodnim verzijama. Najbolji skin za aimp, definitivno.

Meni ova verzija dark default za sad jos bolje lezi nego obicna
Capture.JPG

+1 samo sam ga smanjio, ne volim taj dupli prikaz playlista

Vidi u podesavanjima da ti nije iskljuceno
Capture.PNG

Onda probaj reinstal plejera, sve kompletno obrisi pa ponovo instaliraj.

Probao i isto....potpuno je poludeo...cak mi ne dozvoljava drag and drop foldera.

Drag n drop ne radi ako je pokrenut kao admin.

Radi MiniLyrics, koristim ga.

Probaj da ga reinstaliraš. Da li radi kad ga ručno pokreneš?
Ni meni nešto neće automatski, ali mi ne treba previše.

Probaj da ga reinstaliraš. Da li radi kad ga ručno pokreneš?
Ni meni nešto neće automatski, ali mi ne treba previše.

radi kad ga rucno pokrenem, ali automatski ni da cuje...nishta onda cekamo sl verziju kada i ako ture aimp4 kao shto sada ima aimp3 da se bira pri instalaciji...

Ne znam, ali meni izgleda kao da je MiniLyrics razvoj prestao. A ne znam da ima neki ekvivalent.

Jel ima neki plugin za aimp da mi u real time-u iscrtava dynamic range ?

Ne znam, ali bi me zanimalo ako nađeš.
Ja to uglavnom pregledam u JRiver.

Jel ASIO sljaka na cetvorci za ove s Asusovim zvucnjacama ?

Dobro si me podsetio da probam posto mi do sada ASIO nikada nije radio normalno sa XDG (fabricki drajveri), ne samo u AIMPU vec uopste.

AIMP 4 sa FiiO ASIO drajverima za sada radi bez greske.

Poslednja izmena:
Meni ASIO nikad nije pravio probleme ni u kojem player-u.

Jel bolje izabrati WASAPI ili direct sound kao output ? Nekako mi direct sound daje realniju zvucnu sliku, mozda je placebo, ne znam.

Isto ti dođe ako Direct Sound nema ništa uključeno da modifikuje zvuk.
A WASAPI je direktan pristup hardveru i zaobilazi mikser i ako je uključen. Exclusive mod ti u stvari treba, onda ima ekskluzivnu kontrolu.
WASAPI je napravljen da radi slično ASIO, kada uređaj ne podržava ASIO.

Mada zanimljivo da ti se sviđa DS više. :D Placebo k'o vrata ili imaš nešto upaljeno u mikseru.
Eventualno softverski problem.

Poslednja izmena:
Već update, mada im auto update server ne radi, verovatno preopterećen.

AIMP v4.00, build 1680 (22.12.2015)
UI: An ability to switch on countdown in context menu of seek bar
UI: the Bliss Dark skin has been added

Fixed: Common - the app does not work on some computers because of crash in the libsoxr.dll / aimp_vorbis.dll
Fixed: common - CUE parser ignores delimiter symbols in unquoted field values (regression)
Fixed: Skin Engine - Playlist name after rename does not updated in visible skin elements
Fixed: Tag Editor - the Replay Gain from file with CUE sheet does not show in the "Information about file" dialog
Small bugs were fixed

Koristi neko konvertor u aimpu, hteo sam u qaac da roknem mali bit rate neki jazz, kad ono nema :cool: ima neka fora?

Poslednja izmena:
Vrh Dno