Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
AI is just a bad excuse for Samsung and Apple's lazy phone hardware
Apple, Samsung i ostali proizvođači - ajmo da izbacimo SD kartice iz telefona, ako nekome zatreba više od ionako ogromnog prostora, naći ćemo bolje i elegantnije rešenje
Ali šta može da se promeni? Šta bi ti konkretno voleo da telefon može? Ok, baterija, imamo nove tehnologije, napreduju iz godine u godinu, ali i tu postoje ograničenja, pre svega fizičko ograničenje (a hoćemo istovremeno sve tanje telefone)
Ho hoce tanje telefone? Ja ne znam nikoga - bukvalno ko je ikada u zadnjih X godina rekao -- uuuu al bi voleo da mi je tanji telefon, predebeo je prosto, ne znam sta cu sa ovih 5mm telefona... da je 2 mm e ! to bi bilo vrh 🙄
bukvalno korporacijski talking poing ' hocemo tanje telefone' nou bro, niko bukvalno ko nije bot ne zeli tanji telefon
Nije 5mm, ali neki recezenti su govorili da je HMD Skyline predebeo (9mm) ili da bi trebalo da ima veću bateriju za tu debljinu. Slične su kritike i za Fairphone (nešto manje od 10mm).
Nije 5mm, ali neki recezenti su govorili da je HMD Skyline predebeo (9mm) ili da bi trebalo da ima veću bateriju za tu debljinu. Slične su kritike i za Fairphone (nešto manje od 10mm).
kad gledam youtubere mislim da su u opasnom echo chamberu, gde vrte jedno te isto i svi su se slozili da korisnici vole XYZ dok realno - nikome to nije bitno.
telefoni - su odavno bas tanki.
bukvalno niko nece biti srecniji ako budu tanji.
e sad - foldables - to je vec nesto ;-)
BTW - bacih oko na tvoj blog - Loving It