Pogledaj OpenRouter
Jeste dobra alternative, ima skoro sve free modele kao i Ollama ali sa besplatnim nalogom je ograniceno na 50 poziva dnevno. Ollama nema ogranicenja jer je sve lokalno.Pogledaj OpenRouter
Mislim da je jasno šta tražiDa ali treba mi konkretno api, da nije lokalno na masini
Verujem da je gemini najbolji, ali su ga urnisali nacisto za free od skoro, i skresali na 20 upita dnevnoBesplatno, a dobro, teško. Gemini je OK što se tiče prevoda, što znači Flash model je bang for the buck. Ako se ipak udlučiš za plaćeno, idi ovde, pa scrolluj na Pricing.
Jasno mi je sta je trazeno samo sam ponudio alternativu jer koristim lokalno i znam da funkcionise. Potpuno je besplatna za odredjene modele. Cloud API koji imaju free tier uvek dolaze sa ogranicenjima i cesto sa skrivenim troskovima. Na @dEXE je da odluci sta ce koristiti od ponudjenog. Mislim da forum za to i sluzi da se razmene iskustva drugih korisnika foruma.Mislim da je jasno šta traži
theconversation.com
Koliko prostih? Ako je one page sajt onda nema potrebe da se zezaš sa CMS-om. Probaj sa Lovable.prostih sajtova
Postoji li neki Ai alat koji mogu da integrisem u "wp builder" da se tako izrazim, da mi malo olakša pravljenje prostih sajtova, jer njih najviše imam da odradim u narednom periodu. Nešto sam na brzinu prelistao net, nadjoh da Claude ima tu opciju, ali ne miriše se sa Elementor-om..
Ako nisi izabrao specifičan model, Perplexity koristi svoj Sonar za neke jednostavnije zadatke, a druge modele koristi za kompleksnije stvari. Možeš u profilu da mu daš uputstvo da uvek navede model koji je korišćen za odgovor.Veliki promasaj Claude Ai-a.Mislio sam da samo chatgpt moze ovoliko da omasi . Perplexity je odgovorio iz prve tacne.
Da li moze da potvrdi neko da li je Perplexity ustvari nekako kombinacija vise AI modela u jedno;ili ipak je to zaseban ai kao sto je Gemini,Claude,ChatGPT i slicni ??
Pogledajte prilog 540155
hahah ovo je NAJBOLJI opis vestacke inteligencije u 2026 godini 😀Ne znam za vas, ali ja se u poslijednje vrijeme moram ubjeđivati sa pajserima da su u krivu. Ranije nije bilo tako, ali ovo sada je maltene svaki drugi upit čeprkanje po internetu i jedva ga ubijedim da je u krivu. I stalno je ono “(tup u čelo) jaoooo izvini, u pravu si, nisam dobro pogledao šta piše, ali” i onda sve isto, bukvalno mi ponavlja svoj poslijednji odgovor za koji ga ispravljam. Onda mu yebem mater, bukvalno mu tako napišem i kao odgovor dobijem izvinjotinu i pravi odgovor bez gluposti i besmislica.
Ovo postaje sve lošije po meni… I daleko je od inteligencije, bilo kakve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari