ica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.08.2002
- Poena
- 619
Ensemble Studios najavio nastavak Age of Empiresa za drugu polovinu 2005. :banana:
Evo par screenshotova.
Evo par screenshotova.
Prilozi
Poslednja izmena:
STORM je napisao(la):Ahh, koliko sam cekao da najave nesto ovako, AoE je majka svih strategija![]()
Ko zna šta si ti to igraoInvader je napisao(la):Ma bice smor kao i dvojka, zar u dvojci nije vec bila smaracka amerika i njeni indijanci, po meni prvi deo je THE ONE AND ONLY
Slazem se,dvojka nije bila nista posebno.Invader je napisao(la):prvi deo je THE ONE AND ONLY
Ma ok je sve to... mislim to da su Ameri ložači, nabeđeni i sl. Ali, mi ovde osuđujemo jedan legendaran serial pre nego što je i izašao :zgran: . Pazi, neverujem da će njihove kampanje na Američkom kontinentu da budu u fazonu America(ako je se neko i seća) :S: . Ipak je to nešto najbolje (AOE serial) što je RTS dao do sad (subjektivno). Na stranu grafika, 3D i sl. pričam o atmosferiMilak je napisao(la):Slazem se,dvojka nije bila nista posebno.
Ne kazem da ce igra biti losa,ali kad cujem da su u ovaj treci deo umesali prsti amerikanci sa svojom,jelte,bujnom i bogatom istorijom odmah mi se ne svidja.
p.s.kao sto se moze videti iz mog avatara![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari