Šta je novo?

Age of Empires 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ica

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
619
Ensemble Studios najavio nastavak Age of Empiresa za drugu polovinu 2005. :banana:

Evo par screenshotova.

Prilozi

• aoe3_screen001.jpg
    aoe3_screen001.jpg
    101.2 KB · Pregleda: 404
  • aoe3_screen002.jpg
    aoe3_screen002.jpg
    110.7 KB · Pregleda: 288
  • aoe3_screen003.jpg
    aoe3_screen003.jpg
    34 KB · Pregleda: 308
  • aoe3_screen004.jpg
    aoe3_screen004.jpg
    47 KB · Pregleda: 279
  • aoe3_screen005.jpg
    aoe3_screen005.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 294
Poslednja izmena:
Super.
Mada smo se toliko naigrali AoE klonova da su istorijske RTS dosadile...

Naigrali smo se i svakojakih FPSova pa opet odigramo svaki koji se pojavi. Valjda ce AoE3 biti vredan paznje. Pominje se i rag-doll sistem i havok engine. Grafika izgleda obecavajuce.

Ja sam razmisljao da li da otvorim tred ali rekoh da ne smaram :) Zivo me zanima sta ce to havoc moci da donese jednoj strategiji :smash:
Inace igra je smestena u Ameriku, od Kolumba do rata sa Meksikom 1848...
Videcemo kakav ce biti gameplay, verovatno ce se drzati dosadasnjih aoe principa ali se bojim da je to vec prevazidjeno...

valjda ce biti dobar, mada me taj vremenski period ne odusevljava, vishe sam voleo rimljane i grke u prvom, i kasnije krstashe i ostale momke, nego kolonizaciju amerike :)

Opako! Evo tek sada sam pogledao screenove ... Iskreno, vise volim strategije modernog doba (Generals, Rise Of Nations) ali ovo moram da probam cim izadje...

desavanje samo u americi?? kakav smorko :(

Ahh, koliko sam cekao da najave nesto ovako, AoE je majka svih strategija :)

Samo jedna je majka :D

Ako ce grafika biti kao na onim slicicama onda igru treba ako ne odigrati onda bar odgledati :) . Ali mislim da su malo nasminkali slicice.

Pa uvek nasminkaju, ali to je AoE niko ga ne igra zbog grafike tako da i nije toliko vazno, mada su grafiku trebali da srede jos u prethodnim delovima.

Mislim da ce grafika biti IDENTICNA kao u Battle for Middle Earth, i da je prilicno dosminkana na slikama...

nemoguce da bude kao u bfme!?! pa to je engine iz generalsa koji je skroz mator!!

Ma otkud PavleB zna koji je endzin kad na Sonyju to izgleda isto :d

Elem, naravno da nema sanse da izgleda tako, pravi se poseban endzin za ovu igru. U BFME je koriscen endzin C&C Generalsa.

Ali imajte na umu jos jednu stvar - tesko cete i u samim igrama vidjati ovako dobro ukomponovane stvari. AoE-ovci su majstori za pravljenje screenshotova koji izgledaju maestralno i sjajno su ukomponovani, ali u stvarnosti su uvek izgledali malko drugacije, jer su em uzimani koriscenjem kamere koja se u samom igranju nikad nece koristiti em sa nabudzenim detaljima i brojnoscu/rasporedom jedinica i gradjevina kakav se maltene nigde u igri nece sresti. Kad se setim skrinova pred AoE2 i AoM dah mi je zastajao...

Igra deluje obecavajuce ali mi se ne svidja radnja u kojoj je smestena.Nekako taj period istorije mi nikada nije bio zanimljiv.

Ma bice smor kao i dvojka, zar u dvojci nije vec bila smaracka amerika i njeni indijanci, po meni prvi deo je THE ONE AND ONLY

Zivi bili pa videli.
Kad sam rekao IDENTICNA nadao sam da ce me siroki auditorijum razumeti sta sam zeleo da kazem.

Invader je napisao(la):
Ma bice smor kao i dvojka, zar u dvojci nije vec bila smaracka amerika i njeni indijanci, po meni prvi deo je THE ONE AND ONLY
Ko zna šta si ti to igrao :)
Dvojka je bila odlična, čak mi je bila zanimljivija od keca, pošto me u kecu redovno otrsi kompjuter osim ako ne igram na very easy :d

Invader je napisao(la):
prvi deo je THE ONE AND ONLY
Slazem se,dvojka nije bila nista posebno.
Ne kazem da ce igra biti losa,ali kad cujem da su u ovaj treci deo umesali prsti amerikanci sa svojom,jelte,bujnom i bogatom istorijom odmah mi se ne svidja.
p.s.kao sto se moze videti iz mog avatara ;) ;) ;)

Milak je napisao(la):
Slazem se,dvojka nije bila nista posebno.
Ne kazem da ce igra biti losa,ali kad cujem da su u ovaj treci deo umesali prsti amerikanci sa svojom,jelte,bujnom i bogatom istorijom odmah mi se ne svidja.
p.s.kao sto se moze videti iz mog avatara ;) ;) ;)
Ma ok je sve to... mislim to da su Ameri ložači, nabeđeni i sl. Ali, mi ovde osuđujemo jedan legendaran serial pre nego što je i izašao :zgran: . Pazi, neverujem da će njihove kampanje na Američkom kontinentu da budu u fazonu America(ako je se neko i seća) :S: . Ipak je to nešto najbolje (AOE serial) što je RTS dao do sad (subjektivno). Na stranu grafika, 3D i sl. pričam o atmosferi ;) . Pa da nije bilo Heroes of Might and Magic i AoE ne bih ni zavoleo strategije u toj meri. Ajde da sačekamo da izađe, pa ako podbace, verujte biću prvi koji će javno da stavi do znanja da je igra s...hit. :D :d
Pozdrav. :wave:

a ja se bash chudim kako su izjavljivali da nece vishe biti istorijskih greshaka u njihovim igrama.. pa nije ni chudo kad se bavem sami sobom.. po meni izuzetan smor...

Pa dobro ljudi naigrali smo se vec i grka i rimljana i egipcana i kurata i murata. Aj sad malo amera. Nadam se da ce moci da se igra sa indijancima pa da promenimo tok istorije. :)

pwhaha ili kapetan marka i blek stenu :p

Zar nisu izdavali kao neki navodni age 3 ranije, mislim da se zvao Age Of Mitology i bio je ogroman promasaj, tako da se bojim da nemaju sta novo da prikazu sem grafike, nego neka se sve te kompanije angazuju da izadje Starcraft 2 i Diablo III sto bi bilo totalna ludnica

Pa za diablo 3 su se vec angazovali

meni je Age 2 jedino zanimljiv u multiplayer modu...
imam jednu ekipu sa kojom pikam jednom u mesec dana 4 vs 4...

nadam se da tje Age 3 barem ochuvati odlichan multiplay...

age of mithology nema veze po konceptu igranja sa prethodnim igrama iz serijala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno