Šta je novo?

Age Of Empires 3 UTISCI

Preinstaliarao sam igricu i sada radi ok.mada sam je igrao nekih pola sata i nisam imao problema!!!vedecu sta ce biti kad budem imao malo vise vremena...

Problem je sa drajverima. Instalirao sam neke bete, alfe... i brisao sam ih perko add/remove programs. Sada sam drajver sam obrisao sa driver cleaner-om i instalirao 81.94 sada igra radi super (stigao sam od pocetka i stigao sam do act II nije bilo nikakvih ranijih problema (radi i fear)).

E narode sad vas molim za pomoc.posle 20 min. i manje gubi mi se zvuk u igrici.ima li neko neki predlog sta moze da bude!?!??!

taman se uzivim kad ono trtttttt.izgubi se zvuk i tako stalno.ponovo kad startujem igru bude ok,ali posle nekog vremena opet se izgubi zvuk i nastane "tisina"!!!

cupi Creative Audigu ZS 2 i odmah ce prestati(kod mene slican problem na integrisanoj ac97) :D

PozZ.

Pa imam Sound Blaster Live! 24-bit.Dakle ostale igre rade super.juce izvadim zvucnu i ponovo i podignem drajvere za integrisanu(zamalo da se slogiram kakv je zvuk) i problem ostaje.da nije mozda do grafickih drajvera.koristim omega 5.9.Graficka je asus 9550ge klokovan na 500/295(nije zbog kloka graf.kada vratim na 250/200 problem ostaje).

Ma koja grafika,nema veze ona sa zvukom. Sound blaster stavi da ti radi na 16bita.
Ako nisi instaliraj najnoviji microsoft directX 9c. Ako i ovo ne upali kung-fu kuciste kroz prozor. :D
PozZ.

Kakvo kung-fu kuciste.skoro sam uzeo spire-vo kuciste.nepomaze ni kada stavi da zvucna radi na 16 bita.verovatno je do ove verzije koju ja imam.pokusacu da nadjem neki drugi domaci disk sa igrom.inace jos jedino mi preostaje da preduvam sistem.sve sam zivo probao,ali problem je uvek bio TU>>

I mene zvuk smara.Probao sam sve.Otisla je kung-fu u Recycle Bin.

Ljudi ja nemogu da instaliram patch 1.0.1! :mad: Napominjem: da sam kopirao vec instaliranu igru od druga. Sigorno je u pitanju REGISTRY file koji mi nedostaje kopiranjem, pa bih zamolio da mi neko okaci u attachmentu.:wave:
Pomagajte drugovi.

PozZ.

Prilozi

• AoE3_error.gif
    AoE3_error.gif
    14.7 KB · Pregleda: 63
HA isti taj problem sa pach-om imam i ja.nemam pojma sta je.prvo sam mislio da je nastala neka greska prilikom skidanj,ali posle toga skinuo sam i drugi put.takodje nisam mogao da ga instaliram.

Ama treba neko ko je "regularno" instalirao AoE3 da udje u Start/run tu otkuca "regedit". Kad se otvori REGISTRY EDITOR ide HKEY_LOCKAL_MACHINE/SOFTWARE/MICROSOFT_GAMES(ili slicno,nisam siguran jel nemam instalirano.) Sada se selektuje "root" (microsoft_games) klik na File/Export, snimis to lepo i stavis u attacmentu na bencu. ;)

PozZ.

va_milos je napisao(la):
HA isti taj problem sa pach-om imam i ja.nemam pojma sta je.prvo sam mislio da je nastala neka greska prilikom skidanj,ali posle toga skinuo sam i drugi put.takodje nisam mogao da ga instaliram.
Znaci da si i ti kopirao vec instaliranu igru :d
;)

NE!imam instalacioni disk,ali mi javlja gresku tipa:"Old file not found.However,a file of the same name was found.No update done since file contents do not mach."

@ va_milos
To isto javlja kod moje devojke.
Inace ona ima problema sa bug-om koji se javlja kad ucita neku snimljenu poziciju - tada je igra pauzirana i ne postoji nikakav nacin da se otpauzira.
Ako ikoga zanima masina je barton, ati 9250, omega 5.9

Kod mene radi normalno na 124x768_32bit i sve na medium,tj nisam primetio da ima nijedan BAG ali eto da unesem malo novine. Nisu oni dzaba stavili taj patc, pa reko.... :;

Mozda je malo glupo ali da nije mozda nesto sa drajverima posto i ja koristim omega 5.9.nema sanse da instaliram pach.

Posle instalacije igre ne mogu da otvorim Task manager. Dobijalm poruku da je disejblovan od strane administarora. Kako to da ispravim?

Da nisi pokupio kakav virus ili spyware? To zna da se desi u tom slucaju. Provjeri komp sa Ad-Aware-om.

gra je super upravo sam je testirao i zadovoljan sam sa grafikom, nacinom igre, i efektima u igri

pozz

Samo se vi lepo igrajte ali ja i dalje imam problem sa zvukom.Igra mi se BAS<BAS dopada i nerviram se sto mi se gubi zvuk.GRRRRRRRRRRRRRRRRR

asus p4s8oo + celeron d 2.66 klok.3600mhz i imam creative sound blaster 24.asus 9550ge 480/280,512 ddr TakeMS :smoke:

Poslednja izmena:
Kao da mi nesto fali u igri.Nesto me smara.Grafika je super.

va_milos je napisao(la):
asus p4s8oo + celeron d 2.66 klok.3600mhz i imam creative sound blaster 24.asus 9550ge 480/280,512 ddr TakeMS :smoke:
Koje drivere koristis za grafiku?
Moj asus nece vise od 430/267.Izgleda da mi je zapao los primerak.

Gomila ljudi na netu se zali na isti problem, i meni se obavezno desava barem dva-tri puta u toku igranja. U pocetku mi je zvuk pucao posle par minuta ali sam uspeo da koliko toliko namestim da radi.

Probaj ovako, smanji sve graficke detalje na minimum (obavezno 16-bitna rezolucija), zatim kreni da igras i vidi kako ti radi. Ukoliko dobijes poboljsanje, polako dizi detalje (jedan po jedan) i testiraj kako radi. Ja sam dosao do stadijuma kada mi je maltene sve dignuto (refleksija vode, senke, terrain details i da radi sa minimalnim pucanjima. Ne znam kako je ovo povezano sa zvukom ali meni je pomoglo, nadam se i tebi posto je igra odlicna!

Pozdrav!

va_milos je napisao(la):
Samo se vi lepo igrajte ali ja i dalje imam problem sa zvukom.Igra mi se BAS<BAS dopada i nerviram se sto mi se gubi zvuk.GRRRRRRRRRRRRRRRRR

Izasao je novi patch 1.02, ali izgleda njega mogu da skinu samo preko game updates iz same igre, dakle oni koji imaju originalnu verziju igre!! :( mora da postoji i za nas sa "narodnom" verzijom igre neko resenje?

Ne znam što se svi ložite na te Audigije, kad samo donesu više problema nego koristi... bolje uzeti neku socijalu za koju bar znaš da radi svuda i uvek...

Koristim Omega 5.10.mada ovaj takt sam imao i sa prethodnim drajverima.Verovatno mi je zapao dobar primerak!sta reci

Nazad
Vrh Dno