Šta je novo?

Age Of Empires 3 UTISCI

Nepomaze ni to. i dalje mi se gubi zvuk.Nista mi nije jasno

Zavrsio sam igru sinoc i sta da kazem sem da je stvarno ali stvarno fenomenalna!!!
Bas mi je zao sto sam je zavrsio! :(

Milose brate, gremlini su u pitanju veruj mi. Skoro sam imao problem sa jednim kompjuterom u vezi zvuka koji niko ziv nije uspeo da resi i niko ziv ne zna zbog cega je to tako odjednom ali je tako i tacka. "Resenje" smo nasli u kupovini neke sugave zvucne kartice i problemi su prestali.

Nisam bas pratio tvoj problem i ne znam da li ti se taj problem desava samo u AOE III ili u jos nekim igrama ali da li si pokusao da na primer stavis neku drugu zvucnu da vidis da nije u pitanju neka nekompatibilnost sa tom sto je sada imas?

Nije do zvucne.stavljao sam neku genius 5.1,zatim integrisanu i sve je isto.jednostavno se zvuk posle nekog vremena izgubi.verovatno je do ove ver.koju ja imam.

Jos je jedino to ostalo.trenutno nemam vremena idu kolokvijumi,ali cu posle kol.instalirati nov i svez win.pa cemo videti???

Ako si toliko ocajan probaj to. Znam kako ti je, i ja bih poludeo. Meni mora uvek SVE da radi savrseno. Verovatno bih razlupao kompjuter kada mi nesto ne bi radilo kao tebi i pored svega sto sam pokusao.

moze li ati radeon 9200 64mb u kombinaciji sa 512mb ram da pristojno pogura igru?

Malo se kasno ukljucujem.Graficki je lepo uradjena.Imam malo problema sa zvukom ali sve u svemu dobra je igra.

A sto nebi moglo.imam drugaricu koja se igra na duronu na 1000mhz i gf4mh 440 64mb.po meni je tvoja graficka jaca nego ova od moje drugarice,tako da ces moci da igras.

Pa neces bas moci da se igras na high detaljima ali low ce sasvim lepo raditi!

92%.ipak sam se malo vise obradovao kad je izasla dvojka koju i da danas igram

Pošto je drugi topik o AOE3 zatvoren, a ne bih da otvaram novi, dižem ovo iz mrtvih zbog problema koji ne mogu više da trpim. Pređoh pola igre ali neću više ni minut potrošiti dok me neko ne uputi kako da smanjim one nagle pokrete kamere prilikom skrolovanja. Proklet da je onaj ko je to tako osmislio.

filipenko je napisao(la):
Pošto je drugi topik o AOE3 zatvoren, a ne bih da otvaram novi, dižem ovo iz mrtvih zbog problema koji ne mogu više da trpim. Pređoh pola igre ali neću više ni minut potrošiti dok me neko ne uputi kako da smanjim one nagle pokrete kamere prilikom skrolovanja. Proklet da je onaj ko je to tako osmislio.

uu, to je i meni uzasno

Preostaje samo da intervenišemo kod patrijarha vaseljenskog da baci anatemu na odgovorne iz Ensemble studiosa :d

Najavljen i expansion.

http://www.ggmania.com/?smsid=21178

Age of Empires 3 Expansion Titled - media
(hx) 03:17 PM EST - Mar,18 2006 - Post a comment

The Age of Empires 3 community website has been updated with a product page for the recently announced expansion pack, revealing that it is called The WarChiefs. In related news, PC.IGN has a Q&A:
IGNPC: Why did you decide to focus on Native Americans for this expansion? Some people have indicated that focusing on Native Americans has required a little sensitivity on your part. Can you elaborate?

Sandy Peterson: Early on we considered adding other civilizations but felt they wouldn't play as different as what we believe we can do with the Native Americans. We also felt there were good stories from the Native American point-of-view that we wanted to tell and hadn't seen in a previous game. In light of the sensitivity, Ensemble has always tried to portray the "underdogs." For instance, in Age 2 we presented the Crusades from Saladin's point of view. In effect we are now giving the native nations full control of history. So in some ways we're empowering them.

IGNPC: There will be three new civilizations included in the game but so far you've only announced the Iroquois Confederacy. What about them made them a good choice for the game? How do they play differently than the European powers?

Sandy Peterson: The Iroquois controlled a large confederation that sprawled over a wide area. They actually expanded their territory and became more powerful after contact with the Europeans, making major conquests among other tribes. They enthusiastically adopted European technology and their military is the most "European-like" of our three native nations. So they are an interesting combination of a fairly contemporary army (for the 1700s) backed up by a native economy and a strong tradition of mysticism. The Iroquois really focused on their harvest, their domestic food plants, and their agricultural way of life and we've tried to reflect that in their in-game economy.

E sad, zna li neko kako rešiti to tupavo skrolovanje ili da čekam ekspanziju nadajući se da će se to u njemu popraviti...

AOE3 je izvaredan krafika perfektna zvuk je savrsen jednostavno nemam zamerke,a prva dva dela nisam igrao.

Dobro to, nego pomozi u vezi sa skrolovanjem :)

I jel ima pomoći? :)

Vrh Dno