Šta je novo?

Age Of Empires 3 UTISCI

Paranoya

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2005
Poena
319
Jos uvek nisam igrao igru,tako da me i dalje zanimaju utisci onih koji su je IGRALI,i koji ce je tek igrati.Znaci BEZ PREPUCAVANJA oko grafike,bez ocekivanja,razmisljanja,pretpostavki kakva je igra ! Ako niste igrali igru nemojte osporavati tudje utiske.A i ako ste je igrali opet nemojte osporavati tudje komentare i utiske.Svako ima pravo na svoje misljenje,ali ne i da utice na tudja misljenja.Znaci postujes komentar i ajd' zdravo.Sta te briga ako je neciji utisak besmislen.To je njegovo misljenje.
Posto ce prethodni tred da ode u zaborav evo ponovo link ka patch-u,i sta sve popravljate instaliranjem patcha 1.01.

CLIENT FIXES 1.01

- Fixed a bug in the command manager that caused slow performance when CPAIs were in the game
- Fixed a bug that caused sound effects (and sometimes music) to stop playing
- Fixed a problem where unplayed dialogue lines made the Campaign scenarios stop working
- Fixed a bug on the Postgame screen that allowed players' names to be edited
- Fixed a bug where all players would hear the selection sound for HC cards played
- Fixed a bug that kept the ESO connection problem dialog box from closing
- Fixed a bug in the Portuguese tech TEAM Early Dragoons that kept some civilizations from training their anti-cavalry units until the Industrial age
- Fixed a bug that made abundant resources available in the single-player Campaign
- Fixed a bug that did not let the host launch the game once the number of players was reduced below the number that had clicked ready
- Tweaked movement code to improve the responsiveness of units
- Changed formations so that unit types keep their setting even when grouped with different types

NETWORK AND ESO FIXES 1.01

- Fixed a bug in the Unresponsive Player dialog box so that it closes once consensus is reached

LINK

http://www.3dgamers.com/dlselect/games/ageofempires3/aoe3patch-10to101.exe.html

super je

konačno sam nabavio igru...
da kažem, igra je po meni super!
nisam još išao u campanje, ali sam igrao neki skirmiš, i oduševio sam se detaljima koje su dodali a nije bilo u prošlim delovima.
Grafika je jaako lepa,ima mnogo detalja.
svidja mi se skroz, i ono što su uradili sa glavnim gradom, da dobijaš s vremena na vreme besplatnu "kartu" koja donosi lepe stvari. Prelazak iz jednog doba u drugo je prilično jednostavno i brzo. Vojska je dobro uradjena, ima dosta novih mogućnosti, ali ima i starih. Igra ima neke sličnosti sa Rise of Nations, odatle su pokupili neke fazone koje su i sad stavili.
Uglavnom, svima preporučujem da kupe(ili šta već :)) ovu igru, pogotovo ako su igrali prošle delove AoE.
Pozdrav svima

Igra je super za one koji su otkidali na prethodne delove. S obzirom da nisam neki AOE fan, meni je ok. Odigracu kampanju do kraja i probacu malo skirmish, ali ne verujem da ce me mnogo dugo drzati.
Grafika je fina, mada me i dalje nervira AOE sindrom gde su sve jedinice nekako 'robotske'. Zahtevnost nije preterana sto je u svakom slucaju pozitivno i omogucice vecem broju ljudi da je igraju.
Meni se licno vise dopada Rise of Nations koncept, ali to je vec pitanje licne preferencije.

Super je igra , samo sto mi se cini da je izgubila svoj stari sarm. Sad je sve u bliskijoj buducnosti , sto mi se ne svidja!

Igra je super mada ispod onog mog ocekivanja tj. ocekivao sam mnogo vise!! Prvo me je razocaralo mnostvo bagova kao sto je gubitak zvuka i nemogucnost zavrsavanja kampanje sto vidim iz prilozenog da je to reseno novim patchom.. U svakom slucaju sa ovim novim patchom koji obavezno morate da skinete i instalirate pre nego sto pocnete da igrate, strategija AOE 3 je dosta dobro optimizovana i lepo se moze igrati i na slabijim GC... Znaci obavezno instalirajte patch 1.01!!!!! :crash:

Malo je glupo kada vojnik prodje kroz ogradu ili kada konjska zaprega pregazi vojnika,a njemu nista.

Ja ne vidim koji je to bag koji ovaj patch ispravlja do te mere kritican da ne moze da se predje single kampanja?

Ja sam presao kampanju komplet i nisam imao problema, a nisam ni b od bugova video? Jedino sto je glupo je kada na trade ruti predje voz ili kocija preko vojske, istoj ne bude nista :(

A ljudi,kako u skirmish modu da krenem od nule?Znaci da i komp i ja imamo malo kesa pa da krecemo da skupljamo,kao u 2jci..a ne kao ovde imam odma i gomilu zlata,drveta,svega i odma mogu da prelazim u nova doba..Ebt za 1minut obidjem sva doba,****** :S: ...Jel to tako kod svih? :wall:

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja sam presao kampanju komplet i nisam imao problema, a nisam ni b od bugova video? Jedino sto je glupo je kada na trade ruti predje voz ili kocija preko vojske, istoj ne bude nista :(

da zaista bezv to izgleda... malte ne kao bug... kako bi bilo cool da beze kad naidje voz

jedini pravi bug koji je vecina imala tiche se misterioznog nestajanja zvuka

Kod mene nije. Ja se debelo pomucim da bih presao u svako sledece doba uz stalno stancovanje vojske. Krecem sa 0 resursa, ali na pocetku oni skupe nesto malo, tipa 100 hrane, 100 drveta.
Kod tebe je verovatno nesto ukljuceno, najverovanije neki quick mode ili slicno.

Ja sam imao problema jer mi se prvo izgubio zvuk u sred misije a kad istu zavrsim nema sanse da predjem na sledecu kampanju.. Ovaj patch bi trebalo da resi to.......

Ni problem sa zvukom nisam iskusio (ocito sam vrlo talican).

E jel sam to posle ovog paca osudjen da skirmis igram samo na deathmech??? Cini mi se da sam ranije imao vise stvari da biram, a sad samo pise deathmech i pored nema strelice!!!

Izgleda da ja samo imam ovaj problem sa gubitkom zvuka!!! Moracu detaljnije da pregledam sve mada nisam imao nekih drugih problema sem u AOE3...
Proday druze pomazi ako znas i umes :type:

a jel patch 1.01 kompatibilan sa starim sejvovima? ja bih patchovao jer mi je zvuk skroz bagovit, a opet mrzi me da igram ispocetka kampanju...

fina igra... mislim samo kec mi je bio extra no dobro.

Proday je napisao(la):
E jel sam to posle ovog paca osudjen da skirmis igram samo na deathmech??? Cini mi se da sam ranije imao vise stvari da biram, a sad samo pise deathmech i pored nema strelice!!!

E skontao sam sta je po sredi. Trebalo je samo napraviti novi grad i nebirati deathmech u njemu.

To Vanderkid: Ovo gore je ujedno i resenje za tvoj problem

To Raksa: Nemogu ti bas pomoci jer ja kampanje nisam ni igrao, igra se samo skirmish, a tu nisam iskusio nikakvih problema ni pre a ni posle 1.01 patcha. U svakom slucaju pacuj igru ako jos nisi, pomoce ti sigurno ukoliko se vec navodi da resava taj problem.

Sve u svemu licno sam mnogo razocaran igrom (2 je po meni daleko ispred). Ono sto me je prvo ubilo je nemogucnost pravljenja zamka i njiva, nacin na koji se dobijaju resursi...

Jel se desilo nekome da posle loadovanje snimljene igre,konkretno u skirmish modu,stoji pauzirana igra? znaci stoji Pausa i nemoz je iskljuciti,bar ja nisam nasao shemu da je iskljucim...Zna neko? :wall:

Wonderkid je napisao(la):
Jel se desilo nekome da posle loadovanje snimljene igre,konkretno u skirmish modu,stoji pauzirana igra? znaci stoji Pausa i nemoz je iskljuciti,bar ja nisam nasao shemu da je iskljucim...Zna neko? :wall:

...pazi kad sam i ja poludeo, kad sam video da ne radi ucitani save game. Resenje je krajnje smesno - pritisni dugme za pauzu/break :d

Sto se tice zvuka, negde sam procitao da ima nekih problema sa AC3 kodekom. Trebalo bi da se iskljuci equalizer effects i da se restartuje igra. Valjda. Nisam probao jer nisam imao tih problema.

Poslednja izmena:
Heh,sorry..Ja kontao nesto u igrici..Nisam skontao da mislis na tastaturu..Jes glupo *** mamu,al radi :) Tnx

Zarazna igra, fantasticne grafike. Nisam ocekivao toliku razliku izmedju SM2 i SM3. Iako sa ovim drugim zaista zna da optereti gpu, posebno kada je kamera iznad vode, nekeko mi se ne prebacuje na PS2 ni zbog petnaest-dvadeset dodatnih FPS.

Ljudi, kako ste presli drugu misiju u drugom delu igre? Ono kada treba da se uniste "two war huts" a posle da se napravi baza i da se uniste Spanci. Ne mogu da mrdnem, nisam video apsolutno ni jednu jedinu sansicu da predjem nivo. Koliko god brz bio, jednostavno, oni su brzi i napadaju me sa gomilom vojske i polomataju me. Ne pamtim kada mi se poslednji put desilo da u nekoj igri bukvalno nemam resenje za prelazak nivoa, probao sam sve, znaci sve, pravio baze na razlicitim mestima ali nema sanse. Uvek posalju mnooooogo vise vojske, tako da ja iako imam neku vojsku oni je oduvaju, outpost-i su jako slabi i ne znam koja je njihova svrha u igri a Spanci takodje mnogo brze prelaze u naredno doba pa su i zbog toga jaci. Skoro sam deinstalirao igru od frustracije, pomagajte!

Civil je napisao(la):
Ljudi, kako ste presli drugu misiju u drugom delu igre? Ono kada treba da se uniste "two war huts" a posle da se napravi baza i da se uniste Spanci. Ne mogu da mrdnem, nisam video apsolutno ni jednu jedinu sansicu da predjem nivo. Koliko god brz bio, jednostavno, oni su brzi i napadaju me sa gomilom vojske i polomataju me. Ne pamtim kada mi se poslednji put desilo da u nekoj igri bukvalno nemam resenje za prelazak nivoa, probao sam sve, znaci sve, pravio baze na razlicitim mestima ali nema sanse. Uvek posalju mnooooogo vise vojske, tako da ja iako imam neku vojsku oni je oduvaju, outpost-i su jako slabi i ne znam koja je njihova svrha u igri a Spanci takodje mnogo brze prelaze u naredno doba pa su i zbog toga jaci. Skoro sam deinstalirao igru od frustracije, pomagajte!

Poenta je da ne gubis vreme nego da sa tom malom, ali *******om ekipom ,na samom startu nivoa odma razbucas "two war huts" !

Pazi kad' ne mogu da poverujem sta mi govoris. :)

Lepo sam napisao da ne mogu da unistim Spance, two war huts je pocetak nivoa i mogao bi da ga predje i moj cale koji u zivotu nije seo za kompjuter.

Ja sam pitao za POSLE toga, znaci kada mora da se unisti baza Spanaca!

jedina stvar koja mi se ne svidja u igri je sto peasant kada seche drvo/skuplja hranu/kopa zlato on skuplja u nedogled a resorsi samo rastu, nema onog kada napuni dzepove da nosi kutji :D

Ja nikako nemogu da startujem igru stalno se javlja sledece:

Initialization Failed
Dir3ct3D Initialization Failed. Possibile causes:
Old or corupted graphic driver
Direct3D improperly installed
Hardware acceleration disabled

Sa masinom je sve u redu i SS2, COD2 demo, FEAR rade ko sat. Imam MSI detonatore 71.22 mada sam pokusao i sa zvanicnim 71.83 ali nista...

A kakav je PC potreban za igranje pri maksimalnim detaljima na 1024x768?

Vrh Dno