Šta je novo?

Age of Conan: Hyborian Adventures

Na sendit-u i zavvi retail je 21.5e

E jel su serveri još uvek offline? Trebalo je da se apdejt završi u 17h a već je prošlo 6.5h preko toga...

Zamolicu te da mi pojasnis malo oko nabavke ove expanzije. Prvo, da li oni salju u Srbiju, i da li postoji neki nacin da se kupi samo serijal number, jer mi se trenutno skida update od 3.5GB i verujem da je to expanzija. Drugo se tice mojih prijatelja koji bi sada da pocnu, ako kupe expanziju da li dobijaju mogucnost da igraju celu igru ili moraju da imaju i i osnovni deo, jer je njega sada tesko naci.

Moraju da imaju osnovni deo da bi igrali. A osnovni deo ima da se kupi online (kao download) za 11 EUR-a. Ja sam samo kupio ključ na: gamersloot.net

Koliko sam ja razumeo ekspanzija sadrži i osnovni deo :)

Age of Conan: Rise of the Godslayer includes the original game, the expansion and all updates done to the game since launch. Product includes 30 days of free game time for new account registrations.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja razumeo ekspanzija sadrži i osnovni deo :)

Onda sam verovatno ja pogrešio - "ko strelja taj greši" :) - mora da je gomila mail-ova koji su mi poslali tipa preorder/upgrade AoC učinila da skapiram pogrešno. Koliko sam ih ja razumeo aktivni igrači su imali mogućnost da preorderuju ekspanziju za manje para i da dobiju neke ingame ljubimce. Sa druge strane nelogično je da neko ko je već kupio AoC sad po završetku preordera treba da plati punu/istu cenu za ekspanziju kao neko ko prvi put kupuje celu igru.

Poslednja izmena:
Koliko vidim moze da se uzme preorder sa njihovog site-a, tj i sad moze da se kupi expanzija i oni ti samo upgrade-ju nalog, za 25eu, i dobijas neke ljubimice, a RotGS se ionako skine sa updateom.

naso drug u jednoj prodavnici za 999din, originalno pakovanje, tako da nema problema.

Slična stvar koju su svojevremeno uradili i sa Anarchy On-line. Kada im je broj korisnika drastično opao dali su (a i još uvek daju obzirom da im je broj igrača koji plaćaju skoro nepostojeći) f2p mogućnost, s tim što si imao pristup sadržaju prvobitne igre bez expanzija . Game play experience ne tako dobar i ko želi da vidi igru u punom sjaju moraće da plati.

Ja ne znam zasto ne bi neko platio ovakvu igru. Igra je fantasticna! Nije bila na pocetku ali sada sija. Steta sto je tada izgubila dosta publike. Bolja i 60x ozbiljnija nego wow i ostali a uvek imas ljude na serverima, grupe, nebitno... Nigde nije pusto

Tapatalk

Krenuo sam da igram na Cromu sa Barbarianom, ako neko zeli da mi se prikljuci, dobrodosao je. :)

Tamo sam Stygian Demonologist 46lvl, Khareem, dodaj me

^ Hocu. :) Trebalo bi da budem online posle 22h.

BTW, moram priznati da sam pomalo sokiran ponasanjem ljudi na general chatu. Uzimajuci u obzir mature vibe igre, nisam ocekivao ovoliku kolicinu trolovanja. Nadam se da postoje nesto ozbiljnije guilde koje ne praktikuju bas ovakvo ponasanje... :trust:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    66 KB · Pregleda: 149
  • 2.jpg
    2.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 140
  • 3.jpg
    3.jpg
    83.7 KB · Pregleda: 156
Pa vidi, taj troll je počeo ONOG DANA kada je počeo F2P sistem, mnogo sam se smorio kada sam igrao sinoć i preksinoć ali previše...

Btw koji ti je nik? Ajde me dodaj, sada ću ja upasti u igru

Nije tako bilo na Hyrkaniji, na Cromu je veoma sarena ekipa, a bice jos gore sad kad je F2P, ja jednostavno ignorisem global koliko god mogu.

Slična stvar koju su svojevremeno uradili i sa Anarchy On-line. Kada im je broj korisnika drastično opao dali su (a i još uvek daju obzirom da im je broj igrača koji plaćaju skoro nepostojeći) f2p mogućnost, s tim što si imao pristup sadržaju prvobitne igre bez expanzija . Game play experience ne tako dobar i ko želi da vidi igru u punom sjaju moraće da plati.

Potpuno korektno sa njihove strane i odlican marketing!Na pocetku su zabrljali izbacivsi igru prerano i izgubili su ogroman broj igraca a ovo im je verovatno poslednja sansa da se vrate na noge..Mislim da bi svaka mmo igra trebala da ima ovakav f2p sistem,isprobas igru kompletnu i ako ti se svidja placas ako ne trazis nesto drugo.Npr blizzard daje f2p ali sa ogromnim ogranicenjima,samo 20 od 85 lvl-a,nema mailova,trgovine,10g limit,nema chata itd...U svakom slucaju opste je poznato da f2p ne postoji,ako hoces da postignes nesto u takvim igrama,da vidis sve sto igra nudi mora da se odresi kesa,u nekim slucajevima je jeftinije placati mesecno nego igrati f2p ;))

@maxa151 GW i sada GW2 imaju odličan f2p sistem ali je to faktički buy to play (moraš da kupiš igu ali nema pretplate). Postoje mikrotransakcije ali su kozmetičke prirode tj. ne daju nikakvu prednost posebnu (dodatni skinovi za armore, dodatni slotovi, neke pve misije koje nemaju uticaj na main story itd...)

OT da li za Conan-a treba da se plati inicijalno igra ili je potpuno f2p (sa mikrotransakcijama naravno)?

@maxa151 GW i sada GW2 imaju odličan f2p sistem ali je to faktički buy to play (moraš da kupiš igu ali nema pretplate). Postoje mikrotransakcije ali su kozmetičke prirode tj. ne daju nikakvu prednost posebnu (dodatni skinovi za armore, dodatni slotovi, neke pve misije koje nemaju uticaj na main story itd...)

OT da li za Conan-a treba da se plati inicijalno igra ili je potpuno f2p (sa mikrotransakcijama naravno)?
Igra je besplatna. Skines, instaliras i igras, a posle malo i platis, jer nisu bas puno ostavili za free varijantu

Btw koji ti je nik? Ajde me dodaj, sada ću ja upasti u igru

Izvinjavam se na kasnom odgovoru, bio sam u haosu prethodnih par dana. Elem, varvarina sam samo napravio i doslovno tu stao, cekajuci ortake da i oni downloaduju AoC, ne bi li smo zajedno krenuli u levelovanje. Medjutim, manjak vremena i sa jedne i sa druge strane rezultirao je definitivnom odlaganju zajednickog igranja do daljneg...

Sa druge strane, igra se izgleda nesto zaglupela, pa sam tako nonstalantno nastavio da levelujem mog trial conquerora i pored toga sto on ne predstavlja jednu od f2p klasa. :) Trenutno sam 22. lvl, a nick mu je Vuchina (*****no, znam, ali trebao je da bude samo proba na trial verziji igre... :p) Dodao sam te u friendse, a trebalo bi da budem online oko 00h. :)

Možeš nastaviti da igraš likove sa kojima si ranije igrao, naravno samo dva slota mogu biti aktivirana :)

Ja od kad je postao free igram konana i odusevljen sam,u odnosu na sta je licio cini mi se 2009 ovo sad je super..Cak sam se i prebacio na premium..
poz

Ја не могу више :Р Много времена одузима :Р

Pomoć: u jednom trenutku mi se prepunio žurnal questovima i neke sam obrisao. E sad, mogu opet da ih pokupim ali je problem što iznad likova koji su mi ranije dali taj quest, više ne stoji znak uzvika. To bi značilo da moram da pričam sa svakim likom ne bih li našao onog ko mi je dao quest... :sceptic:

Još jedno pitanje, mogu li kod nas da kupim premium? Da se ne mlatim kreditnim karticama ili šta ti ja znam kako već ide.

Poslednja izmena:
Онај Funcom дао силне паре на развијање Конана уместо да је направио Anarchy Online 2. То би била перверзија, одмах би узео доживотну претплату. Први део сам изжвакао до непрепознатљивости, нема више шта да играм осим да грајндујем.
Није Конан био лоша идеја, само што.... фали му "умпф".

Онај Funcom дао силне паре на развијање Конана уместо да је направио Anarchy Online 2. То би била перверзија, одмах би узео доживотну претплату. Први део сам изжвакао до непрепознатљивости, нема више шта да играм осим да грајндујем.
Није Конан био лоша идеја, само што.... фали му "умпф".

UUuuu Anarchy Online je legendarna igra,napustio sam ga 100 puta,i 100 puta se vracao na isti...igra koju nemogu da izbacim iz glave,mozda zato sto je prva online igra koju sam igrao,najlepse godine zivota sam ostavio u toj igri lol

Nazad
Vrh Dno