Age of Conan: Rise of the Godslayer includes the original game, the expansion and all updates done to the game since launch. Product includes 30 days of free game time for new account registrations.
Koliko sam ja razumeo ekspanzija sadrži i osnovni deo![]()
Moraju da imaju osnovni deo da bi igrali. A osnovni deo ima da se kupi online (kao download) za 11 EUR-a. Ja sam samo kupio ključ na: gamersloot.net
A jel se dobija prvi mesec besplatno uz ovaj key?
Slična stvar koju su svojevremeno uradili i sa Anarchy On-line. Kada im je broj korisnika drastično opao dali su (a i još uvek daju obzirom da im je broj igrača koji plaćaju skoro nepostojeći) f2p mogućnost, s tim što si imao pristup sadržaju prvobitne igre bez expanzija . Game play experience ne tako dobar i ko želi da vidi igru u punom sjaju moraće da plati.
Igra je besplatna. Skines, instaliras i igras, a posle malo i platis, jer nisu bas puno ostavili za free varijantu@maxa151 GW i sada GW2 imaju odličan f2p sistem ali je to faktički buy to play (moraš da kupiš igu ali nema pretplate). Postoje mikrotransakcije ali su kozmetičke prirode tj. ne daju nikakvu prednost posebnu (dodatni skinovi za armore, dodatni slotovi, neke pve misije koje nemaju uticaj na main story itd...)
OT da li za Conan-a treba da se plati inicijalno igra ili je potpuno f2p (sa mikrotransakcijama naravno)?
Btw koji ti je nik? Ajde me dodaj, sada ću ja upasti u igru
Онај Funcom дао силне паре на развијање Конана уместо да је направио Anarchy Online 2. То би била перверзија, одмах би узео доживотну претплату. Први део сам изжвакао до непрепознатљивости, нема више шта да играм осим да грајндујем.
Није Конан био лоша идеја, само што.... фали му "умпф".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari