PJ je napisao(la):Miki, ne znam na koji deo Zemuna mislis. Prica se da ce na centralu "Sava Kovacevic" da postave 80 prikljucaka u aprilu 2005. E sada....pricali su mnogo toga....
Drda je napisao(la):hey, ja sam kod 'Teleoptika' 316****, jel' moja centrala na bezaniji?
Kakve su mi sanse za 'uskoro'?
pozdrav
PJ je napisao(la):Miki, ne znam na koji deo Zemuna mislis. Prica se da ce na centralu "Sava Kovacevic" da postave 80 prikljucaka u aprilu 2005. E sada....pricali su mnogo toga....
[Mancha] je napisao(la):Nisam siguran sta je mislio pod drugacijim nacinom (a nisam hteo da ga gnjavim oko tehnickih detalja)
Mali HoBiT je napisao(la):ne znam na kojoj sam centrali(imam i 316* i 307* broj ) ali sam dobio sve potvrdne odgovore za ADSL, u centrali imaju opremu(moj drugar radi u toj nekoj :d)
rekao mi je da oma mogu biti pusten(ako on pogura 🙂 )
ali sam odustao od ADSL-a, stavio sam na papir i duplo jeftinije me izlazi ISDN(oko 700-800 din mesecno) doduse ne placam usluge provajdera za ISDN 😀
mogu lepo da se igram online, nisam u fazonu da prevlacim filmove sa neta :d ...
Mikizemun je napisao(la):izgleda da nije nikom uvedeno iz Zemuna....
Drda je napisao(la):Danas sam saznao 'pouzdane' informacije nista od ADSL-a u Zemunu do daljnjeg (za 2-3 meseca?).
I to ce brzo, vazno je da je krenulo ... 🙂
pozdrav
Khm, hmm...Poštovani,
Obraćamo se u cilju boljeg informisanja o statusu Vašeg
zahteva za uvodjenje ADSL servisa. S' obzirom da ste se prijavili kod
nas i da se nalazite na ATC Zemun
ovim putem Vas obaveštavamo
da je zahtev uredno zaveden u Telekomu Srbije A.D.
Svi korisnici koji se nalaze na sledećim centralama: zvezdara, t.bunar, zemun,
akademija, senjak, dunav, f.grad, miljakovac i bežanija imaju tehničke
mogućnosti za uvodjenje ADSL servisa. Glavni problem u realizaciji portova
kod gore navedenih centrala je u sistemu realizacije samog ADSL-a.
Za samu realizaciju sa strane Telekoma Srbije A.D. zadužena je Direkcija
za mrežu koja se nalazi na Novom Beogradu gde ujedno i završavaju svi
naši zahtevi.
BeotelNet pristupa realizaciji ADSL servisa samo na osnovu potvrde gore navedene direkcije koja je zadužena
za realizaciju ovog servisa na gore navedenim centralama. S' obzirom da dosada
nismo dobili odgovor od ove direkcije za Vas priključak, najljubaznije Vas
molimo za još malo strpljenja.
Kao sto iz ovog maila mozete zakljuciti dinamika uvodjenja i realizacije
ADSL servisa ne zavisi direktno od BeotelNeta, vec i od Telekoma Srbija A.D.
Sa željom da ćemo ostvariti uspešnu i kvalitenu saradnju srdačno Vaš
BeotelNet
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Calibra 4WD je napisao(la):Centrala Bezanija se nalazi u Bloku 70 i pokriva Novobeogradske blokove oko Piramide + Bezanijsku kosu i iako Sezam i Beotel kazu da ima tehnickih mogucnosti,njih nema jer ima samo 4 ADSL porta koja su odavno kaparisana od ljudi iz Telekoma.
Po informacijama iz Telekoma oprema ce u toj centrali biti instalirana u toku proleca,najkasnije do pocetka leta.
NA jednom od postova pise da Telekom ima ADSL prikljucke na centrali Novi Beograd,ali koliko sam skonta ta centrala je ona kod Hale Limes i ona opsluzuje blokove od Sava Centra do Opstine Novi Beograd.
Mislim da su to jedine 2 centrale na Novom Beogradu,ispravite me ako gresim
staxm je napisao(la):Po nekim informacija Telekom tek krajem aprila planira da instalira opremu za ADSL u centrali Bezanija u bloku 70....znaci nacekace se najbrojnija opstina u gradu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari