@esc4pe treba da me castis :smash:
Pa kao sto sam rekao wireless je GENERANO SRA.. nemas nikakvu STABILNOST, cas radi cas ne radi, SAD RADI, a da li ce sutra ili prekosutra da radi....
To ti je kao da se pitas kad ce autobus 20 da naidje posle 22h :wall:
Das silne pare i opet nevalja, JOS NJIHOVA MREZA, NJIHOVA OPREMA, NJIHOVA PODRSKA.
Zato KABAL je ZAKON - mnooogooo manje faktora koji ti mogu da KIDAJU ZIVCE !!!!
Ja sam licno jedno 50-ak puta pomerao antenu - koja je inace idealno usmerena, updejtovao firmware 4 puta i da ti ne pricam koliko puta sam ih zvao i obecavali da ce da srede stvar itd, itd.
Zato kad STVARNO dodje ADSL ima da prekinem da placam wireless, pa da NISAM DOSTUPAN jedno mesec dana kuci, pa da sam ZAUZET sledeci mesec, pa da nemam ni ja TEHNICKE MOGUCNOSTI da ih primim, pa da sve to NIJE DO MENE, vec do lepog vremena jer setam i bole me za njih...
Da se i ja malo radujem za ovoliko nerviranje, pa da vidim kad ce da dodju i da uzmu svoju opremu, pa nek me tuze.
p.s.
I ja sam predao zahtev jos prosle godine, ali nisam stigao da odem kod provajdera pa se razgrabili portovi. Mozda mi jos cuvaju port

nisam proveravao jer sam se zeznuo i predao zahtev kod Euneta (jer koliko deru mislim da su zakupili moj telefon :eyebrows: ), a necu zato kod njih.:crash: