Šta je novo?

ADSL za Mirijevo ?

meni je danas stigao SMS i mail od Sezama (mail ne mogu da otvorim, jer imam vise od 1500 spam poruka, a izgleda da Sezamov server to ne moze da svari ;) ), a sad vidim da mi je stigao mail i od Bits.YU (btw, ja sam mislio da su BitsYU i Beotel ista firma)

a i na Beotelovom sajtu pise info o tome:
http://www.beotel.net/vesti.php

lepo, lepo...

jeste li sigurni ste da ne moze ISDN?

ako je to tako rado cu im dati jedan broj samo da mi puste fakin ADSL

Maul je napisao(la):
Evo ga Sezam, mail od pre pola sata.

"...
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da smo od Telekoma dobili zvaničnu informaciju da je na vašoj centrali instalirana neophodna oprema kako bi i Vama mogli da obezbedimo ADL priključak.

S obzirom da smo u ranijim kontaktima već potvrdili vašu zainteresovanost za ovu uslugu, vaš broj telefona je odmah po prijemu informacije predat Telekomu sa nalogom za realizaciju. Narednih dana, kada se posao priključenja završi, pozvaćemo Vas radi dogovora oko instalacije kod Vas. "

Blizi se.

nemoj Zezam Pro ako Boga znas... to su takvi prevaranti i djubrad da je to strashno...

Postovani,

Obavestavamo Vas da su se stekli uslovi za uvodjenje ADSL prikljucka na Vasoj centrali. Mozete doci da potpisete ugovor u nasim prostorijama u ul. Makenzijeva 56 svakog radnog dana od 9:00 do 19:00 casova.

Sa postovanjem,

Vas BeotelNet

zoni, nemoj da se cudis kad ti ne bude radio limewire, dc++ i ostali p2p programi. blokiraju te portove na nivou provajdera :)

inace

Mirijevo.com je napisao(la):
Centrala Mogucnost za tip prikljucka:
------------------------------------------------------------
1. CSND Repiste POTS i ISDN
2. CSND ETF samo POTS
3. CSND Julino brdo samo POTS
4. CSND Milesevska samo POTS
5. CSND Bezanijska kosa samo POTS
6. CSND Ledine samo POTS
7. CSND Sveti Sava samo POTS
8. CSND Mirijevo 1 samo POTS
9. CSND Narodna Banka samo POTS
10. CSND Altina 1 samo POTS
11. CSND Cukaricka padina samo POTS
12. CSND Vecernje Novosti samo POTS
13. CSND Filmski grad samo POTS

yeah, i`m screwed

Quadrifoglio je napisao(la):
nemoj Zezam Pro ako Boga znas... to su takvi prevaranti i djubrad da je to strashno...

Sto ne Zezam? Argumentuj...
Ako je tako onda Beotel sigurno, samo izgleda da ce Zezam prvi da ponudi, barem meni.

SQuID je napisao(la):
maul, procitaj post iznad tvog (pre citata)

Da, uh. Ondak nista, ipak mi treba p2p, sto znaci cekam Beotel. Mada ne znam zasto se Beotel i PTT jos nisu javili, vec samo Sezam i BitsYU? Ali, ako sam cekao do sada, sacekacu jos malo. Wireless jos uvek sljaka ok :)

zato sto PTT stoli bojko da juri korisnike...
evo meni beotel poslao da ima mogucnosti za mene a ja imam ISDN...
ko tu koga *ebe da mi je znati...

SQuID je napisao(la):
zoni, nemoj da se cudis kad ti ne bude radio limewire, dc++ i ostali p2p programi. blokiraju te portove na nivou provajdera :)

Kako onda ortak na Kosi stalno skida filmove, igre, ma šta god želiš. Skinuo je svih deset serijala Prijatelja i slično...
Ma to se Sezam jedno vreme popalio, pa je bio onaj trip sa pretećim pismima... ali kad su ljudi počeli da se odjavljuju i prelaze kod drugih brzo su se opametili i sad je sve normalno. A kako im ne bi ljudi odlazili smanjili su i cenu.

Najverovatnije i ja kod Zezama...

Poz.

dopuna:

Pogledaj link na Benchu šta kaže čovek
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=815372&postcount=12

Poslednja izmena:
Postovani,

Obavestavamo Vas da su se stekli uslovi za uvodjenje ADSL prikljucka na Vasoj centrali. Mozete doci da potpisete ugovor u nasim prostorijama u ul. Makenzijeva 56 svakog radnog dana od 9:00 do 19:00 casova.

Sa postovanjem,
Vas BeotelNet

jel neko od vas potpisao ugovor sa nekim provajderom?

Mail od 13.04.2006.

Postovani,

Prema informacijama iz Telekoma Srbija uskoro se ocekuje obezbedjenje tehnickih mogucnosti za realizaciju ADSL prikljucaka na centrali kojoj pripadate.

Kako bismo sto pre krenuli u postupak realizacije i na taj nacin osigurali za Vas ADSL prikljucak, molimo Vas da nam slanjem popunjenog formulara koji mozete preuzeti sa adrese https://my.eunet.yu/support/documents/pdf_formulari/formular_adsl.pdf potvrdite da ste zainteresovani za koriscenje EUnetADSL servisa. Prijavu mozete poslati e-mail-om na adresu [email protected] ili faxom na broj 3305650.

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je u toku promotivna akcija EUneta u kojoj svim novim korisnicima pruzamo mogucnost besplatnog aktiviranja EUnetADSL servisa, a za sve vreme koriscenja servisa obezbedjujemo odgovarajuci ADSL modem.

Na nasoj prezentaciji www.EUnet.yu mozete naci uvek aktuelne informacije o EUnetADSL servisu i pogodnostima ponude usluga koje pruzamo svojim korisnicima.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da kontaktirate nas Call centar svakog dana od 00.00 do 24.00 sata, telefonom (011) 330 5633 ili putem e-maila: [email protected]

EUnet Vam zeli prijatan dan i dobre veze!

znaci neverovatno je da covek mora da vrati ISDN i da uzme obicnu liniju da bi dobio ADSL... jezivo...

Pa je li iko dobio konacno taj ADSL !

I ja hocu sa komsijom u mrezi da uzmem zajedno po pola, pa posle preko rutera. UNISTI MI ZIVCE WIRELESS !!!

poz

Niksa je napisao(la):
Pa je li iko dobio konacno taj ADSL !

I ja hocu sa komsijom u mrezi da uzmem zajedno po pola, pa posle preko rutera. UNISTI MI ZIVCE WIRELESS !!!

poz

moj ortak je dobio od ptt net-a ono: "imate teh. mogucnosti blablabla. ako zelite blablabal, nazovite blablabal"

znaci verovatno u toku sledece nedelje videti prve korisnike adsl-a mirijevo :)

Prijavio se pre nedelju dana kod beotela ,uzeo modem i instalirao ,ali ceka se da telekom pusti signal ... pa ADSL moze da pocne

Dobio si sagem modem? da li ti adsl lampica blinka ili ne svetli uopšte?

Pocelo je

Kada adsl lampica blinka na sagemu to ynaci da pokusava da uspostavi kontakt sa dslam uredjajem u centrali, u prevodu jos ti nisu pustili signal. Meni je signal danas pusten. Sve radi besprekorno, inace i ja sam na beotelu.

Pa narode pocelo je!

Meni ne blinka uopšte :). Samo stoji power upaljeno...

Evo jutros potpisao ugovor kod Beotela, dobio Sagem modem i spliter, i ona slatka cura:D mi rece da Telekomu treba 2-3 nedelje da isprogramira port ???.
Anyway, kaze, kada lampica zasvetli tj prestane da blinka, to znaci da je pusten signal i da treba da pozovem teh. podrsku da me "aktiviraju":d
Takodje, za sada nisu u mogucnosti da daju ruter, samo modem. Steta.

pa meni ne svetli uopste lampica ,rece mi devojka da treba da blinka, ali ja reko mozda sam se istripovao znaci stvarno treba da blinka ?

woolfika kada si predao nalog i za koliko su ti vremena pustili na beotelu

na Sagemu ne treba da blinka vec obe zelene da budu upaljene ;)

he pa to upravo i cekam ,da pozelene vise obe ,a do tad :bottle:

potpisao sam ugovor u cetvrtak prosli u pustili mi u sredu....narode samo da znate instalirana je oprema visoke propusne moci, pominje se neki adsl2 standard

Ne blinka na sagemu stalno, zvao sam beotel...već samo povremeno. Elem kad pozeleni onda je to to :). Ja sam se potpisao ugovor prošlog petka, javljam kad puste.

pih ja sam 17. tj u sredu i jos nista ... cekam sta cu

Potisao proslog utorka i za 3 dana tj u petak proradilo!! Radi super, kod beotela.

Beotel je znači prvi došao na red. Ja pokupio modem kod Zezama danas jer sam već nešto završavao u tom kraju, pa mi rekoše da čim im Lelekom javi da su pustili - nazvače me.

Nadam se uskoro.

Poz.

Vrh Dno