Ne brini nema ni Senjaka.. NE MOGU DA VERUJEM.. GRRRRRRRkole89 je napisao(la):Ne mogu da verujem, ponovo nema Zemun Polja![]()
cozmo je napisao(la):Inace, onaj lik sto daje informacije o ADSL-u, i dalje ne zna da kod nas ima nova centrale :wall: Cak sam mu i rekao da sam svojim ocima video opremu, a on u soku!! :wall:
Toliko o Telekomu.
urrke je napisao(la):ja sam cuo iz vise izvora da je za Miljakovac i Kanarevo Brdo mrka kapa za ovu godinu... sad cekam kablovski![]()
Кад? Ако имаш неки инфо подели са осталима :wave:djalf je napisao(la):Pa bice...
Saymon je napisao(la):sad prolazim kroz jos jedan tezak deo cekam da telekom pusti signal,rekli su mi za 2 nedelje max(strpecu se za toliko),a kad puste ludilo!!!:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
:wave: Видео сам тај thread него сам се понадао да МОЖДА не крену РАНИЈЕ са реализацијом :S:djalf je napisao(la):@moto tomo
Imas u drugoj temi reci o tome, ADSL bi trebalo da krene svuda i brzim tempom od Oktobra 2006-te kada Telekom ponudi fizickim licima. Sada od njih mogu da uzmu pravna lica i neko ko ima vezu, moze da uvede kuci, naravno ako ima opreme u centrali. Sve u svemu, ostaje nam samo da cekamo, nadam se ne dugo.
Niksa je napisao(la):Nazalost ne bih se ja toliko radovao na tvom mestu.
@srbin do jaja
Moj ortak ima isto iskustvo kao ti (on je prekoputa depoa u bulevaru), i raspitivali smo se da li ih mozes da tuzis zbog neispunjavanja obaveza, probijanja roka, drzanja para... Ali sve je toliko sitno da se ne isplati, jedino da se vise vas udruzite i da ih ODERETE za svo maltretiranje. :wall::crash:
poz, Niksa
da li to ima veze ko ti je provajder?marsi je napisao(la):Konacno sam dobio ADSL. centrala Gundullicev venac. provajder sezampro.
odoh sad da skidam...
e pa brate nek ti je sa srecom! ja mislim da cu cekati za ADSL bar jos 2 meseca! a ako bude bilo srece mozda cak i do oktobra! to su neki moji proracuni. a posto KDS nema kablovski internet kod mene (al ima kablovsku televiziju) i posto nemam signal ni jednog bezicnog provajdera. ostalo mi je da cekam ADSL pa kad dodje dodje! ***! :wall: dotle dial-up svaki dan!marsi je napisao(la):sumnjam da ima veze sa provajderom... imao sam zahtev kod vise provajdera sa razlicitm brojevima telefona. sezam se prvi javio tako da sam uzeo kod njih. inace stigao mi je mail i od ptt da ima mogucnosti i da mogu doci da potpisem ugovor...
Niksa je napisao(la):Ma pustili i nama u Mirijevu, ali smesno malo portova. Svi dobili "tehnicke mogucnosti" ali ko na lutriji ko je ugrabio medju prvima ispade srecnik, ostali nek ga ...... do daljneg (mada kazu uskoro prosirenje).
ma za ove sa vezom je uvek i bilo sve sto pozele! sta cu kad nisam vezara!Preciousss je napisao(la):Znam par sretnika, a čujem da će još jedan dobiti.
Izgleda da treba da se ima masna veza ili čuvaj portove za pravna lica.![]()
a kog koga si uzeo ADSL?pailhead je napisao(la):Mene su pre par nedelja zvali iz beocity-a da mi jave da sam sad konacno dobio uslove za net. Kod njih sam se prijavio pre skoro tacno godinu dana.
I ja i covek koji je zvao smo se zbunili kad sam mu rekao da ja internet imam vec nekih 10ak meseci na toj centrali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari