Šta je novo?

ADSL usluga na jos 7 centrala u Beogradu

djalf

DJ u penziji
Učlanjen(a)
27.11.2004
Poena
2,645
Ob Beocity-a:
"Obavestavamo Vas da smo od Telekoma Srbije dobili informaciju da je
izvrseno potrebno prosirenje ADSL opreme na centralama Kumodraz, Brace
Jerkovic A/B, Politika, Visnjicka banja, Sarajevska i Gundulicev venac."

Da, to sam i ja dobio od Sezama... Dobro su se setili, čekam ADSL na Dorčolu od marta prošle godine... U međuvremenu sam uveo i ISDN i kablovski i ugradio klimu... :)

Ne mogu da verujem, ponovo nema Zemun Polja :mad:

Pa sta ima da bude, kad u centrali IMA OPREMA (u Zemun Polju). Nego, verovatno im se ne isplati da aktiviraju (mada nisu hteli ni prosle godine), jer pola naselja ima kablovski net a u pola se trenutno radi rekonstrukcija za isti.

Inace, onaj lik sto daje informacije o ADSL-u, i dalje ne zna da kod nas ima nova centrale :wall: Cak sam mu i rekao da sam svojim ocima video opremu, a on u soku!! :wall:

Toliko o Telekomu.

cozmo je napisao(la):
Inace, onaj lik sto daje informacije o ADSL-u, i dalje ne zna da kod nas ima nova centrale :wall: Cak sam mu i rekao da sam svojim ocima video opremu, a on u soku!! :wall:

Toliko o Telekomu.

Onda tek nemaju pojma koliko naselja ima kablovski. :p ;)

ja sam cuo iz vise izvora da je za Miljakovac i Kanarevo Brdo mrka kapa za ovu godinu... sad cekam kablovski :)

urrke je napisao(la):
ja sam cuo iz vise izvora da je za Miljakovac i Kanarevo Brdo mrka kapa za ovu godinu... sad cekam kablovski :)

Jel? E pa jeb'ga...stvarno smo najgori:mad: :smash: :crash: :wall:

Evo šta mi je stiglo danas iz EUneta... :wall: Od Sezama sam pre par dana dobio odgovor da mogu da mi instaliraju ADSL... Ko koga ovde... :)

Postovani,

upravo smo od strane Telekoma obavesteni da na Vasem broju telefona ne
postoje tehnicke mogucnosti uvodjenja ADSL sevisa. Sama centrala
Gundulicev venac na kojoj se nalazi Vas broj telefona je osposobljena za
uvodjenje ADSL servisa ali samo za analagone i digitalne telefonske
parice dok za ISDN linije kakava je Vasa jos uvek na zalost nije...

Ma pustili i nama u Mirijevu, ali smesno malo portova. Svi dobili "tehnicke mogucnosti" ali ko na lutriji ko je ugrabio medju prvima ispade srecnik, ostali nek ga ...... do daljneg (mada kazu uskoro prosirenje).

poz, Niksa

Poslednja izmena:
Ja sam u Jerkovicu i kad me je 2-3 provajdera obavestila da su stvorene mogucnosti za ADSL usro sam se od srece:D :D :D i odmah otisao potpisao ugovor uzeo modem i sad prolazim kroz jos jedan tezak deo cekam da telekom pusti signal,rekli su mi za 2 nedelje max(strpecu se za toliko),a kad puste ludilo!!!:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

@moto tomo
Imas u drugoj temi reci o tome, ADSL bi trebalo da krene svuda i brzim tempom od Oktobra 2006-te kada Telekom ponudi fizickim licima. Sada od njih mogu da uzmu pravna lica i neko ko ima vezu, moze da uvede kuci, naravno ako ima opreme u centrali. Sve u svemu, ostaje nam samo da cekamo, nadam se ne dugo.

ja sam pre nesto vise od 3 nedelje uplatio ADSL u beocity-ju al cu videte da ponistim ugovor ove nedelje. evo zasto. kada sam nazvao u petak da vidim zasto mi nisu ukljucili ADSL rekli su mi kako na centrali (zvezdara) nema dovoljno prikljucaka i da telekom radi na prosirenju istih. e sad posto su oni bili bezobrazni i nisu hteli da mi kazu sve ovo jos kad sam doso kod njih da uplatim za ADSL iz inata ima da raskinem ugovor a njih ko j^%$!!! a ako pokusaju da uzmu koji procenat na raskid ugovora ima da im polupam celu kancelariju, al samo zato sto su najveci seljaci!!! ako nema uslova za priljucak zasto naplacivati musteriji i ostaviti ga da ceka 6 meseci a pritom ga lazete da ce sve biti govoto za 3 nedelje!!!

toliko od mene!

Poslednja izmena:
Saymon je napisao(la):
sad prolazim kroz jos jedan tezak deo cekam da telekom pusti signal,rekli su mi za 2 nedelje max(strpecu se za toliko),a kad puste ludilo!!!:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Nazalost ne bih se ja toliko radovao na tvom mestu.

@srbin do jaja
Moj ortak ima isto iskustvo kao ti (on je prekoputa depoa u bulevaru), i raspitivali smo se da li ih mozes da tuzis zbog neispunjavanja obaveza, probijanja roka, drzanja para... Ali sve je toliko sitno da se ne isplati, jedino da se vise vas udruzite i da ih ODERETE za svo maltretiranje. :wall: :mad: :crash:

poz, Niksa

Poslednja izmena:
djalf je napisao(la):
@moto tomo
Imas u drugoj temi reci o tome, ADSL bi trebalo da krene svuda i brzim tempom od Oktobra 2006-te kada Telekom ponudi fizickim licima. Sada od njih mogu da uzmu pravna lica i neko ko ima vezu, moze da uvede kuci, naravno ako ima opreme u centrali. Sve u svemu, ostaje nam samo da cekamo, nadam se ne dugo.
:wave: Видео сам тај thread него сам се понадао да МОЖДА не крену РАНИЈЕ са реализацијом :S:

Niksa je napisao(la):
Nazalost ne bih se ja toliko radovao na tvom mestu.

@srbin do jaja
Moj ortak ima isto iskustvo kao ti (on je prekoputa depoa u bulevaru), i raspitivali smo se da li ih mozes da tuzis zbog neispunjavanja obaveza, probijanja roka, drzanja para... Ali sve je toliko sitno da se ne isplati, jedino da se vise vas udruzite i da ih ODERETE za svo maltretiranje. :wall: :mad: :crash:

poz, Niksa

razmatrao sam ja tu opciju! ali u ugovoru stoji (a to su se lepo ogradili onako kurvinski) da ne odgovaraju za zakasnjenja ako je do telekoma. sto naravno u ovom slucaju jeste do telekoma. ali cu zato sve da im polupam u kancelariji zato sto su mi prodali uslugu a znali su da nema slobodnih linija za ADSL!

javicu vam kako su prosli cim ih posetim u narednih par dana!

Konacno sam dobio ADSL. centrala Gundullicev venac. provajder sezampro.
odoh sad da skidam...

marsi je napisao(la):
Konacno sam dobio ADSL. centrala Gundullicev venac. provajder sezampro.
odoh sad da skidam...
da li to ima veze ko ti je provajder?

sumnjam da ima veze sa provajderom... imao sam zahtev kod vise provajdera sa razlicitm brojevima telefona. sezam se prvi javio tako da sam uzeo kod njih. inace stigao mi je mail i od ptt da ima mogucnosti i da mogu doci da potpisem ugovor...

marsi je napisao(la):
sumnjam da ima veze sa provajderom... imao sam zahtev kod vise provajdera sa razlicitm brojevima telefona. sezam se prvi javio tako da sam uzeo kod njih. inace stigao mi je mail i od ptt da ima mogucnosti i da mogu doci da potpisem ugovor...
e pa brate nek ti je sa srecom! ja mislim da cu cekati za ADSL bar jos 2 meseca! a ako bude bilo srece mozda cak i do oktobra! to su neki moji proracuni. a posto KDS nema kablovski internet kod mene (al ima kablovsku televiziju) i posto nemam signal ni jednog bezicnog provajdera. ostalo mi je da cekam ADSL pa kad dodje dodje! ***! :wall: dotle dial-up svaki dan! :(

Niksa je napisao(la):
Ma pustili i nama u Mirijevu, ali smesno malo portova. Svi dobili "tehnicke mogucnosti" ali ko na lutriji ko je ugrabio medju prvima ispade srecnik, ostali nek ga ...... do daljneg (mada kazu uskoro prosirenje).

Znam par sretnika, a čujem da će još jedan dobiti.
Izgleda da treba da se ima masna veza ili čuvaj portove za pravna lica. :(

Preciousss je napisao(la):
Znam par sretnika, a čujem da će još jedan dobiti.
Izgleda da treba da se ima masna veza ili čuvaj portove za pravna lica. :(
ma za ove sa vezom je uvek i bilo sve sto pozele! sta cu kad nisam vezara!

Dobih i ja ADSL!
Centrala Jerkovic
Uzeo sam kod beotel-a studentsku varijantu i za sad sam prezadovoljan

Mene su pre par nedelja zvali iz beocity-a da mi jave da sam sad konacno dobio uslove za net. Kod njih sam se prijavio pre skoro tacno godinu dana.

I ja i covek koji je zvao smo se zbunili kad sam mu rekao da ja internet imam vec nekih 10ak meseci na toj centrali.

pailhead je napisao(la):
Mene su pre par nedelja zvali iz beocity-a da mi jave da sam sad konacno dobio uslove za net. Kod njih sam se prijavio pre skoro tacno godinu dana.

I ja i covek koji je zvao smo se zbunili kad sam mu rekao da ja internet imam vec nekih 10ak meseci na toj centrali.
a kog koga si uzeo ADSL?

Da li neko zna sta se desava sa beogradskim prigradskim naseljima ??? Konkretno me interesuje Bolec.

Nazad
Vrh Dno