Niksa je napisao(la):Nazalost ne bih se ja toliko radovao na tvom mestu.
Pustili mi u petak i radi super mada malo zezaju p2p ali mislim da i za to ima resenja!:type:
Niksa je napisao(la):Nazalost ne bih se ja toliko radovao na tvom mestu.
Pustili mi u petak i radi super mada malo zezaju p2p ali mislim da i za to ima resenja!:type:
Srbin do jaja je napisao(la):a kog koga si uzeo ADSL?
Saymon je napisao(la):Niksa je napisao(la):Nazalost ne bih se ja toliko radovao na tvom mestu.
E sad se raduj :banana: :banana: :banana: :smoke:
:smoke:![]()
poz, Niksa
:wave:
I moja je takva ali su je uradili i bas sam se prilicno iznenadio ali evo sad radi net ko blesav,ali do sredjivanja centrale bolje juri neki cable ili wireless.fly13 je napisao(la):super polako ali napreduju... samo da mi je znati kad ce mini isturene stepene centrale konjarnik verovatno nikada :d
Evo i meni stiglo obavestenje da u Kaludjerici mogu da uvedem ADSL :banana:djalf je napisao(la):Jos 3 centrale:
"Obavestavamo Vas da smo od Telekoma Srbije dobili informaciju da je
izvrseno potrebno prosirenje ADSL opreme na centralama Kaludjerica,
Kumodraska i Bioskop Vozdovac."
Izvor Beocity http://adsl.beograd.com
outlaw je napisao(la):Evo šta mi je stiglo danas iz EUneta... :wall: Od Sezama sam pre par dana dobio odgovor da mogu da mi instaliraju ADSL... Ko koga ovde...
Postovani,
upravo smo od strane Telekoma obavesteni da na Vasem broju telefona ne
postoje tehnicke mogucnosti uvodjenja ADSL sevisa. Sama centrala
Gundulicev venac na kojoj se nalazi Vas broj telefona je osposobljena za
uvodjenje ADSL servisa ali samo za analagone i digitalne telefonske
parice dok za ISDN linije kakava je Vasa jos uvek na zalost nije...
outlaw je napisao(la):Stiže i meni ADSL na centrali Gundulićev venac (ISDN 3392-xxx) :wave:
astan je napisao(la):Evo i meni stiglo obavestenje da u Kaludjerici mogu da uvedem ADSL :banana:
Ma eto ADSL i u Bolecu uskoro, kada je stigao u Kaludjericu onda ce vala ubrzo i u sva ostala mestafullmonty je napisao(la):A ja u Bolecu mogu da umrem dok dodje ADSL :wall:
DS9 je napisao(la):Pa na osnovu ovog ispada da su se u Eunetu malo ispalili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari