Šta je novo?

ADSL usluga na jos 13 centrala u Beogradu

marko81 je napisao(la):
Da li je neko uopste dobio odgovor posle popunjavanja te ankete? Ja cekam vec 15-ak dana

Ja sam dobio odgovor posle ~4 dana, ali sam popunio dok je na sajtu pisalo "Zahtev", a ne "Anketa" ako ima ikakvog značaja.

Ja sam popunio i odgovorili mi negativno u roku od 2 dana. Sto sam i znao da ce...
Samo da me prevezu vec jednom...

Evo juce me prebacili na novu centralu :banana:
Nema vise PCM-a, progledao sam sa 50k :d Jos samo da me se provajderi sete da uzmem ADSL ali opusteno

@Mrknjic
ma to je preskupo, ok to shto ti ne naplacuju opremu i ugradnja nije puno, ali paketi .... ufff ...mislim mene zanimaju samo Full paketi, a cene ? nije im dobro.

Full 50 50kbps 1200din Full
Full 64 64kbps 1800din Full
Full 128 128kbps 3000din Full
Full 256 256kbps 4000din Full
Full 512 512kbps 7000din Full

256kbps za 4k din. ... pa to je duplo skuplje nego kablovski net koji sad imam, a plus jos uvek ga ne placam, tj i dalje pici test faza, imam 64kbps od novembra za dzabe, a oni naplacuju to 1800din. toliko kosta 256kbps kod kablovskog provajdera, a to je skupo inace, ocekujemo da pojeftine.
iskreno pre bi bio na dial up-u nego da tom wireless-u, sta treba da uzmem nesto sto ne mogu P2P ? ili da pola meseca mogu a pola ne ?
gluposti.
mislim da je glupo sto si uopste predlozio nekome kao alternativu, iskreno nisam toliko bogat za taj wireless. pa za novac od full paketa, od recimo 256 mozes da kupis opremu za wireless i da lepo uzmes preko verata koji je visestruko jeftiniji, a da nabacim antenu od 30m visine, jer to je za ustedu od recimo 3 meseca, a gde su ostali meseci? bash su me iznervirale cene, bezveze.

ae poz

nemanja_scg je napisao(la):
@Mrknjic
ma to je preskupo,

Sta dati kazem to je sto je ... ovde na Rakovici nemas puno alternative ... bas sam ih zvao i pitao sta im znace oni paketi FULL i AGR. za P2P ... a oni Full su za Firme ... i da navodno nemam nikakvih ogranicenja u pogledu P2P ...tj. kako su oni to davno namestili to tako stoji ... a ja samo znam da mi je misaona imenica u poslednjih Mesec dana da nesto skinem sa P2P ... kao fol kazu Je.e me Zone Alarm ... A ja im kazem, pa kako je do pre mesec dana radio kao LUD ???

nemanja_scg je napisao(la):
mislim da je glupo sto si uopste predlozio nekome kao alternativu, iskreno nisam toliko bogat za taj wireless. pa za novac od full paketa, od recimo 256 mozes da kupis opremu za wireless i da lepo uzmes preko verata koji je visestruko jeftiniji, a da nabacim antenu od 30m visine,

Pa vidim da si si iznervirao ... a ja sam to samo naveo kao alternativu ... a meni je recimo Dial-up bio max 2-2.5Kb na TROJCI ... pa ti vidi ...
A ZA Verat ... pa on je Bagovit sacuvaj me Boze ... Verat je NadProvider Artu pa tacno vidim kada ima imam konekciju a NULA protok kako RADI Verat ... a uz to ... sve bi to bilo lepo da si na max. 500m od Veratovog AP-a :D ...
sto ih ne pozoves i pitas kako mozes da postanes njihov korisnik i koliko ce da te kosta njihova Usluga :d :) :) ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno