[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Poslali mi predracun za setup... 8000din!!!!!!! :zgran: Evooooo odmaaaa`....
Pa jesu oni normalni uopste?!? :bottle: Pa pobicu ih bre bez da trepnem ako mi jos jednom neko spomene takve sume :trust:
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Poslali mi predracun za setup... 8000din!!!!!!! :zgran: Evooooo odmaaaa`....
Pa jesu oni normalni uopste?!? :bottle: Pa pobicu ih bre bez da trepnem ako mi jos jednom neko spomene takve sume :trust:
[email protected]ZeeGerman je napisao(la):8000 din za sta!? I ko ti je poslao taj predracun!? Telekom ili provajder!?
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Doduse trebali bi i da me prebace sa centrale Zarkovo na (tek zavrseno, glac novo) Repiste koje je 40 metera od mene... Ali JA to nisam trazio! Raskopali su pola kraja provlaceci kablove. To su poceli da rade jos pre zime i nisu zavrsili ni do danas. To treba Telekom da uradi. Jel to neko pokusava da ucari neku kintu ili sta? Odakle sad GAMA da se pojavi i samo za setup da trazi 8K? Koliko se placa prebacivanje na drugu centralu? Cisto da proverim... Znaci necu da dam 8000din pa tacno nikada ne dobio net u zivotu!!! Bilo je neke price oko Telekoma setup od 5000 ali to je druga prica... Ovo NIJE telekom i ovo NISU 5000!
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Jel zna neko u cemu je fora?!
M@XImuS je napisao(la):Fora je u tome sto moras da kupis taj modem, platis spliter(e) + setup....
Vecina, ako ne i svi ostali provajderi daju opremu pa cak i splitere na koriscenje i bez mesecne naknade za iste.Vidi ako mozes da nabavis svoju opemu jer je recimo AOL-ov usb modem 15 e + PDV (probaj nesto da iskombinujes sa njima)
Sto se tice moje mogucnosti uvodjenja ADSL-a bolje da vam ne pricam.Zivim kod SC-a imam dvojnika i nemam nikakve sanse da ga se oslobodim ili da uvedem jos jednu cistu ili ISDN liniju pa vi vidite :wall: Tako da bih bio srecan da mi dodje neko sa pricom : daj 8k i imas net :banana:
Znam, znam, sve znam... :S:Saymon je napisao(la):Ja zivim u Brace Jerkovic i postavili su nam novu centralu pre manje od dve god i u mom delu jos uvek nema opreme za adsl dok u drugom delu kraja gde je verovatno druga centrala adsl od kad je uveden kod nas u zemlji ljudi koriste i radi extra!!!Znaci mrzim TELEKOM SUGAVI!!!!!!!!!!:wall: :wall:
morke je napisao(la):Provajder uglavnom ne naplaćuju prelazak na više, ali naplaćuju na niže.
Sale99 je napisao(la):khm... kako to? prilicno sam uveren da se promena brzine ne naplacuje
Kad bih mogao makar pesnicom po glavama... :trust:M@XImuS je napisao(la):Kurajberu, tako je ! Lupi pesnicom od sto !![]()
Ja sam takođe u Gundulićevom vencu, mene su zvali još pre mesec dana, međutim, glatko sam ih odbio, otišao i uzeo svoje pare koje tamo stoje još od marta prošle godine (imam kablovski SBB koji ne menjam ni za kakav ADSL i slično)...marsi je napisao(la):ja sam na centrali gundulicev venac.
pre oko 10dana zvali su me iz sezama i rekli da imaju pouzdanu informaciju, da telekom planira da omoguci ADSL i na mojoj centrali, i pitali da li i dalje zelim adsl za koji sam se prijavio jos ko zna kad...
nemanja_scg je napisao(la):@mrknjic
kazi mi koje pakete imaju i koja im je cena?
ja imam PTT KDS kablovski net, i komercijalizacija im je krenula, pa za par dana moram da potpisem ugovor, e sad nesto mi se to ne radi, makar ne za sada kad im je ovakvo stanje, tj jos nisu spremni za komercijalizaciju, pa posto kazes da se oprema ne placa, samo se placa setup, lepo zadrzim kablovski modem, i kad bude sve kako treba, vratim se na kablovski i vratim njima opremu. sad me interesuju cene paketa i kakvi su im paketi, naravno zanima me da samo flat, i nikakva ogranicenja me ne interesuju![]()
vodo toranj vidim naravno, a mislim da ga cela opstina rakovica vidi, osim stare rakovice, resnika ...
inace ja imam digitalnu liniju medju prvima u naselju (stari kosutnjak) a dobio sam je mesec dana nakon sto je postavljena digitalna centrala na miljakovcu, a to je evo vec 5-6 godina, a da ne mozemo ADSL da dobijemo ... neverovatno.
driver je napisao(la):Ja na Vracaru nemam mogucnost za Adsl a ovde se bunite vi shto zivite na kraju sveta![]()
:laugh:hahahahahahahahahaha:laugh: ..........Pa ok, neka sada odjavi jednu i ostace joj "cista" linija pa nek' uvede ADSL :eyebrows:[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):Moja komsinica imala dvojnika i trazila jos jednu liniju... Dali su joj onaj broj sa kojim je dvojnik!!! Sad je dvojnik sama sebi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari