Šta je novo?

aDSL - pocelo je sine!

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
10.01.2005
Priznajemo prvi počinjemo!

ADSL - Brz Internet, telefon slobodan

Od 10. januara 2005. godine dugo najavljivani ADSL kreće sa radom. Uvodjenjem ADLS usluge u svoj dom, Internet ce Vam biti dostupan 24 sata dnevno. A brzine? Brzine su takve da ćete moći da downloadujete i legalne filmove :)

Ukoliko se još niste prijavili, to možete da učinite na našoj stranici o ADSL-u, gde se nalaze i sve informacije o ADSL paketima i cenama.
Naravno, nijedan lep početak ne može da prođe bez poklona, zato svi korisnici koji potpišu ADSL ugovor do 31. januara setup dobijaju besplatno. Uštedite 3000 dinara, prijavite se što pre!

Telefon za informacije o ADSL-u BeotelNeta je (011) 3404 193.
BeotelNet - To je Internet!

zvanično, http://www.beotel.net/adsl.php

ostaje da vidimo šta će da uradi sezampro.
ufur je ok, mislio sam da će biti veći. cena za najmanji paket je takođe ok, ostali paketi su skupi, po meni. pošto u moje selo (čitaj obrenovac) dsl neće skoro, kada dođe nadam se da će cene biti niže. da ne tupim više, šta čekate, prijavljujte se, you lucky bastards, možda prođete bez ufura!!!

Poslednja izmena:
Da li neko zna sta ce biti sa dkts centralama psto mi se cini da je vecina digitalnih kod nas upravo ta?

Pa jel zna neko koje centrale mogu u Bg?

Poslednja izmena:
Lepa vest konacno. Nadam se da ce uskoro poceti i u drugim gradovima. Kod mene, u mom gradu su uglavnom digitalne centrale. Do sasvim nove centrale nema ni kilometar, dvojnika nemam, a cini mi se ni ostale uredjaje (jer i dial-up radi odlicno), ali ko zna kada ce resiti da nude to i ovde :( Ali ok, bitno da je pocelo :) Btw. Ima li jos nekog iz Smedereva ovde, da uzmemo zajedno da ih ganjamo da sto pre krenu ;)

Ljudi da li je moguce da ja koristim usluge iz BG-a, jer sam iz VS-a?
Kao primer, znam ljude koji koriste Beotel, B92 na dial-up? I ako mogu preko 042 da uzimam dial-up iz BG-a, zashto ne bih mogao i ADSL iz BG-a?

Ja Nista Ne Verujem Dok Ne Pocnem Da Surfam!!! :sceptic:

Poslednja izmena:
Immortal_SurvivoR je napisao(la):
Ljudi da li je moguce da ja koristim usluge iz BG-a, jer sam iz VS-a?
Kao primer, znam ljude koji koriste Beotel, B92 na dial-up? I ako mogu preko 042 da uzimam dial-up iz BG-a, zashto ne bih mogao i ADSL iz BG-a?
Zato sto moras biti spojen na centralu na kojoj je instaliran ADSL (max udaljenost 6km), a ta centrala mora biti linkovana na centralni sistem. Boze...

a pishe da brzina nije garantovana dole sa malim slovima :)
shto ce biti fino kad ih se poveze gomila pa pochne da radi loshe (ja sam vechiti pesimista :)

Cene jesu ok imajući u vidu da je početak. Kod svih drugih ISP-a i dalje piše uskoro. To baš i ne miriše na dobro. Nemoguće da je samo beotel dobio zeleno svetlo!?!

Nigde se u svetu ne garantuje protok u okviru kucnih paketa. Razlika je samo u tome sto tamo uglavnom imas protok koji si platio, a kako ce biti kod nas, videcemo za par meseci kad se bude povecao broj korisnika ADSL-a.

Ufff jedva docekah posto od ovog mog kablovskog operatera nema nikakve vajde... broj na 3 check :) nemam dvojnika check :), jos samo da ima mogucnost uvodjenja na zvezdari i vozi misko :) ...

Razorman je napisao(la):
Ufff jedva docekah posto od ovog mog kablovskog operatera nema nikakve vajde... broj na 3 check :) nemam dvojnika check :), jos samo da ima mogucnost uvodjenja na zvezdari i vozi misko :) ...

to broj na 3 ti nije obavezna stavka :)

Ono malim slovima nije bezveze napisano, pazite :-devil-:

1 mbps se deli na 16 korisnika kod beotela....e sad ovo je ok ako korisnici surfaju a ne tesko downloaduju....

chek, nije valjda da ce tako da bude i za adsl ?

1 mbps podeljeno na 16 delova nikako nije 256k po korisniku, vec kriminalnih 64k :hair:

legend je napisao(la):
1 mbps se deli na 16 korisnika kod beotela....e sad ovo je ok ako korisnici surfaju a ne tesko downloaduju....

otkud znas to????
ako je tako.....
:wall:

pa pazi ako svi krenu extra download onda bi bilo potrebno 4mb sto znaci da je isti ***** imao 64k ili 256k :D

ali ne brinem za to...kod nas i onako niko nece da downloaduje.....pffffffffffff :)))

Poslednja izmena:
Zar nije u telekomovoj osnovnoj ponudi bilo 1mb na 32 adsl??

Bice odlicno ako 16 korisnika bude delilo 1Mmbps,pod uslovom da svih 16 uzmu 256 paket

reci budes 321 korisnik i budes sam na jednom megabitu :D i odvalis se od downloada :D

dedamrsoje je napisao(la):
Zar nije u telekomovoj osnovnoj ponudi bilo 1mb na 32 adsl??

JA se takodje secam ove cifre,zato bih i bio presrecan kad bi 16 delilo 1mb

Calibra 4WD je napisao(la):
Bice odlicno ako 16 korisnika bude delilo 1Mmbps,pod uslovom da svih 16 uzmu 256 paket

Nemaju slabije pakete tako da ce biti skroz veselo ako bude 16 USERA :d na 1mb

Vrh Dno