Šta je novo?

adsl muljanje...

J__

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
320
Novi sad, prijavim se za sezampro juce, posle par sati zovu me kako je sve ok postoje uslovi mogu da dodjem da uplatim prvi mesec i lepo sacekam da mi puste net. Ok, reko super, odem sklopim ugovor, platim... Danas ujutru iznenada dobijam mail kako se ipak nesto iskomplikovalu u medjuvremnu [24h?!] i da vise nema portova na mojoj centrali :X evo deo maila:

"...stigao sluzbeni odgovor Telekoma koji pokazuje da je nas zahtev vracen sa instalacije.
Situacija u telefonskoj centrali Hadži Ruvimova 54 HW je u medjuvremenu, od
kada ste izvrsili uplatu izmenjena - u telefonskoj centrali vise nema
slobodnih ADSL prikljucaka..."

cini mi se da je neko vec imao ovakvu situaciju, bas sa sezamom. Pa sta mislite o ovome? o cemu se radi? :wall: sad vec razmisljam da pitam "gazdu" da li on mozda ima koji port u steku na toj centrali, mada mi se ne ide kod njih... :/

Nekako je to naprasno počelo da se događa od kada je Telekom ušao u ADSL biznis, pitam se žašto...
Kada portove daju na kašičicu. Mislim da su stvarno mogli do sada da nabave dovoljno opreme, ADSL više nije "moderna" stvar... ili možda ipak jeste?
Tužno :(

tuzno zbog telekoma za sve, ali jos tuznije zbog zeznem-proa koji sklopi ugovor sa korisnikom i kaze mu, pa dok cekate na adsl, koristite nas dial-up... ili koristi pare korisnika dok ne polude nakon nekoliko meseci cekanja...

eto, no comment. Pokusao sam kod telekoma, videcemo sta ce oni reci za par dana hehe :)

tuzno zbog telekoma za sve, ali jos tuznije zbog zeznem-proa koji sklopi ugovor sa korisnikom i kaze mu, pa dok cekate na adsl, koristite nas dial-up... ili koristi pare korisnika dok ne polude nakon nekoliko meseci cekanja...
Ovo je već drugi ovde prijavljeni slučaj za poslednjih desetak dana. Oba kod Sezamproa.

mozda je ipak i do samog sezama, kao pozovu te da prvo sklopis ugovor pa tek onda proveravaju tehnicke mogucnosti levo desno... ko bi ih znao

Nazad
Vrh Dno