J__
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2005
- Poena
- 320
Novi sad, prijavim se za sezampro juce, posle par sati zovu me kako je sve ok postoje uslovi mogu da dodjem da uplatim prvi mesec i lepo sacekam da mi puste net. Ok, reko super, odem sklopim ugovor, platim... Danas ujutru iznenada dobijam mail kako se ipak nesto iskomplikovalu u medjuvremnu [24h?!] i da vise nema portova na mojoj centrali :X evo deo maila:
"...stigao sluzbeni odgovor Telekoma koji pokazuje da je nas zahtev vracen sa instalacije.
Situacija u telefonskoj centrali Hadži Ruvimova 54 HW je u medjuvremenu, od
kada ste izvrsili uplatu izmenjena - u telefonskoj centrali vise nema
slobodnih ADSL prikljucaka..."
cini mi se da je neko vec imao ovakvu situaciju, bas sa sezamom. Pa sta mislite o ovome? o cemu se radi? :wall: sad vec razmisljam da pitam "gazdu" da li on mozda ima koji port u steku na toj centrali, mada mi se ne ide kod njih... :/
"...stigao sluzbeni odgovor Telekoma koji pokazuje da je nas zahtev vracen sa instalacije.
Situacija u telefonskoj centrali Hadži Ruvimova 54 HW je u medjuvremenu, od
kada ste izvrsili uplatu izmenjena - u telefonskoj centrali vise nema
slobodnih ADSL prikljucaka..."
cini mi se da je neko vec imao ovakvu situaciju, bas sa sezamom. Pa sta mislite o ovome? o cemu se radi? :wall: sad vec razmisljam da pitam "gazdu" da li on mozda ima koji port u steku na toj centrali, mada mi se ne ide kod njih... :/