Šta je novo?

ADSL- mozda u decembru

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Ajmo opet najave,spekulacije,psovke na racun Telekoma,zalopojke....

Ozbiljno,ima li kakvih novosti?

Napravicemo kalendar.

Valjda ce ovaj thread biti sa vise srece,u protivnom neka ga ugase moderatori za 10-ak dana.

Jel ima neko konkretnijih saznanja u vezi pocetka ADSL-a?

:) :) :) :)

j**ote, ovo je vec trip!

Ma dobro BRE. Jel zna neko posto kosta to zadovoljstvo da obican smrtnik "uvede" !?!?!?!

Molim fiskalni racun za to! :)

Ma nije problem da topic ostane, samo da ne bi otvatali svakog meseca novi, neka moderatori rinejmuju ovaj u 'ADSL- mozda nikad' ,)

Ja sam vishe prestao i da se nadam da ce biti adsl-a... i kad dodje ima da ih bojkotujem :D

Sezam kaze Ministarstvo nije dalo dozvolu, beocity uskoro u glavnpm niko nista nezna.

Dark_AveNGER je napisao(la):
Ma dobro BRE. Jel zna neko posto kosta to zadovoljstvo da obican smrtnik "uvede"!?!?!?
Tri praseta, jedno jagnje, više flaša luxuznog stranog alkoholnog pića..... :D

Vojsko moja,vojsko moja.Taman kad se vratim.
Stvarno smo najbednija drzava u regionu,ha ha. :wall: :cigar:

Kad već tolko najavljuješ tu vojsku ajd reci nam kad ideš?

Nemoj da brineš, dok se ti vratiš ADSL će valda da bude regularna stvar u zemlji Srbijuksa i Lovćena. :)

ADSL-sigurno u 2005-oj godini(neodredjeno) je trebao da se nazove ovaj thread i ne mozda u Decembru,ipak je to prerano za nase balkanske uslove.Vidim ja da ce biti
jos mnogo toga napisano, vezano za famozni ADSL tako da kada napokon stigne em
sto ce biti pakleno skup i ima da nam pozli,s druge strane bice nam dosta svega toga.

Stvorenje je napisao(la):
Tri praseta, jedno jagnje, više flaša luxuznog stranog alkoholnog pića..... :D

E nece se oni nagledati tog filma! Takvi bi trebali u zatvor Boga mi!!!
Pozdrav.

No, malo smo skrenuli sa teme. LM, zanima me da li neko ZNA POSTO JE UVODJENJE ADSL-a KOD KUCE!!!??? Naravno cena za obicne smrtnike!

Poslednja izmena:
Kod mene u gajbi već jeste ADSL. ,)

Ozbiljno, imam 384/64.

Pogledaj lokaciju.
<-----|

Poslednja izmena:
noki je napisao(la):
ADSL-sigurno u 2005-oj godini(neodredjeno) je trebao da se nazove ovaj thread i ne mozda u Decembru,ipak je to prerano za nase balkanske uslove.Vidim ja da ce biti
jos mnogo toga napisano, vezano za famozni ADSL tako da kada napokon stigne em
sto ce biti pakleno skup i ima da nam pozli,s druge strane bice nam dosta svega toga.
srpska posla :D
u decembru nece da rade, jer su krajem meseca praznici, pa nece da zapochinju posao. Ko josh radi u januaru, isto praznici, pa onda pochetkom februara raspust i zima sve do marta (normalno gde ce da rade po zimi :), tako da ako sve bude po planu ochekujte adsl u aprilu/maju (I to ce da bude super, jer ako ne krene tad, krenuce godishnji odmori u junu, pa opet nece da se radi do septembra :))

Pričam ja i sa velikom decom. :) Dobro, ako mi ne veruješ gde sam lociran nema veze.

Ovde sam uslikao tako reći komšiluk VIDI

Poslednja izmena:
Dark_AveNGER je napisao(la):
E nece se oni nagledati tog filma! Takvi bi trebali u zatvor Boga mi!!!
Pozdrav.

No, malo smo skrenuli sa teme. LM, zanima me da li neko ZNA POSTO JE UVODJENJE ADSL-a KOD KUCE!!!??? Naravno cena za obicne smrtnike!

Komso ti nam nesto nisi u toku?
Secas li se komso mozda kada smo 1998/99 prvi u Beogradu dobili kablovsku tv,pa nam je "famozni" Telefonkabl obecao da cemo isto prvi u gradu dobiti kablovski net...uh zamisli 1999 neposredno posle nato agresije a ti furas cable 256 kbps,a ortak na NBGD nemoze da izvuce preko 28.8 kbps...pa ono "baki kakav ti je ovo turbo internet,sta je ovo majkumu?...pa baki kablovski net,BRE...le-le :banana: "

Ma kakvi smo nece taj adsl da stigne ni za pola godine. Evo sad gledam na kablovskoj neku reklamu na hrt sa nekim opaticama kako shalju sms preko fix-nog
[normalno reklama za T-mobile kompaniju] i pomislim na adsl ovde :wall:To kad se pojavi ima da bude raspad sistema dok ne srede situaciju sa ogromnom
navalom korisnika.

Poslednja izmena:
Meni je najjaca prica o ministarstvu koje ne da dozvole za ADSL?!?!?
Koga oni foliraju,to je nesto najgluplje sto sam u skorije vreme cuo,kao necije opravdanje

Nije problem u ogromnoj navali korisnika nego je problem u telekomu koji nove tehnologije uvodi "na kasicicu"
Pobogu ljudi, pola Beograda nema ni normalan telefon, nego matoru pulsnu smrdljivu glupu lopovsku centralu. Da ne pricam o onima koji cekaju da im uvedu telefon vec nekoliko godina.
Za ADSL onim srecnicima koji imaju digitalnu centralu, gospoda iz Telekoma pripremaju jedno propisno "shishanje" do gole koze! A to je 1 promil korisnika u Srbiji.
Ne vidim ja ovde ADSL u narednih 5 godina da ce biti dostupan vecini korisnika.

Calibra 4WD je napisao(la):
Meni je najjaca prica o ministarstvu koje ne da dozvole za ADSL?!?!?
Koga oni foliraju,to je nesto najgluplje sto sam u skorije vreme cuo,kao necije opravdanje
Kakve bre dozvole ?! Pa to me podseca na odluku SIV-a iz 1984.-te da traze specijalne dozvole za uvoz racunara sa preko 64KB RAM-a :d :smash: :wall:

ah vise u k***c i sa tim adsl-om.. sad stavrno planiram dal da predjem na wirelles sobzirom da mi je to jedina mogucnost(a mozda i nije.. ) I sta mislite dal vredi sad uzimati wireles,sobzirom da nemam mogucnost za cable a adsl,hmm za to cu se raspitati sledece godine.. znaci vidim tehnikom daje 128k wireles i imaju Ap na vodotornju a ja sa tu odma do njega skoro,pa da ali vredi uzimati sada(mislim posto su pricali sneg,kisa ovo ono...)

Sve u svemo jadni smo i bedni posle ce reci da nemamo teh. mogucnosti jer smo udaljeni mnogo od centrale ili ta centrala ne moze jer je stara, a kad dodje na red cena ima usi da nam otpadnu.Sve gore od goreg da nepricamo o kablovskim operaterima ne zna se koji je gori.IKOM prica pri svakom uvodjenju u zgradu cak i nudi kablovski,a do danas ga ima samo Dorcol, a slika im je katastrofa prestao sam i da ih zovem, jer nema svrhe.U ovoj zemlji je budi zadovoljan sa tim sto imas i ne pricaj puno,jer ces i to da izgubis.

Vrh Dno