Calibra 4WD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2002
- Poena
- 680
Ajmo opet najave,spekulacije,psovke na racun Telekoma,zalopojke....
Ozbiljno,ima li kakvih novosti?
Ozbiljno,ima li kakvih novosti?
Tri praseta, jedno jagnje, više flaša luxuznog stranog alkoholnog pića.....Dark_AveNGER je napisao(la):Ma dobro BRE. Jel zna neko posto kosta to zadovoljstvo da obican smrtnik "uvede"!?!?!?
Stvorenje je napisao(la):Tri praseta, jedno jagnje, više flaša luxuznog stranog alkoholnog pića.....![]()
o cemu ti to? pa, zar ne vidis o cemu je ovaj thread???Dark_AveNGER je napisao(la):LM, zanima me da li neko ZNA POSTO JE UVODJENJE ADSL-a KOD KUCE!!!??? Naravno cena za obicne smrtnike!
Stvorenje je napisao(la):Kad već tolko najavljuješ tu vojsku ajd reci nam kad ideš?
srpska poslanoki je napisao(la):ADSL-sigurno u 2005-oj godini(neodredjeno) je trebao da se nazove ovaj thread i ne mozda u Decembru,ipak je to prerano za nase balkanske uslove.Vidim ja da ce biti
jos mnogo toga napisano, vezano za famozni ADSL tako da kada napokon stigne em
sto ce biti pakleno skup i ima da nam pozli,s druge strane bice nam dosta svega toga.
Stvorenje je napisao(la):Ozbiljno, imam 384/64.
Dark_AveNGER je napisao(la):E nece se oni nagledati tog filma! Takvi bi trebali u zatvor Boga mi!!!
Pozdrav.
No, malo smo skrenuli sa teme. LM, zanima me da li neko ZNA POSTO JE UVODJENJE ADSL-a KOD KUCE!!!??? Naravno cena za obicne smrtnike!
Kakve bre dozvole ?! Pa to me podseca na odluku SIV-a iz 1984.-te da traze specijalne dozvole za uvoz racunara sa preko 64KB RAM-a :d :smash: :wall:Calibra 4WD je napisao(la):Meni je najjaca prica o ministarstvu koje ne da dozvole za ADSL?!?!?
Koga oni foliraju,to je nesto najgluplje sto sam u skorije vreme cuo,kao necije opravdanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari