Ja bi iskombinovao tako samo ne znam sa kim. A znate li mozda na Beotelu kakva je situacija?
kod ptt-a dobijete modem ali on moze 2 veze, mrezna i USB, tako da i u najgorem slucaju mogu 2 racunara![]()
Ovo je zapravo ptt a ne Telekom.uzeli smo telekom sa 3 meseca popusta i tu ustedeli 2100 din
Tako je bilo dok su delili Asusove modeme, sada imaju samo Sagem koji su USB. Rutere su davali bez ikakve doplate, čak je jedno vreme bilo i 4-portnih rutera.
Ovo je zapravo ptt a ne Telekom.
imam jedan 4-portni pheenet ruter, sa 1 wan portom...jel mogu njega da koristim za adsl, ako ga dobijem?
Imash bre u netiksu TPLinkove 1 portne za 2900din i 4 portne za 3900 ako se dobro sećam cene.A oce li neko dati odgovor na pocetno pitanje? Gde da se nadje ADSL ruter a da je ok cene.
U Netiks-u vise nemaju Eff.Networks-e. Takodje, ni vecina provajdera vise nema rutere za "obicne" korisnike.
Najpovoljnije sto sam nasao je u ALTI-ju, Ovislink za 44e: http://b2b.alti.co.yu/cenovnik.php?subkat=0302
Zna li neko ima li gde jeftinijih rutera: jednoportnih za oko 20e i 4-portnih za <=40e ?
kod sezama platis 1200 din bespovratno, pa smo komsa i ja iskombinovali ovako....
uzeli smo telekom sa 3 meseca popusta i tu ustedeli 2100 din i onda smo kupili ruter za 3200 din.... koji posle moge da proda ako ne budem koristili adsl....
Procitaj (breImash bre u netiksu TPLinkove 1 portne za 2900din i 4 portne za 3900 ako se dobro sećam cene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari