Ma da l' sam ja pre neki dan dobro cuo ili ne , ali Sbb- su dani odbrojani, navodno glavni finansijer im otkazao ljubav???Daleko je sbb od snizenje cena
Kad bi samo flat bio stvatno flat (non stop internet) bilo bi dobro i sa ovakvim cenama
Ne zaboravi da kod SBB-a 512 kosta 3150 dinara a adsl je daleko jeftiniji.
Cisto sumljam da ce SBB da pojeftini, bice dobro da ne poskupi![]()
Ako hoces da se igras, cini mi se da je ping (iliti odziv) malo bolji na kablovskom, a cene, pa nema tu neke velike razlike
Naravno da nisu isti
Sbb ima radove prekide poveceanje pinga vrlo cesce od adsla
Cable je kvalitetniji ali je i skuplji. Opet, ja sa SBB vec pola godine NIKAKAV problem nisam imao... sve radi kao sat...
Ma da l' sam ja pre neki dan dobro cuo ili ne , ali Sbb- su dani odbrojani, navodno glavni finansijer im otkazao ljubav???
I ja bih postavio slicno pitanje! Da li je ADSL nepodnosljivo losiji za online igranje ili je to ipak u nekim granicama normale ,gde me nece banovati zbog visokog pinga!?Vidim da se prica da je ping bolji kod kablovskog interneta, ali da li neko moze da napise o kojim vrednostima se radi. Na primer, nije bitno ako je kod ADSL-a duplo veci ping, ako je 20 ms, a kod kablovskog 10 ms. Ali je 50 i 100 velika razlika...
Vidim da se prica da je ping bolji kod kablovskog interneta, ali da li neko moze da napise o kojim vrednostima se radi. Na primer, nije bitno ako je kod ADSL-a duplo veci ping, ako je 20 ms, a kod kablovskog 10 ms. Ali je 50 i 100 velika razlika...
Pa prilicno normalno! Cak kazem ti i veci mi nije pravio problem osim malog laga! Mozda ima veze sto je igra iz 2000g. u pitanju...pojma nemam!Igras normalno sa 150ms ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari