PoisonFree je napisao(la):jel ti na oba splitera krcka telefon?
shone je napisao(la):Imam ADSL 256 kod Beotela (ako je to bitno), dva splitera, jedan je povezan na modem+telefon, a drugi je izvucen kabl samo za telefon. Telefoni provereno rade. JaVLJA SE STRASNO KRCANJE. sTA BI MOGAO BITI PROBLEM I KOJE JE RESENJE?
muzikalni je napisao(la):pokusaj da prikljucis adsl filter pre modema, bez filtera i kod mene susti telefon i krcka, kad postavim filter, sve odlicno funkcionise.
-> ADSL ruter/modem ( tamo gde treba, pishe na filteru)
ADSL splitter
-> telefon/modem/bilo shta, podeljeno splitter-ima ako treba
Nemoj da te to buni. Evidentno je da su spliter i (micro)filter objedinjeni u jednom uređaju. Isti slučaj i kod Sezam-a.shone je napisao(la):...ako se nastavi da odem kod njih da zamenim splitere... Nisu pominjali filtere.
shone je napisao(la):Povezano mi je sve kao na slici 3 na linku http://www.pcpress.co.yu/arhiva/images/broj/110/133_shema-big.jpg
Gde mogu da nadjem filtere? Kako se postavljuaju, pre splitera ili izmedju telefona i splitera (kod splitera ili telefona)?
Linija je bila Ok ranije bez ikakvih smetnji. Kad sam Beotelovoj tehnickoj podrsci rekao za problem, rekli su da ako se nastavi da odem kod njih da zamenim splitere, a ako bi se i onda nastavilo kazu, verovatno je problem u liniji ili telefonima. Nisu pominjali filtere.
Sve u svemu i nemaju neko resenje. :crash:
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari