rAMA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 825
a koja je svrha svih tih akcija i ponuda? pa da bi telekom u ocima potencijanog kupca izgledao sto bolje! a sta ce biti sa svima nama ako se telekom proda to se niko nepita i kojecemo sve uslove mozda dobiti?! mozda nam bude bolje 100x nego sada a mogu isto tako da nas ukopaju da nam nece biti dobro. zato ja sam isto kontao da ovo uzmem ali kada malo bolje razmislim cu sacekam jer mi onako ugovor istice u decembru pa ako bog da para i srece odo na sbb i ja jer ovo vise nema smisla. osim ako telekom neda bas neku dobru ponudu za sve korisnike ali to docekati mislim da je tesko tako da cu ko i vecina preci na sigurniji protok.
Cilj akcija je da se stavi što je više ljudi moguće pod ugovornu obavezu do prodaje Telekoma, pošto to diže cenu
Zato su recimo uveli i IPTV, od njega nemaju ama baš nikakvu zaradu. Jedan STB ih košta nekih ~120e, što će reći treba im gotovo godinu i po dana po korisniku da bi ih otplatili. A pritom je neminovno da će morati da ih menjaju kada budu hteli da puste HD. Plus ih ove promocije za Arenu i HBO ih papreno koštaju, pošto oni njiam moraju da dostave račun... Ali to je sve urađeno zbog prodaje, jer je to usluga više i diže cenu..