Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Kakva je situacija u Beogradu, zovu li nekoga?
Ja cekam od pocetka meseca i nista. Sreca te imam kablovsku.
Zahtev odobren, vec imam njihov adsl, znaci samo stb i gotovo.

Ja sam sa NBG-a.Imam njihov adsl vec 4-5godina, a IPTV sam uzeo pre 5-6meseci. Kad sam ga narucio, cekao sam bio 2 dana, i onda su me zvali da preuzmem. Ta 2 dana su bili subota i nedelja.

Dobio sam danas ovaj toliko hypeovani paket i odma problemi. Net radi ok. Ali IPTV radi sugavo, svakih 5 sek se pojavljuju kockice, stuca slika, zvuk, lose, jako lose.
Sta je obicno uzrok ovoga ? Koga na vesala da saljem ? :D Znam da ima u temi vec pisano, ali je postala totalno ogromna i ne pregledna, mogao bi neko setup, probleme i slicno u prvi post.

edit

Evo vec drugi put ruter gubi vezu sa netom, glupi Havaji ruter, ovaj moj Linksys nije izgubio net mesecima!
Mogu li se potrebna podesavanja odraditi na ovom mom Linksys WAG200G ?

Poslednja izmena:
Isti problem imaju i moji matorci.
Restart modema obicno pomogne.

Dana 23.12 2010 podneo zahtev za adsl4+ iptv, jer nisu imali stb uredjaje na lageru - receno mi je da sam na listi cekanja da ce zvati da dodjem po opremu cim im stigne ista.... posle 2 dana 25.12 2010 mi je skocio protok na 4mb... sto je super.... ali evo tek danas sam uzeo stb-zvali me iz poste da uzmem opremu za iptv i potpisem ugovor,sto sam ja i ucinio znaci 10.01.2011 .
danas mi je stigao i racun za internet za mesec decembar..i od 1-23 decembra mi je doslo 1100 dinara a za preostale dane do 31 dec, 569 dinara...+ osnovna pretplata,,, bljakkkkkkkkk, tih 569, dinara su na poledjini racuna pokriveni pod 4 mb sto meni nije jasno,,zasto da mi naplate taj period cekanja za IPTV a nisam im trazio da me prebace na tu tarifu na tu tarifu bez iptv,,,,tako da cu sutra ici u postu da reklamiram racun,,,,,,,jer po toj njihovoj logici onda mogu i ovih 10 dana u januaru do uzimanja opreme za IPTV i potpisivanja ugovora da mi naplate za tarifu 4 mb,,,,,,,, ispada 10 dana nekih 700 din neka moja racunica..... videcemo sta ce biti,inace iptv sljaka odlicno,net takodje

Najzad sam posle 5 nedelja cekanja dobio opremu i potpisao ugovor! Iznenadjen sam da u pakovanju ne fali ni jedan kabal, cak sam dobio i jedan UTP viska. HG520c takodje odlicno baca signal (hvatam ga telefonom kroz plocu i dva zida sa 60 posto signala). STB ima jedan mali bug: ne prepoznaje volume control sa daljinca. Sve ostalo za sad radi odlicno, nema pikselizacije i drugih smetnji, mada sam jako blizu centrale.

Za "volume" mora da isprogramiraš daljinac. Imaš objašnjeno u uputstvu za STB. Sam STB nema kontrolu zvuka, to mora da radi TV.

ma jaka stvar, bitnije mi je da je za sad konekcija stabilna i da na tv-u nema pikselizacije, no videcemo...

kod mene pored osnovnog paketa jos i HBO I CINEMAX ,da li je time pojacana ova kampanja sa ovim paketima,,ili su kod mene ubacili i ova 2 paketa pa mogu ocekivati uvecan racun,,tj extra placanje van kampanje,,,,,,,,,molim neka mi neko odgovori da znam da li da ih zovem i kazem da iskljuce to,,ili ako se nesto zaglavilo da cutim i budem posten srbin,hehhheh

kod mene pored osnovnog paketa jos i HBO I CINEMAX ,da li je time pojacana ova kampanja sa ovim paketima,,ili su kod mene ubacili i ova 2 paketa pa mogu ocekivati uvecan racun,,tj extra placanje van kampanje,,,,,,,,,molim neka mi neko odgovori da znam da li da ih zovem i kazem da iskljuce to,,ili ako se nesto zaglavilo da cutim i budem posten srbin,hehhheh

"Četiri programska paketa po ceni osnovnog!

Od 1. februara 2010. godine svi korisnici uključeni su u Open IPTV promociju* Telekoma Srbija koja im omogućava da četiri programska paketa Osnovni + HBO + Cinemax + Arena koriste po ceni Osnovnog paketa, odnosno po ceni od 699 dinara bez PDV-a.

Od navedenog datuma primenjuju se i nove cene programskih Open IPTV paketa.

Svi novi korisnici imaju mogućnost da u probnom periodu od mesec dana besplatno koriste sve programske pakete Open IPTV usluge i uvere se u prednosti ove napredne digitalne televizije.

* Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije."

http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=480

Jel nema vise promocija IPTV+ADSL?
Jel ima neka insjaderska informacija sprema li se nesto:)

Od 1. februara 2010. A dokle? Pa kašće nam se samo :beat:

HBO je jedini kanal koji, od dodatnih paketa uključenih u osnovni, vredi. Bolje neka recimo ugase Cinemax a ostave makar jedan HBO.

Ja sam u toku poslepodneva ostao bez HBO i HBO on demand, imam opciju da ga ponovo uključim ali me sve nešto stra! Jel se još nekome ovo desilo?

Koga ljudi da vatam za gusu sto svaki dan zabada ovaj glupi Havaji ruter ?!

Moraš zvati Telekonja tj da prijaviš kvar. Meni je onaj stari MT882 gubio konekciju na svakih 5 minuta pa sam ih zvao i zamenili su ga.

Na kojem broju je njima korisnicki ?

e a koji su bili uslovi ovog paketa, potpisuje se ugovor na 2 godine, i šta koliko košta? prvih godinu dana IPTV je 1 din + pdv mesečno a posle toga? a koliko je ADSL deo?

poz.

ADSL je Click 4 po ceni Click 1 tokom trajanja ugovora, dakle dve godine. :) IPTV, prve godine 1 dinar + HBO, Cinemax i sve Arene. Druge godine obaveza za osnovni paket a ostalo po zelji tj. po sistemu - plati pa klati. ;)

Na kojem broju je njima korisnicki ?

lepo sa ja bio jednom reko sda si ti stavrno lenj i da trebas da mrdnes guzicu iz fotelje sto si i sam priznao da je tacno. pa zar je to toliko bilo tesko uzeti ugovor koji si dobio i procitati ovaj broj?

0800/100-100

ili jednostavno kada si vec na netu uzeti google i potraziti pomoc njega. cak si jednom napisao i drzao dole ko nema u vugla ima na googla ili tako nesto je pisalo tu gde ti se sada taj klanja.

e marli marli stavrno ti treba jedna zgodna plavusica da te malo ispomera.

E smaracu taj broj sam i zvao. Nemoj da mi se pravis pametan, muka mi je od toga na forumima!

E smaracu taj broj sam i zvao. Nemoj da mi se pravis pametan, muka mi je od toga na forumima!

u laki je malo nervozan sto mu iptv neradi kako treba a nema koga da vata za gusu? pa ****ga to ti je srbija, za**** koga mozes i kada mozes.

a drugo ja se nepravim pametan ja jesam pametan. a trece ako ti je muka pravac najbliza ambulanta ili nemoj da citas ono sto ti se nesvidja lenjabubo!!!

Smallville u cemu je tvoj problem, svaki post ti je negativan i u svakom postu zracis nekom nervozom. Sta god da procitam od tebe uvek se svadjas sa nekim bez ikakvog razloga, popravi svoj stav covece, nema mesta takvom stavu na ovom forumu, iskreno ti kazem. Inace, ako te mrzi da odgovaras na glupa pitanja nemoj da stiskas reply uopste i idi popij pivo.

Ja sam u toku poslepodneva ostao bez HBO i HBO on demand, imam opciju da ga ponovo uključim ali me sve nešto stra! Jel se još nekome ovo desilo?

I kod mene nestao HBO i Cimemax, izgleda da nas caste i visom cenom i smanjivanjem kanala. Generalno Telekomov Iptv je slab u odnosu na total, ali 4Mb su 4mb.

Kad sam juce posetio Telekom u Uzicu,cuo sam pricu izmedju radnika koji su zbunjeni zasto je izbacen HBO. Ja samo mogu da tvrdim da to izgleda nije do Telekoma,vec da je HBO sam zahtevao povecanje cene paketa,sto bi nas kostalo dodatno. Jeste da nema veze sa telekomom ali pre 3 dana je i Satelitska platforma DIGI TV izbacila HBO iz ponude iz razloga sto su trazili povecanje cene paketa. Inace ovaj paket u Digiju je kostao 200 din (HBO + HBO Comedy)

www.digi.rs

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo Vas da je ugovor između naše kompanije i kompanije HBO istekao 10.01.2011.

Na žalost, uslovi koji su nam ponuđeni za dalju saradnju trenutno nisu prihvatljivi za naše tržište, gde bi najveći finansijski pritisak bio upravo na Vama. Iznos koji očekuju da plaćate je daleko iznad onoga što ste do sada plaćali.

Ukoliko se uslovi promene, kanali HBO-a će ponovo biti deo naše ponude.

Usled novonastale situacije, za mesec Januar 2011. bićete oslobođeni iznosa koji je nosio HBO paket, kako za dodatni HBO paket, tako i za deo iznosa svih plus paketa.

Hvala na razumevanju

Ne znam da li je iko zvao Telekom sluzbu za korisnike jer i radnici sami ne znaju sta se desava (a vidim da su i oni nervozni sto su kanali iskljuceni) :)

Kod mene HBO i dalje radi?

4MBit + IPTV + HD

Ljudi, a jel ima jos uvek u telekomu promocija prva 3 meseca besplatno? Ja ne vidim ni ovu IPTV + 4Mbit... Malo je problem da skoknem do njih jer to znaci sat vremena cekanja u redu :D

Nazad
Vrh Dno