Šta je novo?

[Action-RPG] Lords of the Fallen [2014]

Zar kresuje u zavisnosti koje oruzje imas??

Ne pitaj... nije bilo sanse da predjem Hollow Crow dok mi nije palo na pamet da mi je Pieta`s sword mozda broken iz nekog razloga i da izaziva neki konfikt sa memorijom. I gle cuda - uspeo sam iz drugog pokusaja sa bloody.. neki mac. Do tad je pucala igra nakon 3-4 minuta borbe. Mozda je slucajnost da je igra odlucila BAS tad da ne puca, ali sa moje strane nista dodatno nije uradjeno.

Na izlasku je delovalo poprilično bagovito i nedovršeno, da li sad vredi odigrati?

Ja bih rekao da je i ranije vredelo odigrati, a narocito sada jer su u medjuvremenu popravili lock on, sto je bila jedna od najvecih mana.
Mislim da je sada pored friend-passa i tutorial area besplatan, pa mozes da probas kao mali demo

I te kako je vredan. Sjajna igra i ja bih rekao jedini pravi soulsborne takmac.
Te prve verzije koje su izasle full su bile vrlo bagovite, u smislu unreal sa oko 50 posto problema i ostalo su bas ovi Quality of life changes koje su navodili, a koji bi sada trebalo da rade kako treba. Nisu trebali da nazovu ovo LOF 2.0 , nego LOF fixed.
Ali devovi su se trudili nakon prvog releasa, stvarno su pustali patcheve svakih nedelju dana popravljali igru.

Vrh Dno