A ovo je u 800x600?Ayrton je napisao(la):... mislio sam da cu da prebacim 20 000 u 640...
Ayrton je napisao(la):ha, nemojte Lord RaceR-a da zaboravite!
evo. nije lose.
mislio sam da cu da prebacim 20 000 u 640, al jebega nije bas najbolji primerak procesora. 2.45 plafon i nece dalje da mrdne.
Matrox Mystique!!!DADE je napisao(la):...
O cemu je ovde rec? Koja graficka? Koji cpu?![]()
OK, onda pojasni what the hell is goin' on...Ayrton je napisao(la):prva slika je default 1024x768, a druga je 640x480
byMaX je napisao(la):Ja sam dobio 18240 sa Ultrom na 530/1000 na NF7-S 2.0 @ 220x11.5
Default, naravno... Drajveri 43.45. To je najveci rezultat koji sam ikada dobio.
byMaX je napisao(la):Ja sam dobio 18240 sa Ultrom na 530/1000 na NF7-S 2.0 @ 220x11.5
Default, naravno... Drajveri 43.45. To je najveci rezultat koji sam ikada dobio.
Max ima PC3200, i valjda obican XMS C2, a ne Twinx (i dobro je sto je tako).maxer je napisao(la):...
Jel Corsair (koji tip 3200 ili 3500) i koji tajming na tom FSB-u. To je najvaznije da bi stekli pravu sliku.
CAR je napisao(la):...Max ima PC3200, i valjda obican XMS C2, a ne Twinx (i dobro je sto je tako). A sto se tajminga tice, svaki jaci Corsair (PC3200, PC3500, obican XMS ili Twinx/LL) ce raditi na tih 220 MHz sa 3-2-2-2. Naravno, osim tex-ovih 512-ica...:beat: :mrgreen:
Ayrton je napisao(la):ha, nemojte Lord RaceR-a da zaboravite!
evo. nije lose.
mislio sam da cu da prebacim 20 000 u 640, al jebega nije bas najbolji primerak procesora. 2.45 plafon i nece dalje da mrdne.
Gotovo je, Aco, urotili se protiv tebe... hoce da te skinu sa trona! :mrgreen:byMaX je napisao(la):Pozajmicu ti ja moj Racere, samo da prestignemo Acu!
CAR je napisao(la):...
Gotovo je, Aco, urotili se protiv tebe... hoce da te skinu sa trona! :mrgreen:
P.S. Are you scared yet?:beat:
Aca je napisao(la):...
Ko, ova dva pacera odozgo? :mrgreen: Da strasno sam se uplasio, njihov pilicarski domet sa Ti4200 je 15,5K. :mrgreen::mrgreen:
Misko je napisao(la):...
Pa toliko i ja skoro da mogu sa socijalom.![]()
Reci cu Paradigmi da otvori jednu posebnu klasu na sajtu... AMD + Ti4200 do 14K.Aca je napisao(la):...
Ti se ne javljaj, ovde se prica o ozbiljnim rezultatima. :mrgreen: Tvoj domet je 14K, mozda. :beat:
Kako mislis da doguras do 15,5K, a jos nisi preskocio 14K?Misko je napisao(la):...
Pa toliko i ja skoro da mogu sa socijalom.![]()
Aca je napisao(la):...
Ti se ne javljaj, ovde se prica o ozbiljnim rezultatima. :mrgreen: Tvoj domet je 14K, mozda. :beat:
'Iljadarku... a imali ste potpuno identican hardver!Misko je napisao(la):Aco Aco uvek si mi bezao za 'iljadarku u 3D Marku
Da te vodimo na cevape ako predjes pisljivih 14K?Misko je napisao(la):Ako i dalje ne verujete pozajmicu neku 4200-tku, trenutno sam na Matrox-u, ali prvo da se kladimo ako predjem vi mene na cevape, a ako ne ja Vas. Moze?
Misko je napisao(la):...
Aco Aco uvek si mi bezao za 'iljadarku u 3D Marku, dobro sad mozda za 1000 i 100-200. Nije tesko preko 14k, kad imas plocu koja radi 205 bez da trepne i AMD-a koji radi kao 3000+. Ako i dalje ne verujete pozajmicu neku 4200-tku, trenutno sam na Matrox-u, ali prvo da se kladimo ako predjem vi mene na cevape, a ako ne ja Vas. Moze?
CAR je napisao(la):...
Da te vodimo na cevape ako predjes pisljivih 14K?
Pa, iako deluje primamljivo ova ponuda :beat: (Aco, sta ti mislis?), mislim da bi cak i ti u danasnje vreme mogao da predjes 14K :beat: :hump: :mrgreen:
Mislim, dosta njih je vec uveliko to prekoracilo... red bi bio da i ti to uradis
Ipak imas opasan potpis(Pobogu, Misko, pa jos ga nisi skin'o! :beat: :mrgreen
![]()
'Ajde, it's a deal.Aca je napisao(la):...
"Iljadarku", samo. :beat: Evo ovako, imas cevape, salatu i pivo ako napravis 14,5K (to je 2100 poena manje) sa svojom plocom, memorijom i procesorom, a karticu pozajmi. Jedini uslov je da Car bude pored tebe i vidi tih 14,5K. Vazi? :mrgreen:
I Aca i ja znamo da to moze ko hoce... ali 'ajde bas TI! :beat:Misko je napisao(la):Ma kakvih 14k to moze ko oce
Znas kako ja to gledam... on je imao KX-a, ti si imao KX-a. On je imao XP, ti si imao XP. On je imao Ti4200, ti si imao Ti4200.Misko je napisao(la):E sad da smo imali istu masinu i nismo, ne postoji ista takva Kx ploca u jugi, a i Aca je dobrano birao procesor i cooler mu je za 8 klasa jaci od mog, tako da je mnogo drugacija masina od moje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari