Šta je novo?

Aco, Do not under estimate the power of the dark side !

Ayrton

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
609
ha, nemojte Lord RaceR-a da zaboravite!
evo. nije lose.
mislio sam da cu da prebacim 20 000 u 640, al jebega nije bas najbolji primerak procesora. 2.45 plafon i nece dalje da mrdne.

Re: [b]Aco, Do not under estimate the power of the dark side

Ayrton je napisao(la):
... mislio sam da cu da prebacim 20 000 u 640...
A ovo je u 800x600? :D :mrgreen: :D

Nije mi jasno sta ti ovo znaci... zvizni ga lepo na default testu, sve po propisima... dakle, 1024x768x32, pa da vidimo kako se nosis sa svima koji su postovali rezultate kod Paradigme (a i mojim, jos neotkrivenim :mig:). Naravno, sa svim detaljima (FSB, MHz, klok karte...).

Ayrton je napisao(la):
evo. nije lose.
mislio sam da cu da prebacim 20 000 u 640, al jebega nije bas najbolji primerak procesora. 2.45 plafon i nece dalje da mrdne.

O cemu je ovde rec? Koja graficka? Koji cpu? :(

DADE je napisao(la):
...
O cemu je ovde rec? Koja graficka? Koji cpu? :(
Matrox Mystique!!! :D :mrgreen: :D

Vi's da se ne zna nista... moja pretpostavka je bila 800x600, Saletova 5800 Ultra... sa sve smajlijem :mig: :)

prva slika je default 1024x768, a druga je 640x480

Ayrton je napisao(la):
prva slika je default 1024x768, a druga je 640x480
OK, onda pojasni what the hell is goin' on... :D

Ja sam dobio 18240 sa Ultrom na 530/1000 na NF7-S 2.0 @ 220x11.5

Default, naravno... Drajveri 43.45. To je najveci rezultat koji sam ikada dobio.

byMaX je napisao(la):

Default, naravno... Drajveri 43.45. To je najveci rezultat koji sam ikada dobio.

Jesi li stavio na performance i dal je memorija bila u dual modu?

Pozdrav 8)

Naravno, Corsair 6-2-2-2 .... 2x256MB, Graficka nije na performance nego na Balanced...

byMaX je napisao(la):

Jel Corsair (koji tip 3200 ili 3500) i koji tajming na tom FSB-u. To je najvaznije da bi stekli pravu sliku.

maxer je napisao(la):
...
Jel Corsair (koji tip 3200 ili 3500) i koji tajming na tom FSB-u. To je najvaznije da bi stekli pravu sliku.
Max ima PC3200, i valjda obican XMS C2, a ne Twinx (i dobro je sto je tako).
A sto se tajminga tice, svaki jaci Corsair (PC3200, PC3500, obican XMS ili Twinx/LL) ce raditi na tih 220 MHz sa 3-2-2-2.

Naravno, osim tex-ovih 512-ica... :D :beat: :mrgreen:

CAR je napisao(la):
...Max ima PC3200, i valjda obican XMS C2, a ne Twinx (i dobro je sto je tako). A sto se tajminga tice, svaki jaci Corsair (PC3200, PC3500, obican XMS ili Twinx/LL) ce raditi na tih 220 MHz sa 3-2-2-2. Naravno, osim tex-ovih 512-ica... :D :beat: :mrgreen:

Ex da ja imam nesto slicno, gde bi bio kraj ovoj mojoj 9500 ... slab bi bio ovaj gore pomenuti rezultat byMax+5800. :D

Cek, cek, pa tek sada videh da je on to dobio na 2530MHz a ja mojih 17833 na 2324MHz (cekam TT7+ da bi isao vise). A pa odracu ja tu 5800 samo da stavim tih 2530MHz.

Ayrton je napisao(la):
evo. nije lose.

Tebe mogu da zaboravim odmah. Uzmi Ti4200 pa napravi 16,5K i onda mi se javi. :mrgreen: :mrgreen:

P.S. I vracaj vise onaj kuler, ubicu te kao zeca.

Pozajmicu ti ja moj Racere, samo da prestignemo Acu!

byMaX je napisao(la):
Pozajmicu ti ja moj Racere, samo da prestignemo Acu!
Gotovo je, Aco, urotili se protiv tebe... hoce da te skinu sa trona! :mrgreen:

P.S. Are you scared yet? :D :beat:

CAR je napisao(la):
...

Gotovo je, Aco, urotili se protiv tebe... hoce da te skinu sa trona! :mrgreen:

P.S. Are you scared yet? :D :beat:

Ko, ova dva pacera odozgo? :mrgreen: Da strasno sam se uplasio, njihov pilicarski domet sa Ti4200 je 15,5K. :mrgreen: :D :mrgreen:

Aca je napisao(la):
...

Ko, ova dva pacera odozgo? :mrgreen: Da strasno sam se uplasio, njihov pilicarski domet sa Ti4200 je 15,5K. :mrgreen: :D :mrgreen:

Pa toliko i ja skoro da mogu sa socijalom. :D:D:D

Misko je napisao(la):
...

Ti se ne javljaj, ovde se prica o ozbiljnim rezultatima. :mrgreen: Tvoj domet je 14K, mozda. :beat:

Aca je napisao(la):
...
Ti se ne javljaj, ovde se prica o ozbiljnim rezultatima. :mrgreen: Tvoj domet je 14K, mozda. :beat:
Reci cu Paradigmi da otvori jednu posebnu klasu na sajtu... AMD + Ti4200 do 14K.
Verujem da ce Misko tu biti prvi :mig: :D :mrgreen:

Misko je napisao(la):
...
Kako mislis da doguras do 15,5K, a jos nisi preskocio 14K? :D :hump: :beat:

Nema preskakanja skorova u 3DMark-u... :D

Aca je napisao(la):
...

Aco Aco uvek si mi bezao za 'iljadarku u 3D Marku, dobro sad mozda za 1000 i 100-200 :D. Nije tesko preko 14k, kad imas plocu koja radi 205 bez da trepne i AMD-a koji radi kao 3000+. Ako i dalje ne verujete pozajmicu neku 4200-tku, trenutno sam na Matrox-u, ali prvo da se kladimo ako predjem vi mene na cevape, a ako ne ja Vas. Moze?

Misko je napisao(la):
Aco Aco uvek si mi bezao za 'iljadarku u 3D Marku
'Iljadarku... a imali ste potpuno identican hardver! :D :beat: :mrgreen: :D
Misko je napisao(la):
Ako i dalje ne verujete pozajmicu neku 4200-tku, trenutno sam na Matrox-u, ali prvo da se kladimo ako predjem vi mene na cevape, a ako ne ja Vas. Moze?
Da te vodimo na cevape ako predjes pisljivih 14K? :D
Pa, iako deluje primamljivo ova ponuda :beat: (Aco, sta ti mislis? :D), mislim da bi cak i ti u danasnje vreme mogao da predjes 14K :beat: :hump: :mrgreen:

Mislim, dosta njih je vec uveliko to prekoracilo... red bi bio da i ti to uradis :D
Ipak imas opasan potpis :) (Pobogu, Misko, pa jos ga nisi skin'o! :beat: :mrgreen:)

Misko je napisao(la):
...

Aco Aco uvek si mi bezao za 'iljadarku u 3D Marku, dobro sad mozda za 1000 i 100-200 :D. Nije tesko preko 14k, kad imas plocu koja radi 205 bez da trepne i AMD-a koji radi kao 3000+. Ako i dalje ne verujete pozajmicu neku 4200-tku, trenutno sam na Matrox-u, ali prvo da se kladimo ako predjem vi mene na cevape, a ako ne ja Vas. Moze?

"Iljadarku", samo. :beat: Evo ovako, imas cevape, salatu i pivo ako napravis 14,5K (to je 2100 poena manje) sa svojom plocom, memorijom i procesorom, a karticu pozajmi. Jedini uslov je da Car bude pored tebe i vidi tih 14,5K. Vazi? :mrgreen:

CAR je napisao(la):
...

Da te vodimo na cevape ako predjes pisljivih 14K? :D
Pa, iako deluje primamljivo ova ponuda :beat: (Aco, sta ti mislis? :D), mislim da bi cak i ti u danasnje vreme mogao da predjes 14K :beat: :hump: :mrgreen:

Mislim, dosta njih je vec uveliko to prekoracilo... red bi bio da i ti to uradis :D
Ipak imas opasan potpis :) (Pobogu, Misko, pa jos ga nisi skin'o! :beat: :mrgreen:)

Ma kakvih 14k to moze ko oce, pre nesto tipa 14.5-15-5, zavisi da li cu da prelazim na NF-a ili cu da ostanem na KT333. E sad da smo imali istu masinu i nismo, ne postoji ista takva Kx ploca u jugi, a i Aca je dobrano birao procesor i cooler mu je za 8 klasa jaci od mog, tako da je mnogo drugacija masina od moje.

Aca je napisao(la):
...
"Iljadarku", samo. :beat: Evo ovako, imas cevape, salatu i pivo ako napravis 14,5K (to je 2100 poena manje) sa svojom plocom, memorijom i procesorom, a karticu pozajmi. Jedini uslov je da Car bude pored tebe i vidi tih 14,5K. Vazi? :mrgreen:
'Ajde, it's a deal.
Cak stavise, zajmim mu i mog Silura... jedino on moze da ga vadi iz bule :beat: :mig:

Ali i ja imam jedan uslov, a odnosi se na tebe: da tog dana ne doruckujes, a dan pre toga ne veceras... pa da mu napravimo lep ceh! :mrgreen: :beat: :D

Misko je napisao(la):
Ma kakvih 14k to moze ko oce
I Aca i ja znamo da to moze ko hoce... ali 'ajde bas TI! :beat: :D :mrgreen:
Misko je napisao(la):
E sad da smo imali istu masinu i nismo, ne postoji ista takva Kx ploca u jugi, a i Aca je dobrano birao procesor i cooler mu je za 8 klasa jaci od mog, tako da je mnogo drugacija masina od moje.
Znas kako ja to gledam... on je imao KX-a, ti si imao KX-a. On je imao XP, ti si imao XP. On je imao Ti4200, ti si imao Ti4200.

Reklo bi se da je to identican hardver :beat: :D

OK, imao je zversku plocu... ali mogao si i ti da proberes neku (ko ti je kriv kad si brzao i prodao KR-a, imao si odlican primerak), isto tako i CPU, a graficku si imao i bolju od njega (simpson ti je obezbedio svoj primerak... isla je bre na 340 Mhz za core!!).
Cooler je nebitan u celoj prici, tad je bila zima :beat:

Vrh Dno