Šta je novo?

ACEr X233HB full hd

DarkAngles

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2008
Poena
304
pozdrav trebami jedna pomoc oko kupovine dali je neko pazario ovaj model ACEr X233HB full hd i interesujeme dali vredi kupovati jer sam se ekstra zagrejao na izgled i to sto je 23'' a cena mu je niska i daje stvarno lepu sliku ali me brine ta niska cena :type:

Prilozi

• Acer_X233Hb_Black 23''.jpeg
    Acer_X233Hb_Black 23''.jpeg
    6.9 KB · Pregleda: 206
Eto. Drago mi je da sam ti pomogao:) :wave:

Jel ima ovaj monitor DVI ili ne? Pitam jel na Acerovom sajtu stoji da moze da ima. Podeljenost po ovom pitanju je prisutna i na mnogim sajtovima koji su radili test ovog monitora. Negde ima DVI negde nema.
Interesuje me da li modeli koji su kod nas stigli imaju DVI ili ne. Uzeo bih ovaj monitor, ali samo ako ima DVI.

Poslednja izmena:
Ma i hekla za 12k :)

Da li je model Acer V233HB isti kao i ovaj, karakteristike su im iste, a Acera X233HB trenutno nema, pa sam mislio da uzmem ovaj V223HB? Vredi li?
Takodje Gigatron daje 3 godine garancije na V233HV, a 2 godine na X233HB!?

Poslednja izmena:
ljudi jel ovo sada best buy i odnos cena\kvalitet ili mi se samo chini? ima li neko da kazhe neshto loshe za ovaj monitor poshto mi se chini da je previshe nahvaljen..?

Takodje Gigatron daje 3 godine garancije na V233HV, a 2 godine na X233HB!?

na koliko mrtvih pixela?

Poslednja izmena:
Evo slika!
Kvaliteti su 16:9, 23" i HD rezolucija, ali mislim da, na primer, 2243NW ima za nijansu kvalitetniju sliku. Taman za razliku u ceni.

Ove tri naizgled "iste" slike su sa tri razlicite visine slikane, da se vidi promena kontrasta.

POZ

Jedan savet. Kad si slikao promenu osvetljenja u zavisnosti od ugla, trebao si da koristis ista podesavanja na aparatu, a ne da su sve ekspozicije razlicite od 0,1 do 0,5 sekundi..

Jel neko uporedjivao boje i osvetljenje na ovom Aceru i Samsungovom rivalu 2343NW? :wave:

aj nek neko malo pojasni ove slike dotichnog monitora. (ima DVI ali ne mozhe DVI??? i chak josh dobijesh i DVI kabel ali to je neko pomenuo da ne postoji na ovom monitoru ?!?!?)
i da mi objasni shta je DVI over HDCP. hvala
one more q. gde ovo ima da se kupi?

Big Bang, Immo centar,NBG, Blok 64. 95-icom sa zelenjaka,staje tachno prekoputa Immo centra.Provereno juce da imaju. cena 13.599. :wave:

nope, nemaju. been there done that...

Prilozi

• A179-2240-a02.JPG
    A179-2240-a02.JPG
    131.1 KB · Pregleda: 82
  • A179-2300-call01-jfwd01.JPG
    A179-2300-call01-jfwd01.JPG
    117.2 KB · Pregleda: 87
  • A179-2300-call07-jfwd01.JPG
    A179-2300-call07-jfwd01.JPG
    50 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
znachi mozhda imaju? ako nemaju da ih smaram... pa i to je neshto. 13 "tisucha" je sasvim ok cena.
megastores je ona velika prodavnica na autoputu prema nbg? pored tehnomaxa, ispravite ako greshim...
hvala na info

bio sam, posle dosta tramaka i znoojenja i smrada onih najblazhe recheno usmrdelih i po 5 dana ne opranih ljudi, nije ih bilo...:wall::wall::wall::wall:
prodavac je krupniji (da ne kazhem debeli) prasac koji se nije prao najmanje 3 dana i kojem smrdi iz usta na kilometar, sa tim da je uporan da ti pricha u lice, i koji neprijatan (opet da ne kazhem bezobrazan) prvo mi kazhe jednu cenu, pa drugu i na kraju sam nadjem cenu i kao u yebote vidi stvarno... :S:
ali, veliko ALI. u ponedeljak se ochekuje poshiljka od ne znam koliko komada. x233 je na akciji i koshta 12.999 ili ti 13 hiljada. dok manji brat x223 koshta celih 500 din manje (sve isto samo shto je inch manji) 12.500
e sad, ja idem u ponedeljak-utorak, budete li ih razgrabili, ne da ste nayebali nego ima da vas :whip::whip::whip::whip: i :smackbum::smackbum::smackbum::smackbum:
eto, toliko od mene
EDIT: mislim stvarno kad vas je vech toliko tih monitora kupilo, dajte neke slike, reviewe, neshto, pozadisko osvetljenje (komentari na probijanja, crna boja) ajmo malo, a ne: "e kupio sam ga velik je i strava je" wooow sve ste mi rekli....

Poslednja izmena:
P.S.

imam jos jedno pitanje koje se nisam setio odmah da postavim,
koje rezolucije, pored maximalne, monitor podrzava, posto na netu ne mogu da pronadjem tu informaciju bilo bi mi od znacaja ukoliko bi neko napisao...

Ja sam danas pazario ACER X233HB(i ako na njemu pise samo x233h?!), i od kada sam ga otpakovao iz kutije nije prestao da me odusevljava. Kao prvo nije tezak sa obzirom da je 23,5". Kutija je prakticna, postolje je stabilno. Slika je super, nema ghostinga. A cena prava sitnica 140e:-devil-: Prema tome ovaj monitor ima moju preporuku. :type::wave:

Interesuje me da li je neko upoređivao koliko su žive boje na Aceru i nekom Samsungu slične dijagonale (T220 npr.)? Ortak ima Acer od 19" (ne znam koji model) i boje su nekako mrtve, nemam zamerki na oštrinu, probijanje i ostalo....

Stigao i kod mene danas...iz jedne on-line prodavnice...znaci kupovina na "nevidjeno"...nema mrtvih piksela...samo jedan crveni,kojeg sam malo "masirao" i probudio nekim programcicem...sada ga nema...ako se vrati,opet masaza.....
Monitor je veeeeliki.....ne vidim neko posebno probijanje pozadinskog osvetljenja...klasika za ovu cenu....boje su "zive"....dvd-rip lose izgleda.....hd rip je vec druga prica.....sta znam,koliko para toliko muzike...igre ne igram...za filmove,serije,net je ok...

Dvd rip izgleda lose zbog velike rezolucije, ali samo ako gledas sa pola metra, cim se malo udaljis, zavalis u fotelju i slicno super je.
Ja sad uglavnom skidam brrip, i iz bliza je super slika. O Hd da i ne pricamo.

Sto se tice rezolucija, preporuka je da drzis na native, slika je losija ako prebacis u neku drugu, tako da to nema svrhe.

Nazad
Vrh Dno