Kao sto naslov kaze
Na pridaju Acer Predator Helios 16
i7 13700hx
rtx 4070
32GB rama
2x1TB NVME u raidu
laptop je sad u januaru napunio 2 godine, tako da mu je garancija istekla.
Laptop je koriscen kao desktop replacement sa externom tastaturom i misem zakacen na monitor na rashladnom postolju.
Razlog prodaje je, kupio sam novi jaci.
Na laptopu sam zamenio LM i pastu na CPU i GPU sa PTM 7950 i Upsiren putijem za memoriju i naponsku, tako da sada radi savrseno.
Jedini minus ako ga tako mogu nazvati je sto Acer zakljucava voltaze na CPU i GPU.
Laptop je reinstaliran i ceka login novog usera, kao kad je prvi put otvoren.
Dolazi u orginalnoj kutiji.
Cena 1500e
Preuzimanje kod mene vikendom, a radnim danima mogu da ga donesem uvece gde treba.
Obavezno pokretanje i testiranje pri preuzimanju da se uverite u ispravnost.
Osim male rackice na kucustu (mislim da je od rashladnog postolja) koja je prikazana na fotografiji, laptop je u savrsenom stanju.
Ne zelim da saljem laptop samo BG preuzimanje.
kontakt PM
Na pridaju Acer Predator Helios 16
i7 13700hx
rtx 4070
32GB rama
2x1TB NVME u raidu
laptop je sad u januaru napunio 2 godine, tako da mu je garancija istekla.
Laptop je koriscen kao desktop replacement sa externom tastaturom i misem zakacen na monitor na rashladnom postolju.
Razlog prodaje je, kupio sam novi jaci.
Na laptopu sam zamenio LM i pastu na CPU i GPU sa PTM 7950 i Upsiren putijem za memoriju i naponsku, tako da sada radi savrseno.
Jedini minus ako ga tako mogu nazvati je sto Acer zakljucava voltaze na CPU i GPU.
Laptop je reinstaliran i ceka login novog usera, kao kad je prvi put otvoren.
Dolazi u orginalnoj kutiji.
Cena 1500e
Preuzimanje kod mene vikendom, a radnim danima mogu da ga donesem uvece gde treba.
Obavezno pokretanje i testiranje pri preuzimanju da se uverite u ispravnost.
Osim male rackice na kucustu (mislim da je od rashladnog postolja) koja je prikazana na fotografiji, laptop je u savrsenom stanju.
Ne zelim da saljem laptop samo BG preuzimanje.
kontakt PM