i ja se neckam izmedju ove dve masine. kao prvo, kao sto je reko jedan clan foruma, velika mana transformera je sto nema usb na samom tablet uredjaju. fakticki, za nesto vise, direktno zavisi od tastature sa usb portovima. mana je takodje u odnosu na iconiu manjak interne memorije. u tehnomaniji nude acer sa 32 gb za 47000 a u pc practic-u transrormer od 16 gb za 56000. sad, transformer ima i svojih prednosti... kao prvo, u kombinaciji sa tastaturom, vise radnih sati. ta tastatura, sto je takodje spomenuo jedan clan, moze da bude veoma korisna za klasnicno kucanje tekstova a i gledanja filmova bez drzanja u ruci ili naslanjanja tableta. drugo, na asusu bolji flash (10.2 u odnosu na iconiu na kojoj je 10.1). trece, gps na asusu. neko je pomenuo da i iconia ima gps sto mislim da definitivno nije tacno. koliko sam ja pratio i slusao... tako da, manju prednost dajem asusu. da! iconia ima malo bolju zadnju kameru, to mora da spomenem (2.0 iconia, 1.2 asus). prednje su na oba tableta po 5... ako jesu uopste... tako, od mene toliko.