M
marelli
Guest
Extra,hvala ti puno na odgovoru!
Extra,hvala ti puno na odgovoru!![]()
@Stilgar
Ajde reci mi,kako stojis sa bukom.
Jeli bucan kada igras igre?
Kakva je buka kada surfujes netom,ili eadis u office-u ili gledas film?
To me bas zanima,posto nameravam da kupim nesto slicno tvojem laptopu!
E, dobro je, nisam sam. vec sam mislio da cu morati da ga nosim na reklamaciju, zbog zvucnika sad mi je lakseonda vista pa da ne mislim. a kako radi sa vistom. da li cu morati da mu dokupljujem jos 2 gb memorije?
hvala na odgovoru u svakom slucaju
pozz
Zdravo svima
Imam pitanje u vezi sa cross fire modom graficke na aceru 5530G...jos na pocetku teme je napisano da kad je prikljucen na napajanje da onda graficka radi sa 256 MB externe i 256 MB integrisane memorije, sto mu dodje da radi skoro kao graficka od 512 MB, zar ne ???
I jel se moze povecati memorija integrisane graficke pa da pomocu cross fire-a radi sa 256 externe memorije i jos plus onoliko memorije koliko smo dali integrisanoj grafickoj ???
nema podesavanja koliko memorije uzima integrisana ali mislim da se ne ogranicava na 256 uzima koliko joj treba.
ogranicena je na 1792 MB.
A jel sigurno da nema podesavanja, tj da joj mi postavimo koliko ce uzimati od deljive sistemske memorije, u slucaju kad se koristi samo ona tj kad je lap top na bateriji???
Nije memorija skupa, ali na laptopu stvarno nema potrebe za tim. Pogotovo sto ni sama puma nije nikakav brzinski sampion pa da je pogodna za neki bas ozbiljan rad.Moje misljenje - ne ulazim u to za sta malobrojni pojedinci koriste laptopove. :d
Zar ne moras u slucaju 4 GB da koristis 64 bit windows?
@ Stilgar, ako moze par pitanja:
Posto nameravam da uzmem ovaj lap top i da na njega stavim i xp i vistu, napravim tri particije, po jedna za OS i jedna za "ostalo"...hocu li ja videti sve tri particije i iz xp-a i iz viste?
I koju velicinu particije bi mi preporucio za vistu, koliko ona MB/GB uopste zauzima?
Izvini ako su pitanja glupa, ali vistu sam do sada samo video par puta na kratko![]()
1 videces sve particije iz svih os-ova
2 ako hoces xp na jednu a vistu na drugu a ostalo na trecu ja bih napravio dve od po 20gb a resto za ostalo. to podrazumeeva da bi na 1 particiji od 20gb bio samo xp na drugoj od 20 samo vista a na particiji za ostalo instaliras sve programe koje koristis i pod jednim i pod drugim sistemom.
Ja bih radje napravio dve jednake particije pa svaku za jedan sistem i pripadajuce programe.
A reci mi, hoce li program instaliran pod xp-om raditi pod vistom?? - Verujem da je pitanje glupo i da je odgovor da nece, ali otkud znam![]()
...ako nemas neki specifican program za koji ti treba bas xp moj savet ti je da koristis samo vistu.
Ako jos nekog zeza ovo "krcanje" subwoofera na windowsu xp...
Malopre sam instalirao najnovije realtek drajvere R211 i ne krci vise. Cudno zasto je uopste krcalo, na linuxu radi ok, na visti radi ok...
ftp://202.65.194.212/pc/audio/WDM_R211.exe
Ovo je s njihovog sajta, ali uzasno sporo ide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari