E da jos jedno pitanje, kakav je sto se tice buke?
Evo za pocetak ako i na tvom hdd bude podeljen na dve particije samo formatiraj c u ntfs i instaliraj win xp a na drugu mozes vistu. moram da probam kako radi pod vistom cak se nosim mislju da kupim jednu home premium pa ako neko ima neautorizovanu a dobijenu uz neki model acera (a koristi xp) moze na pm-u da padne dogovor.Danas sam pazario doticni notebook u BC Group za 43.237 din. Nisam ga jos dobio , posto sam iz Smederevske Palanke pa moram da cekam dan/dva da mi stigne. Cim ga dobijem javljam svoje licne utiske, i naravno pitam autora ovog threada ako mi nesto nije jasno ili mi treba neka pomoc![]()
glare ekran za te pare je to to ni ostali nisu bolji u toj klasi
@Stilgar
Imao sam do sad MSI EX610X-007EU , hp 6720S, i sad ovog acera. msi je bio amd na 1.9 2 gb rama i imao je ati 2400 sa 128 mb, hp je bio core duo na 1.8 2 gb rama i intelovom 3100.
Pa gde su ti laptopovi?Prodao si ih ili sta?Zasto si menjao taj MSI?Pa on ima bolje specifikacije a i 2 god garancije.
Odgovorio ti je SonemasinaMSi mi je bio prvi laptop dobar je bio ali 2400 sa 128 nije bila dovoljna za to sto sam ja hteo, hp6720s je vrhunska ofice masina za te novce ali 3100 je jos gora za ono sto sam hteo. Ovaj acer mi odgovara u svakom pogledu office i multimediju odradjuje samo tako a igre rade na sasvim zadovoljavajucem nivou nemas aa i af ali sasvim pristojno tera igre kad mi zatreba da ubijem vreme. ipak je to laptop nemozes ni ocekivati vise za laprop ispod 50000 din. Da sam hteo laptop za igre uzeo bih neki od 1500 evra sa 9600gt grafikom ali to nema mnogo smisla.
Slazem se u potpunosti sa tobom! I meni treba ovakav jedan lapic, djeluje mi po komentarima jako uskladjeno i pouzdano!
Samo jedno pitanje, kaliko baterija drzi sada pri minimalnim opterecenjima, znaci ono tipa office, net, filmovi a koliko kada przis neku igru? :wave:
kad upalim komp na bateriji koja je puna 100% pise da moze da izdrzi 2.58 ako neradis nista, kad krenes da radis office verovatno bi drzala ispod 2 sata a disk nikad ne bih rezao dok je na bateriji nista nije toliko hitno, radije bih napravio image diska pa kad dodjem u blizinu struje povezao i narezao![]()
Odgovorio ti je SonemasinaMSi mi je bio prvi laptop dobar je bio ali 2400 sa 128 nije bila dovoljna za to sto sam ja hteo, hp6720s je vrhunska ofice masina za te novce ali 3100 je jos gora za ono sto sam hteo. Ovaj acer mi odgovara u svakom pogledu office i multimediju odradjuje samo tako a igre rade na sasvim zadovoljavajucem nivou nemas aa i af ali sasvim pristojno tera igre kad mi zatreba da ubijem vreme. ipak je to laptop nemozes ni ocekivati vise za laprop ispod 50000 din. Da sam hteo laptop za igre uzeo bih neki od 1500 evra sa 9600gt grafikom ali to nema mnogo smisla.
Cek bre, pa moj HP 6720S drzi 2:40 mozda i koj minut preko divx-a ili dvd-a ne secam se tacno posto sam odavno to merio, nemoguce je da ovaj lap, koji je novije generacije drzi manje od ovog mog pogotovu sto bi trebalo manje da trosi. Koliki kapacitet baterije ocitava everest u power management-u?
Jel tih 2:58 na maximalnom osvetljenju?
Velika većina korisnika Acer računara po "starom dobrom srpskom običaju" obriše svoje legalne Vista sisteme, instaliraju XP neki divlji, i onda.. ne instaliraju Acer Empowering technology utility-je i drivere. Iz mog dugogodišnjeg iskustva sa Acer notebook-ovima, pored toga što produžava u nekim slučajevima DRASTIČNO vek baterije, ovi programčići osetno smanjuju grejanje a čak i eliminišu (kod nekih modela) iznenadne BSD i ostale neželjene pojave.
Tako da: pre nego što instaliraš everest-e itd, ako nemaš Empowering management, instaliraj ga![]()
opusti se msi je odlican laptop dosla mi je drugarica i htela da kupi isti takav za sebe ona je arhitekta trebao joj je jedan i ja sam joj ustupio laptop star 15 dana za novcanu naknadu. onda sam uzeo hp6720 sa 3100 grafikom da je probam jer sam o njoj cuo oprecna misljenja nekio je hvale neki je kude. ok je za ofice i neku stariju igricu ali mi je smetalo sto nema ni jednu signalnu lampicu ni za hdd ma nizasta samo power i wirles. Ukazala mi se prilika prodao sam ga 50 evra ispod cene posle dva meseca koriscenja. Da ne bude zabune oba su stajla na notepal stalku za laptop i koriscena je eksterna tastatura i mis tako da su bili ko novi tastere nisam ni pipnoUopste mi nisi jasan?To su noviji laptopovi,da li si ih samo testirao ili kupovao pa prodavao ili sta? Za sta ti nije bio dovoljan HD2400? I sta si ti hteo?Kazaes igre rade sasvim zadovoljavajuce,znaci ipak si trazio laprop za igre?HD 2400 tera HD filmove u 1080p odlicno,a razlike u testovima su suvise male da bi ga menjao za Acera.Jos MSI ima bluetooth..I jos nesto taj HD3470 je 64 bitni kao i HD2400.Nisi valjda menjao laptop zato sto ovaj ima 256mb video memorije dok hd2400 ima 128.Kazi mi zasto si menjao MSI posto ja imam takav?
@ Stilgar
Gde je to za high performance???Bas da probam da vidim sta ce i kako ce. A i ko tebe tera da ga drzis na high performance kada je na bateriji???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari