alekssBGD je napisao(la):
Prvo: ne znam koja je to firma Mikronis, tj nisam do sada čuo za nju, ali ću se raspitati na internetu odmah. Ono što je sigurno je da MIKRONIS nema apsolutno nikakve veze sa Mikrosom, osim sličnog imena. A da nam je centrala, to tek nema veze sa istinom. Ako te interesuje ko je naša centrala, to lako možeš da proveriš, dakle to nije tajna. Ali MIKRONIS sigurno nije.
Opet nisi dobro citao. Ja sam napisao da "ako se nevaram", a 100% sam siguran da postoji u HR firma koja ima IDENTICAN sajt kao Vi i da je to Vasa Centrala ali to sam video pre par meseci i nemogu da dokazem npr ostavljanjem linka
alekssBGD je napisao(la):
Mirza, da li si nekada došao kod nas i izjavio da ti treba neki laptop, i da želiš da ga kupiš, pa da naručimo BAŠ za tebe? …
Pa kada sam bas sa tobom razgovarao pre 5-6 meseci i trazio 1693 ili 5024 bas Ti si mi Lepo Fino Slatkorecivo Bas kako Ti umes objasnio da Vi nemozete da porucujete pojedinacno nego Valjda bese 36komada min. porudzbina od Acer-a. 1694 ste (ne Ti) obecavao nedeljama i veruj mi niko pa ni Ti mi nije trazio kontakt broj da me obavesti kada stigne, a i cisto sumljam da se moj broj nebi zagubio negde tokom silnog cekanja.
A sto se tice mog Ne Dolaska kod Vas, nevidim razlog za to, ako tebi nije dovoljno da u tel. razgovoru procenis dali neko kupuje ili nekupuje, šta više reći ... ili misliš da si Strašan Komercijalista i da svakom ko dodje kod tebe svojom neodoljivom Retorikom i Oratorskim sposobnostima mozes da uvalis Laptop.
Bas takvu tvoju Govoranciju sam prvi put odslusao od tebe kada si mi Procitao Detaljne konfiguracije 1692 i jos dva Laptopa (jedan bese 3022 valjda i jos neki ). Pa ako neko kupuje Laptop Valjda taj neko zna nesto o Racunarima i valjda se malo raspitao ili razgledao sajtove proizvodjaca ili razne forume nebi li utvrdio sta mu ustvari treba a ne da mu ti citas PDF od proizvodjaca do detalja, a kada te covek pita koji HDD (koliko RPM i koliko Cache-a), e to neznas jer nepise u PDF-u.
Prema tome takve kao ti brzo skontam i zaobilazim. Ok ti radis svoj posao i radis onako kako mislis da treba i to je tvoje pravo ( Gde se spomene Acer tu si i Ti. OK )
A sto se tice Part No. LX.A8405.088 potrazi ga na GOOGLE pa kada nesto nadjes PiŠi
Isto vazi i za AS 5024 i njegov Part No. LX.A4605.162.
PS Daj da vidimo Order Info za naruceni Aspire 5024. Koji Još Nije Stigo, A ka’ će vala neznamo