Sentenced je napisao(la):Izashao je 6.02 update za ACDSee.... sacemo da vidimo da li su reshili pucanje ......
http://www.acdsystems.com/English/Support/Owner/Updating/index?LAN=englishX60&changed=true
........... 15 minutes later................
Vishe ne puca !!! Ostajem da ga koristim. :happy:
Probaj ACDSee Classic (to je u stvari 2.43).ZoNi je napisao(la):btw, sad na svom kompu imam ACDSee 2.22, 3.1, 5.0 PowerPack i 6.0 PowerPack... posle detaljne analize: default 5.0, mada mi se 2.22 najvise svidja (samo sto mnooogo sporo otvara foldere sa par desetina slika)
why? 5.0 Power Pack je meni sasvim ok...jddipqd je napisao(la):...
Probaj ACDSee Classic (to je u stvari 2.43).
Kada se u listi ima nekoliko slika >1MB svim verzijama osim classic je potrebno 5-6 sekundi da se prebace sa slike na sliku ukoliko se prebacivanje vrši brzo. Kod classica je trenutno.ZoNi je napisao(la):...
why? 5.0 Power Pack je meni sasvim ok...
1. nisam primetio... mada, i nemam mnogo slika vecih od 500-600kBjddipqd je napisao(la):...
1. Kada se u listi ima nekoliko slika >1MB svim verzijama osim classic je potrebno 5-6 sekundi da se prebace sa slike na sliku ukoliko se prebacivanje vrši brzo. Kod classica je trenutno.
2. A što se power pack opcija tiče... zar to iko koristi?![]()
Sentenced je napisao(la):Ludi bre !!! Sigurno neko zna samo niko vishe ne gleda ovu temu! Pomoc??? :-(
Thumbs.db prave i ACDSee i Explorer. Ne znam kako se mogu iskljuciti u ACDSee6, ali Explorer ih pravi samo kad se koristi Thumbnails Type of View...leksa je napisao(la):...
Ne znam dal' sam ja jedan od tih ludih, ali uvek sam mislio da thumbs.db pravi windows-ov citac slika, a da ACDSee pravi onaj descript.ion koji se moze iskljuciti iz njega. A i windows baza tih thumbs-ova moze negde da se iskljuci, samo ja sad da me ubijes ne mogu da se setim gde se to bese iskljucuje... :whip
Nishta nisam razumeo ??! Ti to buncaš ??lopovive je napisao(la):sto se tice 6 uzasno je teska dobra 5 ili nize. Nepotrebno ga je koristiti samo za pregled slika! Drzi se PETICEEE :wave;
Sentenced je napisao(la):...
Nishta nisam razumeo ??! Ti to buncaš ??;P
Sentenced je napisao(la):Jel neko zna kako da u 6ici disablujem pravljenje onih Thumbs.db ???
U starijim verzijama sam to mogao. U 6 ne mogu da nadjem. :-(
pa, thumbnail nije bas browser...rakabencmark je napisao(la):Neko napisa da Irfan nema Browser. .
Super! 50% problema rešeno (D)jaksa je napisao(la):...
U Windows XP se to disableuje na sledeci nacin:
Windows Explorer>Tools>Folder Options> View>shtiklirati "Do not cache thumbnails"
Posle toga potraziti sa searchom sve fajlove thumbs.db i obrisati ih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari