rcg je napisao(la):Da li moze, recimo 1600+?
rcg je napisao(la):ok, ali ako u BIOS-u dodam +33Mhz?
Rockwell je napisao(la):a mozeli XP na KT7A?
MV je napisao(la):Ja imam istu plocu ali verziju 1.2 i ne podrzava XP. Ne pitaj me zasto. To bi i ja voleo da znam.
Rockwell je napisao(la):ajde mi reci molim te koji je to bios!
koju oznaku tacno nosi?
Ja imam plocu Abit KT7E i sa najnovijim biosom podrzava i radi savrseno stabilno sa XP procesorim 1600+, cak mogu i da ga overklokujem
baltazar je napisao(la):Brate mozes li ti taj najnoviji BIOS za KT7E da mi bacis na mail ([email protected])? Ne bi bilo lose i da mi malo ispricas kako ti se ponasa ploca sa tim novim BIOS-om? Usput, da li ti se desava da ti se modem s vremena na vreme zaglavljuje? Ako ne, koji modem koristis?:
Bocy je napisao(la):Bios sa oznakom A9 je bios koji ja imam i on je istovremeno i bios za ploce KT7A V1.0, v1.1 i v1.2. Takodje njega je moguce staviti i na plocu KT7 sto znaci da bi i na njoj trebao da radi XP, ali to jos nisam proverio jer nisam imao gde!
Naravno skini ga sa Abitovog sajta ili ako hoces mogu da ti sutnem na mejl!
Pozdrav!
MUSTANG je napisao(la):Mozda moze da se stavi isti bios i na KT7 ali nikako ne moze da se stavi XP na KT7 jer KT133 ne moze da podrzi 133 magistralu ma koji bios stavio.
Ne moze sigurno, pogotovo sto je nestabilna vec na oko 110-112Mhz. Veruj mi, probao samBocy je napisao(la):Moj drugar je jedno vreme imao Abit kt7 plocu i koliko se secam (ne garantujem za ovo) ploca je mogla u biosu da se podesi da ide preko 133 MHz, iako je zvanicno podrzavala samo 100.
Bocy je napisao(la):Moj drugar je jedno vreme imao Abit kt7 plocu i koliko se secam (ne garantujem za ovo) ploca je mogla u biosu da se podesi da ide preko 133 MHz, iako je zvanicno podrzavala samo 100.
MUSTANG je napisao(la):Mozda moze da se stavi isti bios i na KT7 ali nikako ne moze da se stavi XP na KT7 jer KT133 ne moze da podrzi 133 magistralu ma koji bios stavio.
Kod KT7E je vec druga prica jer je to u stvari 133a samo malo ojadjen
( ili sta su mu vec uradili..)
MV je napisao(la):Zasto onda KT7A koja je 133a ne moze da podrzi XP. Koje su to promene mogle da budu izmedju verzije 1.2 i 1.3? Ili da drugacije formulisem pitanje u cemu se XP razlikuje od Thunderbirda zbog cega ne moze da ga prihvati KT7a?
MV je napisao(la):Zasto onda KT7A koja je 133a ne moze da podrzi XP. Koje su to promene mogle da budu izmedju verzije 1.2 i 1.3? Ili da drugacije formulisem pitanje u cemu se XP razlikuje od Thunderbirda zbog cega ne moze da ga prihvati KT7a?
student je napisao(la):Ma radi XP u toj ploci, mani se ti onoga sto kaze Abit...Abit kaze da na KT400 plocama ima delilac /6 za magistrale preko 200, a via kaze da Abit laze i da je to nemoguce sa njihovim chipsetom. Skandal. Abit ne ispravlja svoju gresku javno, vec pederski, izbacuje nov bios u kome nema /6 delioca... Sve su to razbojnici BRE!!!
Misko je napisao(la):Ma neka, samo da ona MOZE stvarno 200+ Mhz-a lako ce se naci beta BIOS-i.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari