Šta je novo?

ABIT NF7S crko' ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zasto pokusavate da se "sprdate" sa mojim izjasnjenjem da sam naisao na hiljade crknutih AMD socket A (462) procesora. Pa posao mi je da budem PC serviser i da otklanjam kvarove na racunarima. Lepo sam ja rekao, jedva cekate da natrci neko da se prozivate na forumu, udruze se dva drugara i sad smo "jaki".

Tako je Filip1988, podrzavam tvoju konstataciju u potpunosti.

Da ali ovde pričamo o CPU-ima, meni nije pošlo od ruke (a neznam da ikome jeste) da slomi "goli" GPU. A sa coppermine-om je druga pesma, zato što kako god da monitaš kluer nema šanse da ga slomiš, veruj mi probavo sam sa nekim buđđavim celeronom, i nema šanse da se slomi (valjda je tako napravlje socket), a kod Socket A malo nakrivi kuler i kvrc.

Kako kada je na coperu ista snala kao i na S462? Plus nema gumice da drze ravno procesor kada ga postavis pre kacenja. Kazem ti lepo da ne lupetas.

Filip1988 je napisao(la):
Ne znam zasto pokusavate da se "sprdate" sa mojim izjasnjenjem da sam naisao na hiljade crknutih AMD socket A (462) procesora. Pa posao mi je da budem PC serviser i da otklanjam kvarove na racunarima. Lepo sam ja rekao, jedva cekate da natrci neko da se prozivate na forumu, udruze se dva drugara i sad smo "jaki".

zzoran je napisao(la):
Tako je Filip1988, podrzavam tvoju konstataciju u potpunosti.

Udruze se i tako dve-tri neznalice pa pokusavaju da prave budale od ljudi. Nemate pojma o cemu pricate posto ste polupriuceni. 1:10 crkavanje procesora, na hiljade mrtvih SoA procesora... Strasno :S: a jos strasnije je da se nazoves serviserom :S:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno