Moram nesto da prokomentarisem: Cika Peru, kako li se vec zove zaobilaziti u sirokom luku. Evo i zasto: iz licnog iskustva, i iskustva mog prijatelja. A obojica smo otisli (za razlicite ploce) po savetu nekog lika sa odavde (ne Srge). On izgleda ima vise username, i reklamira li se reklamira (sto je ovde zabranjeno, jel).
>>Ovo vise govori o Tebi nego o meni:
1. imam JEDAN (1) username.
2. nadji gde se reklamiram i prijavi moderatorima, oni ce me sigurno iskljuciti ili bar obrisati reklamu.
Tri puta sam mu nosio bas tu plocu, i svaki put crkne posle tri dana, da bi mi na kraju slozio neku pricu i odjebo me.
>>Na zalost, nije bas sve popravljivo. Zato sluzi garancija na popravku, da bi CikaPera vratio pare ili ponudio drugu plocu nezadovoljnoj musteriji.
Nista licno nemam protiv coveka, ljubazan je, ali je izgleda on zna stare poloce i sitne kvarove. A da ne pricam sto sam se frapirao kad sam video njegovo poznavanje hravera (kad sam cuo njegove komntare, rekoh sebi: gde ja dodjoh?!).
>>???
Izgleda (pretpostavljam, ne optuzujem), da mu je osnovna delatnost: E, brate, to ne moze da se opravi, steta, lepa ploca, ******, nego da ti je ja otkupim za delove.
>>>Mogao si da PRETPOSTAVIS i da sam *****, ili Eskim.... jel ja treba sada da DOKAZUJEM da nisam?
A ima ga ovde na malim oglasima samo prodaje li prodaje konfiguracije. Proverite.
>>>PROVERITE!
Jeste, kivan sam zbog moje jadne ploce, koju kad sam odneo kod drugog majstora (nisam mu rekao da je vec bila kod drugog majstora), rekao mi je doslovno: Jeli prijatelju, cime si majke ti ovo kopao i lemio, lemilicom za oluke? Pa kad sam mu rekao gde sam bio, rekao mi je sad lepo nosi tamo gde si bio.
>>>Tu se narocito istice strucnost i znanje drugog majstora
Toliko. Ne pljujem, nego savetujem iz sopstvenog iskustva, bas me briga za njega (nije da nisam malo ljut

).